Opslagruimte huren Cothen

Opslagruimte

Wilt u een professionele maar betaalbare opslagruimte huren? Ontdek Tiko Opslag in Woudenberg. Hier bewaart u uw eigendommen met een gerust hart, zoals uw inboedel, inventaris, auto of muziekinstrument.

Offerte Aanvragen
Meer over opslagruimte
Opslagruimte -

Kies jouw opslag

Woudenberg

Extra voordelig opslagruimte huren bij Tiko Opslag!

Wilt u een professionele maar betaalbare opslagruimte huren? Ontdek Tiko Opslag in Woudenberg. Hier bewaart u uw eigendommen met een gerust hart, zoals uw inboedel, inventaris, auto of muziekinstrument. Want deze vroegere champignonkwekerij biedt schone, geventileerde, vorst- en vochtvrije veilige opslagruimtes. Ideaal voor particulieren en bedrijven zoals aannemers, distributiecentra, kledingdepots, internetwinkels.

Woudenberg
Woudenberg

Uw eigen ruimte op maat

Het grootse voordeel van een opslagruimte bij Tiko Opslag is de diversiteit. U heeft namelijk keuze uit meer dan 250 verschillende units. Deze verschillen in grootte, waardoor u precies de ruimte kunt huren die u nodig heeft. Zo betaalt u alleen voor gebruikte ruimte. Het is al mogelijk een opslagruimte te huren van slechts 3 m² groot. De grootste opslagruimte is 200 m2 en bijna alle kleinere afmetingen zijn mogelijk.
Opslagruimte – opslagruimte huren

De voordelige opslagruimte vlakbij Woudenberg!

Professionele maar betaalbare opslagruimte huren in omgeving Woudenberg? Bewaar hier uw bezittingen, voordelig en met gerust hart!

Offerte aanvragen

Flexibel huren

Familiebedrijf Tiko Opslag biedt een veel grotere flexibiliteit. Onze persoonlijke benadering zorgt voor een opslagruimte die naadloos aansluit op uw wensen. Mocht u tijdens uw contractperiode een andere opslagruimte willen huren, bijvoorbeeld als gevolg van de verkoop van uw spullen, dan mag u gewoon opnieuw kiezen. Nog terwijl u verhuist passen wij uw contract aan.

Toegankelijk en gemakkelijk

Bedrijven huren bij Tiko Opslag vanwege de toegankelijkheid. Onze opslagruimtes zijn namelijk 24 uur per dag toegankelijk, het hele jaar door. Bovendien zijn ze goed bereikbaar met de auto, bus of vrachtwagen. Het verplaatsen van zware bezittingen kan bovendien veilig en gemakkelijk uitgevoerd worden met onze diverse transportwagens, die wij kosteloos ter beschikking stellen voor bedrijven en particulieren.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over huren bij Tiko Opslag? Wij beantwoorden graag uw vragen. Wij zijn niet gebonden aan kantoortijden, maar wel is het handig om van tevoren een afspraak met ons te maken. Dit stelt ons in staat om u een rondleiding te geven. Zo kunt u zelf zien welke unit het best aansluit op uw wensen. Hierna stellen wij een passende huurovereenkomst op. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Voor hardware benodigdheden kunt u in 5 minuten rijden bij Hubo Woudenberg terecht.

Goedkope opslagruimte huren Amersfoort? Kies voor tiko-opslag

Klantervaringen

F van Leeuwen
F van Leeuwen
2024-02-03
Wij hadden op korte termijn opslag nodig en dan kun je prima bij Tiko terecht. We werden snel en goed geholpen en konden kiezen uit meerdere opties. De opslag is 24 uur en makkelijk te bereiken.
Sean Christie Prasad van Erven
Sean Christie Prasad van Erven
2024-01-24
Prima plek voor het huren van een ruimte. Netjes en van alle gemakken voorzien. Vriendelijk en meedenkend. Huur hier al enkele jaren
Erica
Erica
2024-01-12
Fijne plek voor opslag, ateliers en muziekoefenruimtes. Vriendelijke mensen van Tiko, ze hebben me snel geholpen en met mij meegedacht over de mogelijkheden bij het tijdelijk opslaan van heel veel boeken. Je kan 24/7 terecht en er zijn veel faciliteiten aanwezig zoals: heftruck, vervoershondjes, grote vervoerskarren, elektriciteit en er is zelfs een toilet bij de opslagboxen.
Eelco Schoen
Eelco Schoen
2021-01-29
prima plek voor langdurige opslag, internet en camearbeveiliging aanwezig
RT VM
RT VM
2020-07-09
Gemakkelijk en snel extra opslag geregeld. De hal is prima geïsoleerd waardoor ook bij tropische temperaturen je spullen koel zijn opgeslagen.

Impressie

Meest gestelde vragen opslagruimte huren omgeving Amersfoort

U heeft minimaal een geldig legitimatiebewijs, één maand huur + één maand borg nodig.

Reserveren doen wij doorgaans niet. Wie het eerst komt….
Het is wel handig als u voordat u langs komt even controleert of wij de gewenste ruimte beschikbaar hebben. Dit kan per mail of telefoon
Indien u echt niet langs kan komen, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing vanuit het buitenland, dan accepteren we een reserveringen wel indien (er een deel van) de borg  vooruit betaald wordt.

De opslagunits bij Tiko Opslag zijn droog, vorstvrij en de ruimtes ventileren voldoende door. Hierdoor kunnen ook kleding en meubels veilig opgeslagen worden voor langere tijd. U bent bij ons welkom om net zolang een unit te huren als u nodig heeft.

U huurt een unit kleine opslag voor minimaal 2 maanden. Een (grotere) bedrijfsunit voor minimaal 3 maanden. Een maand voor het aflopen van het contract dient u de unit op te zeggen, anders gaat de huur een maand verder.

Ja. Onze facturatie geschiedt op basis van hele maanden.

Jazeker, als wij uw wens weten gaan we met u kijken welke andere ruimtes er beschikbaar zijn. Terwijl u uw spullen verhuist, passen wij uw contract aan.

Tiko Opslag is niet gebonden aan weekdagen en kantoortijden. Wel is het handig als u van te voren even een afspraak maakt. Na een rondleiding om te kijken welke ruimte voor u het meest geschikt is, kunnen we direct een huurovereenkomst opmaken en afsluiten.

U dient zelf een hangslotje mee te nemen om uw box af te sluiten.

Offerte aanvragen

Hieronder kan je een aanvraag in vullen. Indien mogelijk zullen we je meteen een prijs, ter indicatie geven. Daarover zullen we per mail of telefoon contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Opslagruimte - CTA 11

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: