Professionele bedrijfsruimte huren bij Tiko Opslag

Een Betaalbare bedrijfsruimte in de natuur. Wilt u een professionele maar betaalbare bedrijfsruimte huren? In een prettige omgeving waar ontspannen gewerkt kan worden? Neem die ruimte: ontdek Tiko Opslag Woudenberg. Vroeger een championkwekerij, nu een voedingsbodem voor uiteenlopende bedrijven, zzp’ers en kunstenaars.

Professionele bedrijfsruimte huren?

Uw soort bedrijfsruimte
Tiko Opslag beschikt over een indrukwekkende 250 units. Deze verschillen in grootte en zijn hierdoor geschikt voor uiteenlopende doeleinden. De kleinste ruimte is 3 m² groot. De grootste is 200 m² groot. Uw voordeel hierbij is duidelijk: u zult de bedrijfsruimte huren die precies aansluit op uw behoefte, en die net groot en klein genoeg is, zodat u alleen betaalt voor gebruikte ruimte.

Flexibele service
Wij zijn gewend flexibel te zijn. Dat ligt in onze aard, maar is tevens te danken aan onze diverse klantenkring. Op dit moment huisvesten wij bijvoorbeeld een distributiecentrum, kledingdepot, aannemer en meerdere internetwinkels en kunstenaars. Hen en u geven wij graag een persoonlijke service.

Bedrijfsruimte - bedrijfsruimte 4
Bedrijfsruimte - bedrijfsruimte 10

Toegankelijke bedrijfsruimte
In deze moderne tijd hoort permanente toegankelijkheid. Is ook uw bedrijf vaak of altijd open? Heeft u mogelijk toegang nodig op onverwachte tijden? Dan heeft u nog een goede reden om een bedrijfsruimte te huren bij Tiko Opslag. Want wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen in het jaar geopend. Bovendien bereikt u ons gemakkelijk dankzij de centrale ligging in Woudenberg. De A12 biedt een snelle verbinding tussen Tiko Opslag en Utrecht, Amersfoort, Scherpenzeel, Maarn, Doorn, Leusden, Leersum, Veenendaal en Ede.

Tot aan de deur
Heeft uw bedrijf baat bij een grote toegankelijkheid? Verzendt en ontvangt u veel goederen? Of heeft u een regelmatig wisselende inventaris? Kies er dan voor een toegankelijke bedrijfsruimte te huren. Dat maakt uw werk efficiënter, makkelijker en leuker. Van oudsher is ons pand tot aan de deur toegankelijk. Eventuele zware eigendommen mag u kosteloos met onze transportwagens verplaatsen.

Voor hardware benodigdheden kunt u in 5 minuten rijden bij Hubo Woudenberg terecht.

Dus heeft u iets nodig, klop dan vooral even bij ons aan. Bijvoorbeeld als er een kleine aanpassingen nodig is, of als u door een wijziging een andere bedrijfsruimte wilt huren.

Kijken, dan huren?
Voordat u een bedrijfsruimte gaat huren, wilt u deze eerst echt zien. Een begrijpelijke wens die wij vanzelfsprekend vinden. Hiervoor geven wij u graag een rondleiding door het pand en over het terrein. Zo kunt u de sfeer proeven en een bedrijfsruimte uitkiezen die u bevalt. Afsluitend ontvangt u dan een huurofferte. Heef u interesse, neem dan nu contact met ons op. Bij ons bent u welkom!

Professionele bedrijfsruimte huren bij Tiko Opslag

Wilt u een professionele bedrijfsruimte huren? Wij geven u alle ruimte: stilte op kantoor, groen in de omgeving en voldoende ruimte voor uw inventaris.