Auto of oldtimer stallen? Unieke autostalling/auto-opslag huren!

Auto of oldtimer stallen? Onze autostalling huren! - autoopslagruimte huren utrecht

Wilt u uw auto stallen op een centrale en toegankelijke plek? Hiervoor kunt u het best onze auto-opslag huren: de autostalling van Tiko Opslag. Wij doen dit zelf ook met onze oldtimers. U profiteert bij ons dan ook van bijzondere aandacht voor kwaliteit. Desondanks is dit een goedkope stalling! Autoliefhebbers als wij begrijpen precies wat u zoekt in uw auto-opslag: een volwaardige ruimte om te huren, een plek waarin u uw auto stallen kunt tegen een zo betaalbaar mogelijk tarief! Zelfs uw kostbare klassieke oldtimer! Stallen is nergens anders zo prettig en voordelig. En uitstekend bereikbaar vanuit Utrecht!

Goede en veilige autostalling huren?

Uw auto stallen: professionele autostalling/auto-opslag huren!

Wij bieden u verschillende autostallingen die u kunt huren voor het stallen van uw oldtimer of andere auto. Dit is opslag onder de carport, of geheel droog, vorstvrij, vochtvrij en veilig in de grote gezamenlijke stalling. Hiernaast bieden wij ook eigen afsluitbare autostallingen en boxen voor motorfietsen. Allemaal in een omgeving van bedrijvigheid, waar veel bedrijven en kunstenaars ruimte huren. Zo profiteert u van een goede en prettige sociale controle rondom uw stalling/auto-opslag. Uw auto stallen was nog nooit zo prettig, makkelijk én leuk. En bovendien op beperkte afstand van Utrecht!

Auto/oldtimer stallen in úw buurt (omgeving Utrecht)

Heeft u uw auto nodig, bijvoorbeeld om spontaan een stukje te rijden in uw oldtimer? Stallen is dan alleen prettig als u er direct bij kunt! Dit is een goede reden om uw oldtimer (of andere auto) te stallen in de autostalling van Tiko Opslag. Dankzij onze centrale ligging in Woudenberg, naast de A12, kunt u ons zeer snel en gemakkelijk bereiken vanaf plaatsen zoals Utrecht, Amersfoort, Scherpenzeel, Maarn, Doorn, Leusden, Leersum, Veenendaal en Ede.

Bijzondere auto-opslag voor oldtimers huren

Terwijl veel autostallingen voor oldtimers en andere auto’s beperkte openingstijden hebben, is Tiko Opslag niet gebonden aan vaste tijden. Hierdoor bieden wij een betere toegankelijkheid voor het stallen van uw auto. U kunt bij ons altijd terecht: 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar. Maar ook in het contact zijn wij toegankelijk. Heeft u iets nodig, of heeft u specifieke vragen over het huren van onze auto-opslag? Klop dan gewoon bij ons aan.

Auto stallen én opknappen in uw autostalling bij Utrecht?

Naast het stallen behoeft elke auto onderhoud. Of het nu gaat om een klassieke oldtimer of andere auto. Zoals het vervangen van een wiel, het doorsmeren, filters vervangen, een lampje repareren, of vloeistoffen bijvullen: dit doet u het liefst zelf. Gaat u onze autostalling huren, dan mag u deze hiervoor gewoon gebruiken. Ook beschikt uw eigen stalling over elektra, zodat u de accu aan een druppellader kan zetten. Mocht u een heel restauratie project willen uitvoeren, neem dan contact met ons op en bespreek met os de mogelijkheden voor het stallen van uw auto waarbij u kunt slijpen, lassen, spuiten etc. woont u in Utrecht? U mag altijd op uw eigen bij uw autostalling!

Speciaal uw oldtimer stallen

Onze opslagruimte is zeer geschikt om uw oldtimer te stallen. Hiervoor wilt u liever geen koude en tochtige stalling huren. Gelukkig is onze goedkope stalling oorspronkelijk gemaakt voor een gezond en constant binnenklimaat. Hierdoor komt uw oldtimer nooit bloot te staan aan vocht, plotselinge veranderingen in de temperatuur en luchtvochtigheid, of hitte en andere schadelijke invloeden. Uw oldtimer stallen bij Tiko Opslag betekent dat deze nog vele jaren ouder (en mooier) kan worden!

Winterstalling auto

Waarom een winterstalling voor auto’s? Simpel: uw prachtige oldtimer of andere speciale auto gebruikt u graag met mooi weer, maar houdt u in de wintermaanden in een winterstalling. Auto’s met een normale waarde nemen het dan even over van de ‘echte auto’s’! En niet voor niks: dit is geen tijd voor een oldtimer vanwege:

  • Strooizout, dat uw banden en rubber onderdelen aantast
  • Sneeuw, wat smelt en zo doordringt in de naden en hoeken van uw auto
  • Kou, die doortrekt tot in uw accu en zo deze laat achteruitgaan
  • IJzel, dat de weg glad en zelfs levensgevaarlijk maakt
  • Bladeren, die alle eerdergenoemde problemen combineert samen met vuil en verkleuringen

Na de winter echter, gaan deze zo snel mogelijk weer uit de winterstalling. Een perfecte langdurige maar toch goedkope stalling voor auto’s is dan onontbeerlijk.

Goedkope stalling: autostalling voor auto’s

U zoekt ook simpelweg een goedkope autostalling. Want het liefst stalt u uw oldtimer of andere auto een heel seizoen lang. Bijvoorbeeld als het gaat om de winterstalling. Auto’s worden om die reden door Utrechters vaak voorzien van een professionele maar goedkope stalling bij Tiko Opslag. Woont u ook in de omgeving van Utrecht en wilt u onze goedkope stalling huren? Neem nu contact met ons op!

Auto stallen: auto-opslag voor oldtimer en meer

Heeft u naast uw autostalling voor het stallen van uw oldtimer of andere auto een geheel andere ruimte nodig? Zoals opslag voor uw inboedel of inventaris? Of zoekt u een bedrijfsruimte, atelier of oefenruimte? Ook hierin voorziet ons pand. Zodoende huisvesten wij op dit moment aannemers, distributiecentra, kledingdepots, ateliers, kantoorruimtes, meubelrestaurateurs en internetwinkels uit Utrecht en omstreken.

Voor hardware benodigdheden kunt u in 5 minuten rijden bij Hubo Woudenberg terecht.

Stalling auto en oldtimer: voordelige autostalling in Utrecht?

De laagste prijzen voor uw stalling: automatisch het voordeligst? Vaak blijkt dat tegen te vallen. Zo komt u als huurder zomaar voor ongewenste verrassingen te staan, terwijl u denkt dat u een goedkope stalling heeft gevonden voor uw oldtimer of andere auto. Meestal duiken verborgen kosten op, pas vlak voor het tekenen van uw contract. Die vindt u in de kleine lettertjes. Zoals een toeslag, die flink kan oplopen door het maandenlang huren van uw stalling (auto- of motorstalling).

Vooral de verplichte verzekering is gebruikelijk bij een stalling voor auto’s. Deze moet u doorgaans verplicht afsluiten als u stalling voor uw auto of oldtimer huurt. Tiko Opslag is liever transparant in zijn prijzen en voorwaarden. Deze geven wij u dan ook vooraf. Dan blijkt al snel dat het huren van onze goedkope autostalling ook écht een goedkope oplossing is is. Meer weten? U vindt de voorwaarden gewoon op onze website, maar wij praten u ook graag bij over onze stalling. Voor auto’s en andere voertuigen: neem nu contact met ons op!

Meer weten? Info over oldtimer/auto stallen!

Om meer te weten te komen over Tiko Opslag kunt u ons altijd bellen en e-mailen. Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding. Wij tonen u graag onze autostallingen, bedrijfsruimtes en opslagruimtes waarin u uw oldtimer en andere bezittingen kunt stallen. Zo kunt u direct zien wat bij u past. Afsluitend krijgt u van ons een uniek en voordelig huurcontract dat bij u past, zodat u een goedkope autostalling heeft.

Referenties

Wij hebben bij Tiko Opslag een Atelier ruimte gehuurd en dat bevalt ons zeer goed. De ruimte heeft voldoende licht inval, iets dat wij als kunst- schilders nodig hebben.


Tiko Opslag is voor mij als particulier een uitkomst. Vanwege mijn kleine woning met weinig opslagruimte heb ik geen mogelijkheid om mijn campingspullen op te slaan.
lees meer..

Voor hardware benodigdheden kunt u in 5 minuten rijden bij Hubo Woudenberg terecht.