De ideale bergruimte huren

Wilt u meteen de juiste bergruimte huren? Bij Tiko Opslag wordt alles veilig, droog én betaalbaar opgeslagen zoals u wilt. Of het nu gaat om uw meubels, voertuig of complete inboedel. U kunt hier meteen terecht voor de scherpste prijs. Maar ook tussendoor is alles mogelijk. Iets aanpassen; toch een andere bergruimte huren? Geen enkel probleem. Tiko Opslag is flexibel. Neem nu contact met ons op voor een offerte op maat.

Meer over Opslagruimtes
Contact ons vrijblijvend
Offerte Aanvragen
Bergruimte Huren - opslag 4

Slim uw bergruimte huren

Het is verstandig om goed na te denken over welke bergruimte u moet huren. U wilt immers echt genoeg ruimte hebben voor het opslaan van uw eigendommen. Bepaal hiervoor eerst wat u precies opslaat, en dan kunnen wij voor u inschatten hoeveel ruimte dit vereist. Door goed in te schatten welke maat bergruimte hierbij past, zult u niet ongebruikte ruimte huren waar u niets mee doet. Hiervoor biedt Tiko Opslag u een veelzijdig aanbod met verschillend ingedeelde bergruimtes.

Bergruimte Huren - helmet drafting supplies blueprints

Wat zijn de afmetingen van onze bergruimtes?

Het grootste voordeel van Tiko Opslag is de diversiteit aan bergruimtes die u kunt huren. Zo zijn er op dit moment 250 verschillende units waaruit u kunt kiezen. Deze units verschillen in lengte, hoogte en diepte. Hierdoor kunt u de bergruimte huren die u echt nodig heeft. Een opslagruimte van maar drie vierkante meter is mogelijk, terwijl de grootste bergruimte die u kunt huren 160 vierkante meter groot is!

Bergruimte Huren - opslag 7

Welke bergruimte kunt u het beste huren?

Hoeveel ruimte biedt een gemiddelde bergruimte? Wat kunt u het beste huren voor uw eigendommen? Natuurlijk verschilt dit per situatie, maar toch kunnen wij u enkele indicaties geven:

Heeft u verhuisdozen, kastjes, of elektronica om op te slaan? Dan kunt u het beste een kleine bergruimte huren van bijvoorbeeld 3 m2. Voor iets grotere bezittingen zoals matrassen, eettafels en banken, is het ‘inloopkast-formaat’ van 10m2 handiger. Heeft u koelkasten of grote dozen om op te slaan, dan kunt u het best een bergruimte van 12,5 m2 huren. Heeft u nog meer eigendommen waaronder een koelkast, magnetron of meubels van meerdere slaap- en woonkamers? Dan wilt u een bergruimte huren met het formaat van een kleine garage, ongeveer 15 m2. Zit u met een complete inboedel, bijvoorbeeld door een verhuizing, of een andere vergelijkbare hoeveelheid spullen? Hiervoor huren klanten vaak bergruimte van ongeveer 10 a 15 m2.

Opslagruimte Driebergen

Bergruimte op maat huren!

Omdat u bij Tiko Opslag een bergruimte kunt huren die volledig past bij uw spullen en wensen, zijn niet al onze bergruimtes direct in één overzicht te bekijken. Beter is het om ons te vertellen wat uw zoekt, zodat wij een passende oplossing voor u kunnen aandragen. Voor het huren van bergruimtes op maat bieden wij u de scherpste tarieven. Benieuwd naar onze bergruimtes? Vraag nu naar meer informatie of onze offerte!

U kunt bij ons diverse bergruimtes, opslagruimtes, bedrijfsruimtes, kantoren, ateliers en andere ruimtes huren, waar gewenst met uw eigen voorzieningen. Denk hierbij aan een eigen wastafel, toilet, keuken of zelfs douche.

Contact ons vrijblijvend

Bergruimte huren voor langere tijd?

Wilt u uw eigendommen voor langere tijd opslaan? Dan wilt u een opslagruimte huren waarin uw goederen geen schade oplopen. Veel voorkomende problemen bij langdurige opslag zijn te wijten aan een slechte luchtkwaliteit. Maar bij ons zijn de bergruimtes droog, goed geventileerd en vorstvrij. Dat is te danken aan het feit dat ons pand ooit dienstdeed als champignonkwekerij, waarin de constante temperatuur van groot belang was. Hierdoor kunt u bij ons zelfs uw kleren, meubels en gordijnen veilig opslaan, voor een langere periode.

Bergruimte Huren - auto stalling 1
Bergruimte Huren - ivar 3

Na verloop van tijd toch een andere bergruimte huren?

Gaat het goed met uw bedrijf en wilt u uitbreiden? Of blijkt dat u de hoeveelheid bergruimte niet helemaal perfect te hebben ingeschat? Is uw ruimte te klein of juist te groot geworden en hierdoor onhandig of te prijzig? Gelukkig kunt u bij Tiko Opslag gewoon een andere opslagruimte huren. Geef in dat geval aan wat u wilt, dan zoeken samen met u een andere ruimte uit. Uw huurcontract wordt dan tussentijds aangepast.

Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu

Hoe kunt u onze bergruimte huren?

U heeft geen werk aan het uitkiezen van een ideale bergruimte. U hoeft niets van tevoren te huren of vast te leggen. U kunt simpelweg bij ons langskomen om eens rond te kijken. Dan krijgt u ook meteen advies op locatie, en ziet u welke ruimte geschikt voor u is. Bovendien maakt u zo een veel nauwkeurigere inschatting van uw benodigde hoeveelheid ruimte. Maak hiervoor wel van tevoren een afspraak. Zo kunnen wij echt de tijd voor u nemen. Bent u niet in de gelegenheid om ons te bezoeken, bijvoorbeeld omdat u door een verhuizing in het buitenland zit? Dan maken wij een uitzondering: bij vooruitbetaalde borg kunt u een reservering maken voor het huren van een specifieke bergruimte.

De ideale bergruimte huren

Voor hardware benodigdheden kunt u in 5 minuten rijden bij Hubo Woudenberg terecht.

De perfecte bergruimte bij Amersfoort!

Zoekt u een eigen bergruimte voor uw band in Amersfoort? Ontdek Tiko Opslag in Woudenberg. Goed en voordelig!