Ideale ruimte Cothen.

Ruimte huren Cothen: Een ruimte huren in de buurt van Cothen. Tiko Opslag biedt uiteenlopende mogelijkheden voor (inboedel)opslag, bedrijfsruimtes, ateliers en andere soorten ruimte, vlakbij Cothen. U kunt ons contactformulier invullen, met een specifieke vraag. Dan zullen wij u een passende offerte maken. Mocht u direct een richtprijs willen, dan kunt u het uitgebreide contactformulier invullen. Voor (inboedel)opslag krijgt u direct een passende prijs aangeboden. Waar mogelijk geven wij u ook voor alle andere ruimtes direct een prijsindicatie.

Meer over Ruimtes huren
Contact ons vrijblijvend
Offerte Aanvragen

Niet al onze bedrijfsruimtes, kantoren, ateliers en overige ruimtes vlakbij Cothen laten zich gemakkelijk in een overzicht vangen. Dit door de grote diversiteit in mogelijkheden. Zo hangt de prijs van een ruimte af, of er eigen sanitaire voorzieningen zijn, zoals eigen wc, eigen keuken of zelfs eigen douchegelegenheid. We hebben bedrijfsruimtes van 6 meter hoog, en weer andere van 2.5 meter hoog. Is de ruimte verwarmd? Heeft de ruimte direct daglicht? Heeft de ruimte een eigen opgang? Vele factoren die de prijs van een ruimte in Cothen beïnvloeden. Daarom krijgt u het meest concrete en passende antwoord als u contact op neemt met ons via contactformulier of telefoonnummer 033 286 1100. Nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht, geven we u graag een passend aanbod.

Ruimte huren Cothen

Wij verhuren de volgende soorten ruimtes in Woudenberg (vlakbij Cothen):

Ruimte huren Cothen

Ideale opslagruimte Cothen

De boxen voor opslag van Tiko Opslag variëren in grootte, zodat er altijd een opslagruimte op maat beschikbaar is. De box kan gedurende een bepaalde tijd worden gehuurd, dus nooit langer of groter dan nodig. Heeft u tussentijds een andere oplossing nodig, dan passen wij gewoon uw huurcontract aan.

Ruimte huren Cothen

Bedrijfsruimte Cothen

Voor de (beginnende) ondernemer heeft Tiko Opslag gevarieerde bedrijfsruimtes te huur, voor onder andere magazijnvoering, distributiecentra, webwinkels, aannemers uit Cothen. Onze ruimtes zijn uitermate geschikt voor al deze doeleinden. Zowel uw inventaris als voorraad staat droog, veilig en schoon opgeslagen, wat zorgt voor een professionele bedrijfsvoering. Wij kunnen voor u de ideale combinatie van kantoor- en/of opslag- en/of werkruimte verwezenlijken.

Ruimte huren Cothen

Atelier

De ateliers, op enkele minuten rijden van Cothen, zijn verwarmd en voorzien van dakkoepels en raampartijen waardoor er voldoende licht binnen kan komen. Deze ateliers kijken uit op fraaie tuinen, bomen en vijvers die één en al rust uitstralen. De ideale plek voor creatieven die voor hun ruimte Cothen goed bereikbaar willen houden: kunstschilders, beeldhouwers, ontwerpers, grafisch designers, hobbyisten.

Cothen Ruimte huren

Oefenruimte

De ruimtes bieden alle gelegenheid om ongestoord te oefenen. Als band kunt u ofwel uw eigen ruimte continu huren, ofwel een ruimte delen met andere bands uit Cothen. Er kan tevens gebruik gemaakt worden van keuken en toilet. Het sanitair is goed verzorgd en functioneert uitstekend. Handig is ook dat u deze ruimte ook kunt gebruiken als opslagruimte voor uw apparatuur en instrumenten. Zo hoeft u deze niet steeds heen en weer te slepen tussen thuis, werk en de oefenruimte!

Cothen Ruimte huren

Motorbox en autostalling

Kiest u als standplaats voor uw ruimte Cothen uit, dan blijft uw goede toegankelijkheid houden over uw motor of auto. Onze opslagbox beschermt uw motor of auto tegen de buitenlucht, vorst en regen. Uw motor of auto is altijd bereikbaar en staat veilig achter slot en grendel. Klein onderhoud kunt u ter plaatse uitvoeren, op elk geschikt moment.

Cothen Ruimte huren

Familiebedrijf met hart voor uw zaak

Tiko Opslag is een familiebedrijf met hart voor de zaak. Als geen ander weten wij wat het betekent om je met hart en ziel in te zetten voor het bedrijf; om zorg te dragen voor belangrijke eigendommen en voorraden in een ruimte. Vanuit die ervaring leveren wij een klantgerichte service voor onze brede klantenkring in Cothen. Want een goede service maakt veel verschil. Dit merkt u vanaf al het eerste moment dat u contact zoekt met Tiko Opslag, wij bieden u alle nodige vrijheid: ruimte voor uw opslag en ruimte voor uw wensen!

Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu

Meer informatie?

Woont u in Cothen en wilt u onze ateliers eens komen bezichtigen? Dat kan. Neem hiervoor nu contact met ons op. Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding. Zo kunt u zelf de sfeer proeven en uw keuze maken uit onze verschillende ateliers. Deze verschillen allemaal in maat en uitvoering, waardoor u echt veel persoonlijke keuze heeft. Na de rondleiding sturen wij u een op maat gemaakte offerte toe. Neem hiervoor wel eerst even contact met ons op voor een afspraak. Zo kunnen wij u de volle aandacht geven tijdens de rondleiding en komt u niet voor niets uit Cothen! Mail hiervoor naar info@tiko-opslag.nl of bel naar 033 286 1100.

Achtergrond

Tiko Opslag is ooit begonnen als champignonkwekerij. Pas in het jaar 1993 besloot eigenaar Harry het roer om te gooien, en zich vooral te richten op de vele bedrijven en particulieren in Cothen die behoefte hadden aan betaalbare opslagruimte. Handig was dat de opslag reeds een goede ventilatie en atmosfeer had. Hierdoor ontstond een bijzondere veelzijdigheid aan klanten die gebruik maakten van deze opslag. Ruimte voor champignons maakte plaats voor ruimte voor een afvulbedrijf van honing, een autoshowroom, een sierviskwekerij en een aannemersbedrijf. Door de steeds grotere vraag naar kleinere opslagruimtes is Tiko Opslag tegenwoordig een volwaardig bedrijfsverzamelgebouw waarin aannemers, internetwinkels, distributiecentra en zelfs artiesten uit Cothen zijn gevestigd!

Familiebedrijf voor kunstenaars

Tiko Opslag is een familiebedrijf met hart voor kunst. Als geen ander weten wij wat het betekent om je in je atelier met hart en ziel te storten in je kunstwerk, en om goede zorg te dragen voor de opslag van je voorraden en eigendommen. Vanuit die ervaring leveren wij een klantgerichte service voor onze brede klantenkring in Cothen en omgeving. Want een goede service maakt veel verschil. Dit merkt u vanaf al het eerste moment dat u contact zoekt met Tiko Opslag: wij bieden u alle nodige vrijheid: ruimte in uw atelier, ruimte voor uw wensen!

Ideale ruimte Cothen
Tiko Opslag biedt alle mogelijkheden voor betaalbare ruimte bij Cothen: voor uw opslag, bedrijf, atelier of andere bestemming!

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: