Opslagruimte huren Amersfoort

Opslagruimte huren Achterveld

Opzoek naar professionele en goedkope opslagruimte in Achterveld? Ontdek Tiko Opslag in Woudenberg. Profiteer van de scherpste vierkante meterprijs in de regio. Opslagruimte vanaf 48 euro per maand.

Offerte Aanvragen
Meer over opslagruimte
Opslagruimte huren Achterveld -

Kies jouw opslag

Woudenberg

Veilige en flexibele opslagruimte Achterveld

Veiligheid staat voorop als het gaat om het opslaan van uw waardevolle bezittingen. Onze opslagruimte Achterveld is uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder 24/7 surveillance, beveiligde toegangscontroles en goed verlichte faciliteiten. Wees gerust, uw items zijn in veilige handen bij Tiko Opslag.

Bovendien begrijpen we dat uw opslagbehoeften in de loop van de tijd kunnen veranderen. Daarom bieden we flexibele verhuurvoorwaarden om aan uw veranderende eisen te voldoen. Of u nu tijdelijke opslag nodig heeft tijdens een verhuizing of langetermijnoplossingen voor uw zakelijke voorraad, we hebben flexibele opties om aan uw behoeften te voldoen.

Woudenberg
Woudenberg

Opslagruimte huren Achterveld? Kom kijken!

Wilt u zeker zijn dat u voor uw opslag een voordelige en professioneel verzorgde ruimte kunt huren? En bent u gevestigd in Achterveld? Kom dan eens bij ons langs. U kunt de grootte en kwaliteit van onze ruimte dan zelf beoordelen. U hoeft dus niet eerst bij ons ruimte te huren voordat u weet of dit wel écht de juiste plaats is voor uw opslag. Tiko Opslag geeft u hiervoor graag een uitgebreide rondleiding door het pand. U merkt dan ook meteen hoe snel u hier naartoe rijdt vanaf Achterveld! Neem hiervoor wel eerst even contact met ons op. Zo kunnen wij u tijdens de rondleiding echt goed de tijd en uitleg geven.

De voordelige opslagruimte vlakbij Woudenberg!

Professionele maar betaalbare opslagruimte huren in omgeving Woudenberg? Bewaar hier uw bezittingen, voordelig en met gerust hart!

Offerte aanvragen

Opslag Achterveld

Voordelige oplag in de buurt van Achterveld. Wij verhuren onze opslagruimtes al vanaf 48 euro per maand. Zit u met spullen thuis die u niet kwijt kunt? Of heeft u een bedrijf met inventaris? Kies dan voor een betaalbare locatie niet ver van huis. Waar u snel naartoe kunt om uw bezittingen weg te brengen en weer op te halen. Waar u altijd toegang heeft op ieder willekeurig moment. Waar uw bezittingen veilig staan opgeslagen in een professioneel verzorgde ruimte niet ver van Achterveld. Kies voor Tiko Opslag in Woudenberg. Vraag nu uw eigen offerte aan!

Extra voordelige opslagruimte huren vlakbij Achterveld!

Opslagruimte huren Achterveld: Wilt u voordelig opslagruimte huren in de omgeving van Achterveld? Dan ligt Tiko Opslag voor de hand. Nèt buiten de stad huurt u een stuk voordeliger dan bij de landelijk adverterende opslag bedrijven. Bij ons kunt u opslag ruimte huren die exact aan uw wensen van formaat en kwaliteit zal voldoen. Dat is wel zo prettig, en vooral ook voordelig! Bij ons huurt u uw eigen afsluitbare box, schoon droog en vorstvrij. We hebben keuze uit wel 250 units. Zo maakt u echt een keuze op maat!

Aanpasbare opslagoplossingen

Elke opslagbehoefte is uniek, en we begrijpen het belang van aanpasbare oplossingen. Of u nu klimaatgestuurde eenheden nodig heeft voor gevoelige items of gespecialiseerde opslagopties voor omvangrijke apparatuur, we hebben een scala aan unitformaten en functies om uit te kiezen.

Ons vriendelijke en deskundige personeel staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte opslagruimte voor uw behoeften. Met onze aanpasbare opslagoplossingen kunt u er zeker van zijn dat uw spullen veilig en beveiligd zijn opgeslagen.

Waarom onze opslagruimte Achterveld?

Genoeg redenen om uw opslag bij Tiko Opslag te huren:

  • Scherp geprijsd
  • Droog, vorstvrij, verwarmd en veilig
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar
  • Direct te bereiken met de auto, bus of vrachtwagen
  • Met gratis transportwagentjes in en uit te laden
  • Snel bereikbaar vanuit Achterveld

Wij hebben transportwagentjes klaar staan om u veel gesjouw te besparen!

Klantervaringen

F van Leeuwen
F van Leeuwen
2024-02-03
Wij hadden op korte termijn opslag nodig en dan kun je prima bij Tiko terecht. We werden snel en goed geholpen en konden kiezen uit meerdere opties. De opslag is 24 uur en makkelijk te bereiken.
Sean Christie Prasad van Erven
Sean Christie Prasad van Erven
2024-01-24
Prima plek voor het huren van een ruimte. Netjes en van alle gemakken voorzien. Vriendelijk en meedenkend. Huur hier al enkele jaren
Erica
Erica
2024-01-12
Fijne plek voor opslag, ateliers en muziekoefenruimtes. Vriendelijke mensen van Tiko, ze hebben me snel geholpen en met mij meegedacht over de mogelijkheden bij het tijdelijk opslaan van heel veel boeken. Je kan 24/7 terecht en er zijn veel faciliteiten aanwezig zoals: heftruck, vervoershondjes, grote vervoerskarren, elektriciteit en er is zelfs een toilet bij de opslagboxen.
Eelco Schoen
Eelco Schoen
2021-01-29
prima plek voor langdurige opslag, internet en camearbeveiliging aanwezig
RT VM
RT VM
2020-07-09
Gemakkelijk en snel extra opslag geregeld. De hal is prima geïsoleerd waardoor ook bij tropische temperaturen je spullen koel zijn opgeslagen.

Impressie

Concurrerende prijzen en transparante beleid

Bij Tiko Opslag geloven we in transparante prijzen en eerlijke beleidsregels. Onze concurrerende tarieven zorgen ervoor dat u de beste waarde voor uw geld krijgt zonder in te boeten aan kwaliteit. Er zijn geen verborgen kosten of verrassingen – wat u ziet is wat u krijgt. Bovendien zijn we toegewijd aan het bieden van een naadloze klantervaring van begin tot eind. Of u nu vragen heeft over onze prijzen, beleidsregels of diensten, ons toegewijde team staat klaar om u bij elke stap te helpen.

Opslagruimte huren Achterveld: een familiebedrijf

Tiko Opslag is een familiebedrijf met hart voor de zaak. Als geen ander weten wij wat het betekent om je met hart en ziel in te zetten voor je bedrijf in Achterveld; om zorg te dragen voor belangrijke eigendommen en voorraden, en om hiervoor de juiste opslag te huren. Vanuit die ervaring leveren wij een klantgerichte service voor onze brede klantenkring uit Achtervelden omgeving. Want een goede service maakt al het verschil. Dit merkt u meteen zodra u met ons praat over uw opslag en de ruimte die u hiervoor kunt huren vlakbij Achterveld. Tiko Opslag biedt u alle nodige vrijheid: ruimte voor uw opslag, ruimte voor uw specifieke wensen!

Achtergrond

Tiko Opslag is ooit begonnen als champignonkwekerij. In het jaar 1993 besloot toenmalig eigenaar Harry het roer om te gooien, om zich vooral te richten op de vele bedrijven die in de omgeving van Achterveld behoefte hadden aan bedrijfsruimte. Handig was dat het bedrijf altijd al een goede ventilatie en atmosfeer heeft gehad. Door de jaren heen ontstond een bijzondere veelzijdigheid aan klanten. Zo maakten de champignons plaats voor een afvulbedrijf van honing, een sierviskwekerij, een houthandel, een cartridge handel, en nog veel meer. Vanaf 2013 is zoon. Ivar in de zaak gekomen en in 2016 is Harry met pensioen gegaan. Tiko Opslag is door de jaren heen zich steeds meer gaan richten op kleinere bedrijven en particulieren die opslag ruimte wilden huren bij Achterveld. Tiko Opslag tegenwoordig een volwaardig bedrijfsverzamelgebouw waarin bedrijven, zzp’ers, muzikanten, kunstenaars onder andere, hun opslag ruimte huren.

Meest gestelde vragen opslagruimte huren omgeving Amersfoort

U heeft minimaal een geldig legitimatiebewijs, één maand huur + één maand borg nodig.

Reserveren doen wij doorgaans niet. Wie het eerst komt….
Het is wel handig als u voordat u langs komt even controleert of wij de gewenste ruimte beschikbaar hebben. Dit kan per mail of telefoon
Indien u echt niet langs kan komen, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing vanuit het buitenland, dan accepteren we een reserveringen wel indien (er een deel van) de borg  vooruit betaald wordt.

De opslagunits bij Tiko Opslag zijn droog, vorstvrij en de ruimtes ventileren voldoende door. Hierdoor kunnen ook kleding en meubels veilig opgeslagen worden voor langere tijd. U bent bij ons welkom om net zolang een unit te huren als u nodig heeft.

U huurt een unit kleine opslag voor minimaal 2 maanden. Een (grotere) bedrijfsunit voor minimaal 3 maanden. Een maand voor het aflopen van het contract dient u de unit op te zeggen, anders gaat de huur een maand verder.

Ja. Onze facturatie geschiedt op basis van hele maanden.

Jazeker, als wij uw wens weten gaan we met u kijken welke andere ruimtes er beschikbaar zijn. Terwijl u uw spullen verhuist, passen wij uw contract aan.

Tiko Opslag is niet gebonden aan weekdagen en kantoortijden. Wel is het handig als u van te voren even een afspraak maakt. Na een rondleiding om te kijken welke ruimte voor u het meest geschikt is, kunnen we direct een huurovereenkomst opmaken en afsluiten.

U dient zelf een hangslotje mee te nemen om uw box af te sluiten.

Goedkope opslagruimte huren Amersfoort? Kies voor tiko-opslag

Offerte aanvragen

Hieronder kan je een aanvraag in vullen. Indien mogelijk zullen we je meteen een prijs, ter indicatie geven. Daarover zullen we per mail of telefoon contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Opslagruimte huren Achterveld - CTA 11

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: