Uw ideale box huren? Bij ons: op maat!!

Wilt u een box huren omdat uw huis of schuur te vol komt te liggen? Wilt u op deze manier waardevolle woonruimte terugwinnen, of uw opslagruimte slimmer indelen? Dan zoekt u een eenvoudige ruimte, om uw spullen veilig te bewaren. Immers heeft u deze niet direct nodig, maar zijn ze wel belangrijk en waardevol genoeg om goed te bewaren. Hiervoor gaat u naar Tiko Opslag. Want hier kunt u een box huren die u precies de juiste hoeveelheid ruimte biedt, en dus precies voor de juiste prijs! Vraag nu uw eigen offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie!

Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu
Box Huren - opslagruimte venendaal

Uw ideale box huren

Wil u een voordelige box huren, dan moet deze echt bij u passen. Want veel onnodige kosten zitten in ongebruikte ruimte. Op maandbasis lijkt dat niet veel, maar voor langere perioden zal het u onnodig geld kosten om. Vaak is dan het enige alternatief een kleinere box huren, die juist niet naar wens is. Zoek daarom een partij uit waar u uw box kunt huren met precies de juiste afmetingen en inhoud. Dit doet u standaard bij Tiko Opslag in Woudenberg!

Box Huren - opslagruimte huren1

Kom kijken naar uw box!

De handigste manier om u ideale box uit te zoeken: langskomen en kijken. Zo kunt u de beste inschatting maken van wat u nodig heeft. Bovendien krijgt u ons advies, vanuit onze jarenlange ervaring. Daardoor maakt u sneller de beste keuze. Bij Tiko Opslag heeft u keuze uit meer dan 250 opslag-units, waaronder opslagboxen van slechts enkele vierkante meters, middelgrote boxen, en uiterst grote boxen. Maak snel een afspraak bij ons! Bel hiervoor wel even, zodat wij u goed de tijd kunnen geven tijdens uw rondleiding! Tel nr 033-2861100

Box Huren - opslagruimte huren zeist

Box huren voor uw werk

Zoekt u een betaalbare maar volwaardige werkruimte? Ook hiervoor kunt bij ons een box huren! Verschillende ondernemers zijn bij ons gevestigd. De ruimten die zij huren zijn licht en ruim en dus prettige werkruimtes. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van onze goed verzorgde toiletten en keuken voor het gezamenlijk gebruik.Nog meer aanvullende wensen voor uw werkruimte? Geef dit bij ons aan, wij maken het graag mogelijk!

Box Huren - opslagruimte huren utrecht1

Uitstekende bereikbaarheid

Voor onze zakelijke klanten is onze centrale ligging in Nederland extra voordelig. Zo kan er makkelijk naar en van een box gereden worden, en is het mogelijk om bestellingen of ander bedrijfsmiddelen zeer snel te verzenden. Tiko Opslag is naast de N226 even onder Woudenberg gevestigd, waardoor er een uitstekende verbinding is met de omliggende omgeving. In de praktijk betekent dit dat u slechts 15 minuten hoeft te rijden van en naar de plaatsen Amersfoort, Barneveld, Doorn, Driebergen, Maarn, Maarsbergen, Leersum, Zeist, Leusden en Scherpenzeel.

Extra voordelig opslagruimte huren bij Tiko Opslag
Box Huren - muziek 1

Box huren voor uw muziek

Zoekt u een geschikte oefenruimte voor uw band of andere muzikale gezelschap? Meerdere groepen huren

hiervoor een box / oefenruimte bij Tiko Opslag. Dankzij het prettige klimaat, de verwarming en het sanitair, is het hier prettig musiceren. Bovendien kunt u hier ook meteen uw waardevolle muziekinstrument of apparatuur opslaan. Zo hoeft u deze niet steeds mee te nemen op weg naar huis, werk en de oefenruimte! Zeker een prettige oplossing als u een zwaar instrument heeft!

Box Huren - opslag 1

Toch weer een andere box huren?

Blijkt er in de tussentijd iets te veranderen aan uw behoeften, waardoor u beter een andere box zou kunnen huren? Heeft u toch meer of juist minder op te slaan dan verwacht? Of heeft u meer ruimte nodig voor uw voorraad? Dat is geen probleem bij Tiko Opslag. U kunt tussendoor een andere box huren. Geef dit simpelweg bij ons aan, dan zoeken wij een geschikte box voor u uit. Terwijl u verhuist passen wij uw huurcontract aan. Dat is snel en gemakkelijk geregeld.

Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu

Weet welke box u moet huren

Een box huren op maat is altijd het voordeligst. Maak dus een goede keuze voor een passende ruimte. Profiteer hierbij van de ervaring van Tiko Opslag. Al sinds 1993 is ons bedrijf gespecialiseerd in het verhuren, aanpassen en indelen van uiteenlopende boxen. Hierdoor begrijpen wij precies wat u zoekt, en wat u nodig heeft. Wij adviseren u hier graag over. Neem hiervoor nu vrijblijvend contact met ons op.

Uw ideale box huren? Bij ons: op maat!