Oefenruimte

De perfecte oefenruimte bij Tiko Opslag

Zoekt u een eigen oefenruimte voor uw band? Ontdek Tiko Opslag in Woudenberg. Hier kunt uw eigen oefenruimte de hele week door te huren, misschien gedeeld met andere bands, en eventueel inclusief opslag. Dit wordt u aangeboden door muziekliefhebbers. Onze voormalige champignonkwekerij is nu een kweekvijver voor talent. Er liggen plannen voor een opnamestudio…. Hebben wij de juiste snaar geraakt? Neem dan nu contact met ons op.

Informeer naar uw oefenruimte

Professionele oefenruimtes
Tiko Opslag is van oudsher gewend zijn pand perfect te verzorgen. Dat waarderen onze klanten: verwarmde, vochtvrije, vorstvrije en veilige (oefen)ruimtes in een atmosfeer van bedrijvigheid. Het is hier dan ook prettig musiceren. U heeft voldoende ruimte om volume te maken, er is goede verlichting en de temperatuur is aangenaam. Ook maakt u gebruik van goed verzorgde toiletten.

Oefenruimte met opslag
Het verslepen van versterkers, drumstellen, keyboards of akoestische instrumenten kan op den duur vervelend worden. Dan kan opslag een uitkomst bieden. Voor dezelfde bescheiden tarieven biedt Tiko Opslag u ruimte waarin uw waardevolle spullen veilig staan. Als u meerdere dagen speelt mag u alles in de oefenruimte laten staan.

Een prettige omgeving voor muzikanten
Tijdens of na uw sessie in de oefenruimte loopt u direct het terrein op. Het is prettig om hier tussendoor even te eten en op te laden, bij het groen rondom onze vijver met ganzen. Een gezellige sfeer zorgt er hier voor dat u andere muzikanten kunt tegenkomen, of een van de kunstenaars en ondernemers die de onze bedrijfsruimtes en ateliers huren. Maar soms is het juist prettig stil en rustig.

Toegankelijke oefenruimtes
Vanuit haar voorgeschiedenis is Tiko Opslag uitstekend bereikbaar. U kunt gemakkelijk bij het pand komen met de auto, aanhanger of vrachtwagen. Dit scheelt u veel gesjouw met apparatuur en instrumenten. Aanvullend mag u waar nodig gebruik maken van onze diverse transportwagens, die wij gratis ter beschikking stellen.
Verder is onze ligging nabij de A12 gunstig. Dankzij onze centrale ligging in Woudenberg zijn wij snel en gemakkelijk bereikbaar vanuit Utrecht, Amersfoort, Doorn of Veenendaal. Uit deze omgevingen komen de bedrijven, kunstenaars, bands en muzikanten van Tiko Opslag.

Contact en meer informatie
Wilt u meer weten over onze oefenruimtes? Heeft u specifieke wensen of aandachtspunten? Wij zijn benieuwd en helpen u graag. Hiervoor kunt u altijd terecht bij eigenaar Harry en zijn zoon Ivar. Maak nu een afspraak voor een rondleiding en vraag om uw unieke offerte.

Tiko Opslag, daar zit muziek in!