Historie

Historie

Tiko-oudlogoHarry Tilleman is begonnen als champignonkweker. Van 1983 tot 1993 werd het grootste deel van het pand gebruikt als champignonkwekerij. Vanwege steeds moeilijker wordende champignonmarkt, besloot Harry in 1993 het roer om te gooien. Doordat er voor vele bedrijven en particulieren behoefte aan bedrijfs – en opslagruimte was, heeft hij destijds besloten de kwekerij onder te verhuren. Van 1993 tot 2003 bood Tiko ruimte aan bijvoorbeeld een afvulbedrijf van honing, een autoshowroom, een aannemersbedrijf en een sierviskwekerij. Door de steeds grotere vraag naar kleinere ruimtes is Tiko in 2003 begonnen met de verhuur van opslag ook aan particulieren. Dit bleek een succes te zijn waardoor sindsdien een groter deel van het pand hiervoor in gebruik is genomen.

Heden is Tiko Opslag uitgegroeid tot een volwaardig bedrijfsverzamelgebouw met ruim 150 units van verschillende formaten, kantoorunits en atelierruimtes.

Op dit ogenblik zijn er in ons pand gevestigd: aannemers, distributiecentra, internetwinkels, ateliers, kantoren maar ook een kledingdepot, een meubelrestaurateur en vele anderen.

MEER DAN 20 JAAR ERVARING IN OPSLAG!

Referenties

Wij hebben bij Tiko Opslag een Atelier ruimte gehuurd en dat bevalt ons zeer goed. De ruimte heeft voldoende licht inval, iets dat wij als kunst- schilders nodig hebben.


Tiko Opslag is voor mij als particulier een uitkomst. Vanwege mijn kleine woning met weinig opslagruimte heb ik geen mogelijkheid om mijn campingspullen op te slaan.
lees meer..