Uw werkplaats nabij Maarsbergen

Werkplaats Maarsbergen: Heeft u als ondernemer, kunstenaar, techneut of andere zelfstandige voor uw ideale werkplaats in de buurt van Maarsbergen in gedachten? Denk dan aan Tiko Opslag. Ons pand ligt vlakbij de A12 en slechts 10 autominuten van de A28 en A1. U kiest bij ons voor een unieke ruimte, indien gewenst met krachtstroom. Dit is een bedrijfsverzamelgebouw, waar u een inspirerende en toegankelijke omgeving vindt, waar thans verschillende handwerkslieden en (kleine) zelfstandigen uit Maarsbergen actief zijn. Kies net als hen voor een rustige en goed verzorgde werkplaats om in te werken. Vraag nu een oplossing op maat aan.

Meer over Werkplaatsen
Contact ons vrijblijvend
Offerte Aanvragen
Werkplaats Maarsbergen

Werkplaats vlakbij Maarsbergen: welke is voor u?

Tiko Opslag biedt meer dan 250 units voor zijn klanten uit Maarsbergen. Hieronder zijn ook werkplaatsen, die verschillen in grootte en gebruik, en die dus geschikt zijn voor uiteenlopende doeleinden. Zo is de kleinste werkplaats slechts enkele vierkante meter groot, terwijl de grootste grote ramen en eigen sanitair heeft. Het voordeel bij deze verschillende indelingen is duidelijk: doordat u een werkplaats huurt die aansluit op het gebruik, betaalt u nooit te veel voor een gedeeltelijk ongebruikte werkplaats vlakbij Maarsbergen.

Werkplaats Maarsbergen

Goed verzorgd

Wat voor werkplaats kunt u vinden in onze ruimten? Onze werkplaatsen worden gebruikt door bijvoorbeeld aannemers, loodgieters, meubelmakers, garagehouders, fietsenmakers en kunstenaars uit Maarsbergen. Aansluitend verhuren wij professioneel verzorgde opslagruimtes, garages en autostallingen. Het is hier droog, verwarmd, vochtvrij, vorstvrij en veilig. Veel van de ruimten zijn bovendien voorzien van hun eigen opgang en sanitair. Eigenlijk is er voor alle soorten een werkplaats bij Tiko Opslag dichtbij Maarsbergen! Meer weten? Lees meer over uw toekomstige werkplaats vlakbij Maarsbergen

Maarsbergen Werkplaats

Toegankelijke werkplaats

Ons ligt pand vlakbij Maarsbergen en is uitstekend toegankelijk. Niet alleen kunt u tot aan de deur rijden: u kunt het pand zelfs binnenrijden! Eenmaal hier mag u eventuele zware eigendommen op ons terrein en in de hallen naar en van uw werkplaats verplaatsen met behulp van onze transportmiddelen. Deze stellen wij gratis voor u ter beschikking. Zoals ons pand, zijn ook wij zelf toegankelijk; heeft u gaandeweg nog specifieke wensen, vragen of opmerkingen? Dan horen wij het graag. Bijvoorbeeld als u op een ander moment toch een andere werkplaats wilt huren, of als er een aanpassing nodig is voor uw soort werk. Plaats genoeg, wij passen deze naar wens aan of kiezen een nieuwe uit voor u.

Maarsbergen Werkplaats

Inspirerende werkplaats vlakbij Maarsbergen

Tiko Opslag biedt onderdak aan mensen die houden van een prettige omgeving vol creatieve bedrijven en zelfstandigen uit Maarsbergen. Ons veelzijdige huurdersbestand zorgt dan ook voor een levendig geheel, waarin bijzonder werk tot stand komt. Er is ook plaats om elkaar te treffen in de groene omgeving rondom het pand, waar het prettig is om even bij te komen van het vele harde werk. Ook kunt u tussendoor even naar Maarsbergen voor lunch of werk! Plaats nu uw aanvraag in een mail naar ons: info@tiko-opslag.nl, of bel naar 033 286 1100!

Contact ons vrijblijvend

Werkplaats vlakbij Maarsbergen bekijken, dan huren?

Voordat u onze werkplaats vlakbij Maarsbergenhuurt, wilt u natuurlijk zien welke het best voldoet aan al uw wensen. Wij leiden u hiervoor graag rond. Hierdoor leert u meer over het pand en het terrein, en vindt u eerder de ideale werkplaats. Hierna ontvangt u snel een op maat opgestelde huurofferte van ons (zeer voordelig!). Woont u in Maarsbergen? Kom dan gewoon eens langs! Maak hiervoor nu een afspraak: neem contact met ons op.

Maarsbergen
Maarsbergen

Familiebedrijf met hart voor de zaak

Tiko Opslag biedt een werkplaats in Maarsbergen voor alle soorten klanten. Als geen ander weten wij wat het betekent om je met hart en ziel in te zetten voor een bedrijf; om zorg te dragen voor belangrijke eigendommen en voorraden in de werkplaats. Vanuit die ervaring leveren wij een klantgerichte service voor onze brede klantenkring in Maarsbergen en omgeving. Want een goede service maakt veel verschil. Dit merkt u vanaf al het eerste moment dat u contact zoekt met Tiko Opslag. Wij bieden u alle nodige vrijheid: ruimte voor uw werkplaats én uw wensen

Achtergrond

Tiko Opslag is ooit begonnen als champignonkwekerij. In het jaar 1993 besloot toenmalig eigenaar Harry het roer om te gooien, om zich vooral te richten op de vele bedrijven die in de omgeving van Maarsbergen behoefte hadden aan bedrijfsruimte. Handig was dat het bedrijf altijd al een goede ventilatie en atmosfeer heeft gehad. Door de jaren heen ontstond een bijzondere veelzijdigheid aan klanten. Zo maakten de champignons plaats voor een afvulbedrijf van honing, een sierviskwekerij, een houthandel, een cartridge handel, en nog veel meer. Vanaf 2013 is zoon. Ivar in de zaak gekomen en in 2016 is Harry met pensioen gegaan. Tiko Opslag is door de jaren heen zich steeds meer gaan richten op kleinere bedrijven en particulieren, die onder andere veel vraag hadden naar een werkplaats. Tiko Opslag is tegenwoordig een volwaardig bedrijfsverzamelgebouw waarin zzp’ers, muzikanten, kunstenaars, maar ook veel mensen met behoefte aan een werkplaats of inboedel opslagruimte, uit omgeving Maarsbergen actief zijn!

Maarsbergen-Werkplaats
Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu
Kies de perfecte werkplaats bij Maarsbergen
Bij ons krijgt u als ondernemer, kunstenaar, techneut of zelfstandige de beste en voordeligste werkplaats van Maarsbergen!

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: