Motorstalling bij Tiko Opslag!

Zoekt u een motorstalling die veilig, schoon en betaalbaar is? Gebruikt u uw motor niet dagelijks of wilt u uw kostbare bezit niet steeds op straat laten staan? Of neemt deze simpelweg te veel ruimte in beslag? De voordeligste oplossing hiervoor vindt u bij Tiko Opslag. Dit dankzij drie voordelen: wij bieden u de stalling die exact bij u past, deze heeft een optimaal binnenklimaat geschikt voor motoren, en onze centrale ligging biedt de beste bereikbaarheid van het land. Het is dan ook niet gek dat zoveel mensen met een motorstalling huren bij Tiko Opslag! Ook een oplossing op maat? Vraag hiervoor onze offerte aan.  Neem hiervoor nu contact met ons op. Vraag onze offerte aan!

Autostalling
Contact ons vrijblijvend
Offerte Aanvragen
Motorstalling - motor 1

Waarom uw motorstalling verdient bij Tiko

Hoewel uw stalling betaalbaar moet zijn, laat u uw motor het liefst niet achter in de eerste de beste stalling. U steekt immers redelijk wat tijd en geld in uw motor, dus bent u gehecht aan dit bezit. Daarom zoekt u voor uw motor stalling waarin u uw kostbare bezit zonder zorgen kunt achterlaten. Uit het zicht en uit het bereik van kwaadwillende ‘motorliefhebbers’. Hiervoor zijn de stallingen van Tiko Opslag gemaakt. U mag uw eigen stevige slot meenemen om hiermee uw deur af te sluiten. Zo staat uw motor veiliger dan ooit.

Motorstalling - opslag 5

Ideale plek voor uw motorstalling met goede ventilatie

U wilt uw motor natuurlijk niet in een stalling hebben staan die vies is, met veel vochtontwikkeling en rond dwarrelend stof. Zeker op langere termijn is dit slecht voor uw motor, en natuurlijk vervelend omdat u steeds moet boenen. Een afdekzeil biedt hiervoor niet afdoende bescherming. Bovendien wilt u ook uw zeil niet vies en vochtig laten worden. Gelukkig heeft het hele pand van Tiko Opslag een uitstekende ventilatie en is het er droog en schoon.

Motorstalling - auto stalling 5

Voordelige stalling voor uw motor

Tiko Opslag biedt u de beste ruimte voor uw motorstalling die precies past bij uw wensen en uw motor. Zo huurt u niet te duur voor een ruimte die u niet optimaal benut. Zo heeft u ook het meeste gemak voor de voordeligste prijs. Maar maakt u zich geen zorgen: als u toch liever een andere stalling voor uw motor heeft, kunt u tussendoor simpelweg wisselen van stalling. U mag dan keuze maken uit een van onze andere vele units. Of dit nu een grotere of kleinere unit is. Terwijl u verhuist passen wij uw huurcontract aan. Makkelijk geregeld!

Motorstalling - auto stalling 1

Toegankelijke motorstalling

Hoewel de gevorderde motorrijder zijn ritten goed plant, is er altijd wel een moment waarop zich het juiste weer aandient, en plotselinge vrije tijd. Of u komt er eindelijk aan toe wat hoognodig onderhoud aan uw motor uit te voeren. Dan is het wel zo prettig als u ook op dat moment bij uw motor kunt; dat u niet gelijk voor een dichte deur staat, bij een motorstalling waar u niet kunt komen. Daarom biedt Tiko Opslag u de mogelijkheid om buiten kantooruren bij uw motor te komen. Zo houden wij onze motorstallinggraag toegankelijk.

Contact ons vrijblijvend

Werken aan uw motor? Stalling met mogelijkheden!

Dat u voor het onderhoud van uw motorstalling zoekt met meer mogelijkheden, is logisch. Er valt immers altijd wel iets te sleutelen aan uw motor. Dat is niet alleen nodig maar ook nog eens leuk. In de juiste stalling werkt u dan ook graag op uw gemak en in alle rust aan uw motor. Of het nu gaat om het vervangen van uw remblokken/remschijven/remvloeistof, het oliën van uw voorvork of motor, of het onderhouden en vervangen van uw verlichting, ketting, of luchtfilter. Hierbij is het goed te weten dat u bij Tiko Opslag de beschikking heeft over uitstekend verzorgd sanitair. Werkt u vaak aan uw motor? Stalling met een eigen wasbak en elektriciteit is dan erg handig. Vraag ons nu naar de mogelijkheden!

Motorstalling - motor 2

Voor hardware benodigdheden kunt u in 5 minuten rijden bij Hubo Woudenberg terecht.

Bereikbare motor: stalling in de buurt!

U wilt rijden op uw motor; niet naar uw motor! Daarom zoekt u voor uw motor stalling die u snel kunt bereiken. Waar u snel bent en van waar u weer naar huis kunt zodra u klaar bent met rijden. Hiervoor heeft Tiko Opslag mogelijk de beste ligging van Nederland: even onder Amersfoort bij de afslag van Woudenberg, waarnaast ons pand is gevestigd. U hoeft dus niet allerlei straatjes door te rijden: u bent direct bij ons. Onze centrale ligging zorgt er voor dat u in een kwartier bij uw motorstalling vanuit Maarn, Scherpenzeel, Amersfoort, Barneveld, Doorn, Maarsbergen, Leersum, Driebergen, Zeist en Leusden!

Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu

Meer dan een motorstalling voor al uw opslag

U slaat natuurlijk zelden alleen uw motor op. U heeft ook veel toebehoren. Zoals banden, nieuwe onderdelen, gereedschappen, uw helm en motorkleding. Ook deze kostbare spullen wilt u volwaardig opslaan in uw motorstalling. U wilt deze immers niet steeds meenemen op weg naar of van uw motorstalling huren met meer opslagruimte is dan ook handig en aan te raden!

 
 
 
 
 

Extra voordelig uw motorstalling huren?

Wilt u nóg voordeliger uw motorstallinghuren? Als u de kosten deelt met een vriend of kennis, halveert de huur en kunt u eventueel investeren in een nog betere ruimte. Dit maakt Tiko Opslag graag mogelijk: zoek hiervoor een ruimere stalling uit, waarin zowel uw motor als die van uw medehuurder passen. Wilt u tussentijds weer een andere motorstalling huren? Wij passen dan gewoon uw contact aan.

Gun uw motorstalling bij Tiko Opslag!