Extra voordelig opslagruimte huren bij Tiko Opslag!

Wilt u een professionele maar betaalbare opslagruimte huren? Ontdek Tiko Opslag in Woudenberg. Hier bewaart u uw eigendommen met een gerust hart, zoals uw inboedel, inventaris, auto of muziekinstrument. Want deze vroegere champignonkwekerij biedt schone, geventileerde, vorst- en vochtvrije veilige opslagruimtes. Ideaal voor particulieren en bedrijven zoals aannemers, distributiecentra, kledingdepots, internetwinkels.

Professionele opslagruimte huren?
Opslagruimte - opslagruimte venendaal

Uw eigen ruimte op maat

Het grootse voordeel van een opslagruimte bij Tiko Opslag is de diversiteit. U heeft namelijk keuze uit meer dan 250 verschillende units. Deze verschillen in grootte, waardoor u precies de ruimte kunt huren die u nodig heeft. Zo betaalt u alleen voor gebruikte ruimte. Het is al mogelijk een opslagruimte te huren van slechts 3 m² groot. De grootste opslagruimte is 200 m2 en bijna alle kleinere afmetingen zijn mogelijk.

Opslagruimte - opslagruimte huren1

Flexibel huren

Familiebedrijf Tiko Opslag biedt een veel grotere flexibiliteit. Onze persoonlijke benadering zorgt voor een opslagruimte die naadloos aansluit op uw wensen. Mocht u tijdens uw contractperiode een andere opslagruimte willen huren, bijvoorbeeld als gevolg van de verkoop van uw spullen, dan mag u gewoon opnieuw kiezen. Nog terwijl u verhuist passen wij uw contract aan.

Opslagruimte - opslagruimte huren zeist

Toegankelijk en gemakkelijk

Bedrijven huren bij Tiko Opslag vanwege de toegankelijkheid. Onze opslagruimtes zijn namelijk 24 uur per dag toegankelijk, het hele jaar door. Bovendien zijn ze goed bereikbaar met de auto, bus of vrachtwagen. Het verplaatsen van zware bezittingen kan bovendien veilig en gemakkelijk uitgevoerd worden met onze diverse transportwagens, die wij kosteloos ter beschikking stellen voor bedrijven en particulieren.

Opslagruimte - opslagruimte huren utrecht1

Meer informatie?

Wilt u meer weten over huren bij Tiko Opslag? Wij beantwoorden graag uw vragen. Wij zijn niet gebonden aan kantoortijden, maar wel is het handig om van tevoren een afspraak met ons te maken. Dit stelt ons in staat om u een rondleiding te geven. Zo kunt u zelf zien welke unit het best aansluit op uw wensen. Hierna stellen wij een passende huurovereenkomst op. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Extra voordelig opslagruimte huren bij Tiko Opslag

Wilt u zo voordelig mogelijk opslagruimte huren, dan kiest u voor Tiko Opslag in Woudenberg. Professionele ruimten op maat: toegankelijk en betaalbaar.