Opslagruimte Soeterberg

Opslagruimte huren Bunnik

Opzoek naar professionele en goedkope opslagruimte in Bunnik? Ontdek Tiko Opslag in Woudenberg. Profiteer van de scherpste vierkante meterprijs in de regio. Opslagruimte vanaf 48 euro per maand.

Offerte Aanvragen
Meer over opslagruimte
Opslagruimte huren Bunnik -

Kies jouw opslag

Woudenberg

Opslag Bunnik

Opslag Bunnik: Voordelige oplag in de buurt van Bunnik. Wij verhuren onze opslagruimtes al vanaf 40 euro per maand. Zit u met spullen thuis die u niet kwijt kunt? Of heeft u een bedrijf met inventaris? Kies dan voor een betaalbare locatie niet ver van huis. Waar u snel naartoe kunt om uw bezittingen weg te brengen en weer op te halen. Waar u altijd toegang heeft op ieder willekeurig moment. Waar uw bezittingen veilig staan opgeslagen in een professioneel verzorgde ruimte niet ver van Bunnik. Kies voor Tiko Opslag in Woudenberg. Vraag nu uw eigen offerte aan!

Woudenberg
Woudenberg

Veilige opslag Bunnik

Wij verhuren deze opslag even onder Bunnik, al vanaf €48,- per maand. Wij bieden u zowel kleine als grote units. Omdat deze in afmeting verschillen, heeft u de mogelijkheid om een opslagruimte te huren die volledig aansluit op uw behoeften. U huurt dus veel voordeliger dan bij de meeste bedrijven in Bunnik. Dit is alleen de ruimte die u echt nodig heeft, en niets meer! Heeft u tijdens uw huurperiode toch een grotere of kleinere opslag nodig, dan mag u een andere ruimte uitkiezen. Wij zetten dan meteen uw contract om. Meer weten? Bel naar 033 286 1100 of mail naar info@tiko-opslag.nl.

De voordelige opslagruimte vlakbij Woudenberg!

Professionele maar betaalbare opslagruimte huren in omgeving Woudenberg? Bewaar hier uw bezittingen, voordelig en met gerust hart!

Offerte aanvragen

Opslagruimte huren Bunnik? Kom kijken!

Wilt u zeker zijn dat u voor uw opslag een voordelige en professioneel verzorgde ruimte kunt huren? En bent u gevestigd in Bunnik? Kom dan eens bij ons langs. U kunt de grootte en kwaliteit van onze ruimte dan zelf beoordelen. U hoeft dus niet eerst bij ons ruimte te huren voordat u weet of dit wel écht de juiste plaats is voor uw opslag. Tiko Opslag geeft u hiervoor graag een uitgebreide rondleiding door het pand. U merkt dan ook meteen hoe snel u hier naartoe rijdt vanaf Bunnik! Neem hiervoor wel eerst even contact met ons op. Zo kunnen wij u tijdens de rondleiding echt goed de tijd en uitleg geven.

Waarom onze opslagruimte Bunnik?

Genoeg redenen om uw opslag bij Tiko Opslag te huren:

  • Scherp geprijsd
  • Droog, vorstvrij, verwarmd en veilig
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar
  • Direct te bereiken met de auto, bus of vrachtwagen
  • Met gratis transportwagentjes in en uit te laden
  • Snel bereikbaar vanuit Bunnik

Wij hebben transportwagentjes klaar staan om u veel gesjouw te besparen!

Meest gestelde vragen opslagruimte huren omgeving Amersfoort

U heeft minimaal een geldig legitimatiebewijs, één maand huur + één maand borg nodig.

Reserveren doen wij doorgaans niet. Wie het eerst komt….
Het is wel handig als u voordat u langs komt even controleert of wij de gewenste ruimte beschikbaar hebben. Dit kan per mail of telefoon
Indien u echt niet langs kan komen, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing vanuit het buitenland, dan accepteren we een reserveringen wel indien (er een deel van) de borg  vooruit betaald wordt.

De opslagunits bij Tiko Opslag zijn droog, vorstvrij en de ruimtes ventileren voldoende door. Hierdoor kunnen ook kleding en meubels veilig opgeslagen worden voor langere tijd. U bent bij ons welkom om net zolang een unit te huren als u nodig heeft.

U huurt een unit kleine opslag voor minimaal 2 maanden. Een (grotere) bedrijfsunit voor minimaal 3 maanden. Een maand voor het aflopen van het contract dient u de unit op te zeggen, anders gaat de huur een maand verder.

Ja. Onze facturatie geschiedt op basis van hele maanden.

Jazeker, als wij uw wens weten gaan we met u kijken welke andere ruimtes er beschikbaar zijn. Terwijl u uw spullen verhuist, passen wij uw contract aan.

Tiko Opslag is niet gebonden aan weekdagen en kantoortijden. Wel is het handig als u van te voren even een afspraak maakt. Na een rondleiding om te kijken welke ruimte voor u het meest geschikt is, kunnen we direct een huurovereenkomst opmaken en afsluiten.

U dient zelf een hangslotje mee te nemen om uw box af te sluiten.

Klantervaringen

F van Leeuwen
F van Leeuwen
2024-02-03
Wij hadden op korte termijn opslag nodig en dan kun je prima bij Tiko terecht. We werden snel en goed geholpen en konden kiezen uit meerdere opties. De opslag is 24 uur en makkelijk te bereiken.
Sean Christie Prasad van Erven
Sean Christie Prasad van Erven
2024-01-24
Prima plek voor het huren van een ruimte. Netjes en van alle gemakken voorzien. Vriendelijk en meedenkend. Huur hier al enkele jaren
Erica
Erica
2024-01-12
Fijne plek voor opslag, ateliers en muziekoefenruimtes. Vriendelijke mensen van Tiko, ze hebben me snel geholpen en met mij meegedacht over de mogelijkheden bij het tijdelijk opslaan van heel veel boeken. Je kan 24/7 terecht en er zijn veel faciliteiten aanwezig zoals: heftruck, vervoershondjes, grote vervoerskarren, elektriciteit en er is zelfs een toilet bij de opslagboxen.
Eelco Schoen
Eelco Schoen
2021-01-29
prima plek voor langdurige opslag, internet en camearbeveiliging aanwezig
RT VM
RT VM
2020-07-09
Gemakkelijk en snel extra opslag geregeld. De hal is prima geïsoleerd waardoor ook bij tropische temperaturen je spullen koel zijn opgeslagen.

Impressie

Geavanceerde beveiligingsmaatregelen voor gemoedsrust

Onze opslagfaciliteiten zijn uitgerust met 24/7 bewakingscamera’s, toegangscontroles met poorten en veilige sloten om ongeoorloofde toegang te voorkomen en diefstal af te schrikken. Bovendien controleren ons ter plaatse aanwezige personeel regelmatig het terrein om de veiligheid en beveiliging van uw bezittingen te waarborgen.

Of u nu waardevolle bezittingen, belangrijke documenten of sentimentele items opslaat, u kunt vertrouwen op Opslagruimte Austerlitz om uw bezittingen veilig te houden. Met onze toewijding om topbeveiliging te bieden, kunt u met vertrouwen opslaan in de wetenschap dat uw items in goede handen zijn.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over huren bij Tiko Opslag? Wij beantwoorden graag uw vragen. U mag ook gerust een keer langskomen voor het bekijken van een opslagruimte. Bunnik ligt immers op korte rijafstand van ons bedrijf in Woudenberg. Wij zijn niet gebonden aan kantoortijden, maar wel is het handig om van tevoren een afspraak met ons te maken. Dit stelt ons in staat om u een rondleiding te geven. Zo kunt u zelf zien welke unit het best aansluit op uw wensen. Waar mogelijk kunnen bepaalde ruimten verder op maat worden aangepast en ingericht. Bespreek dit meteen met ons tijdens het bezichtigen van onze opslagruimtes. Na het realiseren stellen wij een passende huurovereenkomst voor u op. Neem nu contact met ons op en ontvang meer informatie en een oplossing op maat!

Goedkope opslagruimte Regio Amersfoort? Kies voor tiko-opslag

Offerte aanvragen

Hieronder kan je een aanvraag in vullen. Indien mogelijk zullen we je meteen een prijs, ter indicatie geven. Daarover zullen we per mail of telefoon contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Opslagruimte huren Bunnik - CTA 11

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: