De extra voordelige opslagruimte vlakbij Voorthuizen!

Opslagruimte Voorthuizen: Wilt u een professionele maar betaalbare opslagruimte huren in de buurt van Voorthuizen? Ontdek Tiko Opslag in Woudenberg. Hier bewaart u uw eigendommen met een gerust hart. Zoals uw inboedel, inventaris, auto of muziekinstrument. Deze vroegere champignonkwekerij biedt schone, geventileerde, vorst- en vochtvrije opslagruimtes. Ideaal voor particulieren, en bedrijven zoals aannemers, distributiecentra, kledingdepots of internetwinkels. Zoekt u opslagruimte in de buurt van Voorthuizen, vraag dan nu vrijblijvend onze offerte aan!

Meer over opslagruimtes huren
Contact ons vrijblijvend
Offerte Aanvragen
Opslagruimte Voorthuizen

Uw eigen ruimte op maat

Een belangrijk voordeel van onze opslagruimte: Voorthuizenen omgeving profiteren van meer diversiteit. U heeft namelijk keuze uit meer dan 250 verschillende units. Deze verschillen allemaal in grootte, waardoor deze geschikt zijn voor verschillende soorten opslag. Ruimte die precies op maat is, zodat u alleen betaalt voor de gebruikte ruimte! Bijna alle afmetingen zijn mogelijk. Onze opslagruimtes varieren in grootte tussen de 3 en de 200 vierkante me Lees meer over alle mogelijkheden voor uw eigen opslagruimte!

Opslagruimte Voorthuizen

Flexibele opslagruimte nabij Voorthuizen

Familiebedrijf Tiko Opslag in Woudenberg biedt in zijn service grote flexibiliteit voor klanten uit Voorthuizen en omgeving. Wij houden van een persoonlijke benadering voor iedere opslag. Ruimte genoeg! Mocht u tijdens uw contractperiode een andere opslagruimte willen huren, bijvoorbeeld als gevolg van de verkoop van uw spullen, dan mag u gewoon weer opnieuw kiezen. Nog terwijl u verhuist, passen wij uw contract aan. Meer weten over de mogelijkheden? Mail nu naar info@tiko-opslag.nl of bel naar 033-2861100!

Voorthuizen Opslagruimte

Bereikbaar en toegankelijk

Bedrijven en particulieren huren bij Tiko Opslag vanwege de bereikbaarheid van de opslagruimte. Tiko-opslag ligt centraal in het land, vlak aan de A12, en op 10 auto minuten van de A28. Bovendien zijn wij 24 uur per dag toegankelijk, het hele jaar door. En ook fysiek zijn de ruimtes goed bereikbaar voor vervoer. Het verplaatsen van zware bezittingen kan veilig en gemakkelijk uitgevoerd worden met onze diverse transportwagentjes op ons terrein en in onze hallen, die wij kosteloos ter beschikking stellen voor zowel bedrijven als particulieren uit Voorthuizen.

Voorthuizen Opslagruimte

Familiebedrijf met hart voor uw zaak

Tiko Opslag is een familiebedrijf met hart voor de zaak. Als geen ander weten wij wat het betekent om je met hart en ziel in te zetten voor het bedrijf; om zorg te dragen voor belangrijke eigendommen en voorraden. Vanuit die ervaring leveren wij een klantgerichte service voor onze brede klantenkring in Voorthuizen en omgeving. Want een goede service maakt veel verschil. Dit merkt u vanaf al het eerste moment dat u contact zoekt met Tiko Opslag, wij bieden u alle nodige vrijheid: ruimte voor uw opslag, ruimte voor uw wensen

Contact ons vrijblijvend

Opslagruimte Voorthuizen: onze achtergrond

Tiko Opslag is ooit begonnen als champignonkwekerij. In het jaar 1993 besloot toenmalig eigenaar Harry het roer om te gooien, om zich vooral te richten op de vele bedrijven die in de omgeving van Voorthuizen behoefte hadden aan bedrijfsruimte. Handig was dat het bedrijf altijd al een goede ventilatie en atmosfeer heeft gehad. Door de jaren heen ontstond een bijzondere veelzijdigheid aan klanten. Zo maakten de champignons plaats voor een afvulbedrijf van honing, een sierviskwekerij, een houthandel, een cartridge handel, en nog veel meer. Vanaf 2013 is zoon Ivar in de zaak gekomen en in 2016 is Harry met pensioen gegaan. Tiko Opslag is door de jaren heen zich steeds meer gaan richten op kleinere bedrijven en particulieren, die onder andere veel vraag hadden naar opslagruimte.

Voorthuizen
Opslagruimte

Meer informatie?

Wilt u meer weten over huren bij Tiko Opslag? Wij beantwoorden graag uw vragen. U mag ook gerust een keer langskomen voor het bekijken van een opslagruimte. Voorthuizen ligt immers op korte rijafstand van ons bedrijf in Woudenberg. Wij zijn niet gebonden aan kantoortijden, maar wel is het handig om van tevoren een afspraak met ons te maken. Dit stelt ons in staat om u een rondleiding te geven. Zo kunt u zelf zien welke unit het best aansluit op uw wensen. Waar mogelijk kunnen bepaalde ruimten verder op maat worden aangepast en ingericht. Bespreek dit meteen met ons tijdens het bezichtigen van onze opslagruimtes. Na het realiseren stellen wij een passende huurovereenkomst voor u op. Neem nu contact met ons op en ontvang meer informatie en een oplossing op maat!

Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu

Extra voordelige opslagruimte Voorthuizen nodig?

Zoekt u de voordeligste tarieven voor professionele opslagruimte? Voorthuizen ligt op steenworp afstand van Tiko Opslag en is een even handige en voordelige oplossing voor uw opslag! Professionele ruimten op maat: toegankelijk en betaalbaar!

Voorthuizen-Opslagruimte
De voordelige opslagruimte vlakbij Voorthuizen!

Professionele maar betaalbare opslagruimte huren in omgeving Voorthuizen? Bewaar hier uw bezittingen, voordelig en met gerust hart!

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: