Opslagruimte huren Amersfoort

Opslagruimte huren Amersfoort?

Opzoek naar professionele en goedkope opslagruimte in Amersfoort? Ontdek Tiko Opslag in Woudenberg. Profiteer van de scherpste vierkante meterprijs in de regio. Opslagruimte vanaf 48 euro per maand.

Offerte Aanvragen
Meer over opslagruimte
Opslagruimte huren Amersfoort -

Kies jouw opslag

Woudenberg

Opslagruimte Amersfoort

Onze opslagruimte Amersfoort is meer dan alleen een plek om je spullen neer te zetten. Het is een plek waar je gemoedsrust vindt, wetende dat je kostbaarheden veilig en beveiligd zijn. Onze ultramoderne beveiligingssystemen zorgen ervoor dat je spullen altijd beschermd zijn, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een einde aan de rommel en omarm een ​​nieuwe, opgeruimde levensstijl met onze opslagruimte Amersfoort. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen en je te helpen bij het creëren van een gelukkiger en georganiseerder leven!

Woudenberg
Woudenberg

Opslag Amersfoort

Bij Tiko Opslag, een vooraanstaand opslagverhuurbedrijf voor zowel particulieren als bedrijven, ben je aan het juiste adres voor opslag in Amersfoort. We bieden een breed scala aan opslagmogelijkheden tegen voordelige tarieven, inclusief gratis transportdiensten om het nog gemakkelijker te maken. Of je nu kortstondige opslag nodig hebt voor een verhuizing of langdurige opslag voor bedrijfsinventaris, bij Tiko Opslag vind je altijd een oplossing op maat voor je opslagbehoeften. Onze opslagruimtes zijn al beschikbaar vanaf 48 euro per maand, waardoor het een betaalbare optie is voor zowel particulieren als bedrijven. Bij Tiko Opslag, in de buurt van Amersfoort, worden je bezittingen veilig opgeslagen in een professioneel verzorgde ruimte. Vraag nu je eigen offerte aan en ontdek hoe gemakkelijk en betaalbaar opslag in Amersfoort kan zijn met Tiko Opslag.

De voordelige opslagruimte vlakbij Woudenberg!

Professionele maar betaalbare opslagruimte huren in omgeving Woudenberg? Bewaar hier uw bezittingen, voordelig en met gerust hart!

Offerte aanvragen

Uw persoonlijke opslagruimte Amersfoort

Een belangrijk voordeel van onze opslagruimte: Amersfoort en omgeving profiteren van meer diversiteit. U heeft keuze uit meer dan 250 verschillende units die u voordelig kunt huren. Deze verschillen allemaal in grootte, waardoor deze geschikt zijn voor verschillende soorten opslag. Ruimte die precies op maat is, zodat u alleen betaalt voor de gebruikte ruimte! Bijna alle afmetingen zijn mogelijk om te huren. Onze opslagruimte Amersfoort variëren in grootte tussen de 3 en de 200 vierkante meter.

Extra voordelige opslagruimte huren vlakbij Amersfoort!

Opslagruimte huren Amersfoort: Wilt u voordelig opslagruimte huren in de omgeving van Amersfoort? Dan ligt Tiko Opslag voor de hand. Nèt buiten de stad huurt u een stuk voordeliger dan bij de landelijk adverterende opslag bedrijven. Bij ons kunt u opslag ruimte huren die exact aan uw wensen van formaat en kwaliteit zal voldoen. Dat is wel zo prettig, en vooral ook voordelig! Bij ons huurt u uw eigen afsluitbare box, schoon droog en vorstvrij. We hebben keuze uit wel 250 units. Zo maakt u echt een keuze op maat!

Een voordeliger alternatief!

Met meer dan 250 zeer verschillende ruimtes bieden wij u een voordeligere opslag in de buurt van Amersfoort. Onze units zijn namelijk uniek. De kleinste is maar 3m² groot, terwijl de grootste 200m² bedraagt! Hier tussenin zijn uiteenlopende maten mogelijk. Zo kunt u precies huren wat u nodig heeft, en betaalt u nooit te veel. Heeft u tijdens het huren toch een andere ruimte nodig? Bijvoorbeeld omdat u meer of minder opslag nodig heeft, dan kunt tussendoor gewoon een andere ruimte van ons krijgen. Geef dit bij ons aan, dan zoeken wij samen een nieuwe ruimte uit. Nog terwijl u verhuist passen wij uw contract aan. Lees hier meer: Opslag ruimte huren.

Voor uw opslag.

Wilt u voor uw opslag een schone praktische ruimte huren in de buurt van Amersfoort? Tiko Opslag voldoet aan al uw wensen. Elke ruimte die u bij ons kunt huren, is perfect verzorgd. Niet alleen droog en schoon, maar ook goed geventileerd waardoor uw kostbare spullen geen schade oplopen. U kunt dus met gerust hart uw meubels, kleren, archief, apparatuur en andere kwetsbare eigendommen opslaan in deze ruimte. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen uit of naar Amersfoort? Dan wilt u voor uw inboedel ruimte huren bij Tiko Opslag. Bel hiervoor naar 033-2861100 of mail naar info@tiko-opslag.nl.

Klantervaringen

F van Leeuwen
F van Leeuwen
2024-02-03
Wij hadden op korte termijn opslag nodig en dan kun je prima bij Tiko terecht. We werden snel en goed geholpen en konden kiezen uit meerdere opties. De opslag is 24 uur en makkelijk te bereiken.
Sean Christie Prasad van Erven
Sean Christie Prasad van Erven
2024-01-24
Prima plek voor het huren van een ruimte. Netjes en van alle gemakken voorzien. Vriendelijk en meedenkend. Huur hier al enkele jaren
Erica
Erica
2024-01-12
Fijne plek voor opslag, ateliers en muziekoefenruimtes. Vriendelijke mensen van Tiko, ze hebben me snel geholpen en met mij meegedacht over de mogelijkheden bij het tijdelijk opslaan van heel veel boeken. Je kan 24/7 terecht en er zijn veel faciliteiten aanwezig zoals: heftruck, vervoershondjes, grote vervoerskarren, elektriciteit en er is zelfs een toilet bij de opslagboxen.
Eelco Schoen
Eelco Schoen
2021-01-29
prima plek voor langdurige opslag, internet en camearbeveiliging aanwezig
RT VM
RT VM
2020-07-09
Gemakkelijk en snel extra opslag geregeld. De hal is prima geïsoleerd waardoor ook bij tropische temperaturen je spullen koel zijn opgeslagen.

Impressie

Onze opslag: beter dan ruimte huren in Amersfoort!

Ons bedrijf heeft een zeer gunstige ligging in het midden van Nederland. Dit is bijzonder handig als u een plek wilt huren waar u vaker spullen verplaatst van en naar uw opslag. Vanaf deze locatie bent u snel overal in Nederland. Handig dus als u als ondernemer veel zaken bezorgt en ophaalt. Er zijn dan ook verschillende ondernemers uit Amersfoort en omstreken in ons pand gevestigd. Zoals winkeliers, aannemers, ZZP’ers en kunstenaars. Ook het pand zelf is gemakkelijk te bereiken, 1 km van de A12, en goed 10 minuten naast de A28. Door het huren van onze ruimte hoeft u dus niet over diverse kleine wegen te manoeuvreren om bij uw opslag te komen.

Opslagruimte huren Amersfoort? Kom kijken!

Wilt u zeker zijn dat u voor uw opslag een voordelige en professioneel verzorgde ruimte kunt huren? En bent u gevestigd in Amersfoort? Kom dan eens bij ons langs. U kunt de grootte en kwaliteit van onze ruimte dan zelf beoordelen. U hoeft dus niet eerst bij ons ruimte te huren voordat u weet of dit wel écht de juiste plaats is voor uw opslag. Tiko Opslag geeft u hiervoor graag een uitgebreide rondleiding door het pand. U merkt dan ook meteen hoe snel u hier naartoe rijdt vanaf Amersfoort! Neem hiervoor wel eerst even contact met ons op. Zo kunnen wij u tijdens de rondleiding echt goed de tijd en uitleg geven.

Opslagruimte huren Amersfoort: een familiebedrijf

Tiko Opslag is een familiebedrijf met hart voor de zaak. Als geen ander weten wij wat het betekent om je met hart en ziel in te zetten voor je bedrijf in Amersfoort; om zorg te dragen voor belangrijke eigendommen en voorraden, en om hiervoor de juiste opslag te huren. Vanuit die ervaring leveren wij een klantgerichte service voor onze brede klantenkring uit Amersfoorten omgeving. Want een goede service maakt al het verschil. Dit merkt u meteen zodra u met ons praat over uw opslag en de ruimte die u hiervoor kunt huren vlakbij Amersfoort. Tiko Opslag biedt u alle nodige vrijheid: ruimte voor uw opslag, ruimte voor uw specifieke wensen!

Meest gestelde vragen opslagruimte huren omgeving Amersfoort

U heeft minimaal een geldig legitimatiebewijs, één maand huur + één maand borg nodig.

Reserveren doen wij doorgaans niet. Wie het eerst komt….
Het is wel handig als u voordat u langs komt even controleert of wij de gewenste ruimte beschikbaar hebben. Dit kan per mail of telefoon
Indien u echt niet langs kan komen, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing vanuit het buitenland, dan accepteren we een reserveringen wel indien (er een deel van) de borg  vooruit betaald wordt.

De opslagunits bij Tiko Opslag zijn droog, vorstvrij en de ruimtes ventileren voldoende door. Hierdoor kunnen ook kleding en meubels veilig opgeslagen worden voor langere tijd. U bent bij ons welkom om net zolang een unit te huren als u nodig heeft.

U huurt een unit kleine opslag voor minimaal 2 maanden. Een (grotere) bedrijfsunit voor minimaal 3 maanden. Een maand voor het aflopen van het contract dient u de unit op te zeggen, anders gaat de huur een maand verder.

Ja. Onze facturatie geschiedt op basis van hele maanden.

Jazeker, als wij uw wens weten gaan we met u kijken welke andere ruimtes er beschikbaar zijn. Terwijl u uw spullen verhuist, passen wij uw contract aan.

Tiko Opslag is niet gebonden aan weekdagen en kantoortijden. Wel is het handig als u van te voren even een afspraak maakt. Na een rondleiding om te kijken welke ruimte voor u het meest geschikt is, kunnen we direct een huurovereenkomst opmaken en afsluiten.

U dient zelf een hangslotje mee te nemen om uw box af te sluiten.

Goedkope opslagruimte huren Amersfoort? Kies voor tiko-opslag

Offerte aanvragen

Hieronder kan je een aanvraag in vullen. Indien mogelijk zullen we je meteen een prijs, ter indicatie geven. Daarover zullen we per mail of telefoon contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Opslagruimte huren Amersfoort - CTA 11

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: