Opslagruimte huren Amersfoort

Opslagruimte huren Veenendaal?

Opzoek naar professionele en goedkope opslagruimte in Veenendaal? Ontdek Tiko Opslag in Woudenberg. Profiteer van de scherpste vierkante meterprijs in de regio. Opslagruimte vanaf 48 euro per maand.

Offerte Aanvragen
Meer over opslagruimte
Opslagruimte huren Veenendaal? Tiko Opslag! -

Kies jouw opslag

Woudenberg

Voordelige opslagruimte huren Veenendaal? Tiko Opslag!

Opslagruimte huren Veenendaal: wilt u een professionele maar betaalbare opslagruimte huren in de buurt van Veenendaal? Ontdek Tiko Opslag in Woudenberg. Hier bewaart u uw eigendommen met een gerust hart. Zoals uw inboedel, inventaris, auto of muziekinstrument. Deze vroegere champignonkwekerij biedt schone, geventileerde, vorst- en vochtvrije opslagruimtes. Ideaal voor particulieren, en bedrijven zoals aannemers, distributiecentra, kledingdepots of internetwinkels. Zo hebben wij zelfs bedrijfsruimte te huur! Wilt u opslagruimte in de buurt van Veenendaal huren, vraag dan nu vrijblijvend de offerte aan van Tiko Opslag!

Woudenberg
Woudenberg

Uw eigen opslagruimte op maat huren

Een belangrijk voordeel van onze opslagruimte: Veenendaal en omgeving profiteren van meer diversiteit. U heeft voor het huren namelijk keuze uit meer dan 250 verschillende units. Deze opslagruimtes verschillen allemaal in grootte, waardoor deze geschikt zijn voor verschillende soorten opslag. Tegenwoordig is bij ons zelfs opslagruimte te huur. Veenendaal ligt hier dicht in de buurt voor een handige opslag. Ruimte die precies op maat is, zodat u alleen betaalt voor de gebruikte ruimte! Bijna alle afmetingen zijn mogelijk. Onze opslagruimtes variëren in grootte tussen de 3 en de 200 vierkante meter. Lees meer over alle mogelijkheden voor uw eigen opslagruimte in de buurt van Veenendaal! Tiko Opslag helpt u graag!

De voordelige opslagruimte vlakbij Woudenberg!

Professionele maar betaalbare opslagruimte huren in omgeving Woudenberg? Bewaar hier uw bezittingen, voordelig en met gerust hart!

Offerte aanvragen

Flexibele opslagruimte nabij Veenendaal huren

Familiebedrijf Tiko Opslag in Woudenberg biedt in zijn service grote flexibiliteit voor klanten die in de buurt van Veenendaal hun opslag willen huren. Wij houden van een persoonlijke benadering voor iedere opslag. Ruimte genoeg! Mocht u tijdens uw contractperiode een andere opslagruimte willen huren, bijvoorbeeld als gevolg van de verkoop van uw spullen, dan mag u gewoon weer opnieuw kiezen. Nog terwijl u verhuist, passen wij uw contract aan. Ook hebben wij bedrijfsruimte te huur voor Veenendaalse klanten! Meer weten over de mogelijkheden? Mail nu naar info@tiko-opslag.nl of bel naar 033-2861100!

Bereikbaar en toegankelijk opslag te huur voor Veenendaal

Bedrijven en particulieren huren bij Tiko Opslag vanwege de bereikbaarheid van de opslagruimte. Tiko-opslag ligt centraal in het land, vlak aan de A12, en op 10 auto minuten van de A28. Bovendien zijn onze opslagruimtes 24 uur per dag toegankelijk, het hele jaar door. En ook fysiek zijn de opslagruimtes goed bereikbaar voor vervoer. Het verplaatsen van zware bezittingen van en naar uw te huren opslagruimte kan veilig en gemakkelijk uitgevoerd worden met onze diverse transportwagentjes op ons terrein en in onze hallen, die wij kosteloos ter beschikking stellen voor alle klanten uit Veenendaal en omgeving die bij ons huren.

Familiebedrijf in opslagruimtes verhuren: hart voor uw zaak

Tiko Opslag is een familiebedrijf met hart voor de zaak. Als geen ander weten wij wat het betekent om je met hart en ziel in te zetten voor het bedrijf; om zorg te dragen voor belangrijke eigendommen en voorraden. Vanuit die ervaring verhuren wij met een klantgerichte service voor onze brede klantenkring uit Veenendaal en omgeving. Want een goede service maakt veel verschil. Dit merkt u vanaf al het eerste moment dat u contact zoekt met Tiko Opslag, wij bieden u alle nodige vrijheid nabij Veenendaal: ruimte voor uw opslag én ruimte voor uw wensen. Nu opslag en bedrijfsruimte te huur!

Opslagruimte Veenendaal huren: onze achtergrond

Tiko Opslag is ooit begonnen als champignonkwekerij. In het jaar 1993 besloot toenmalig eigenaar Harry het roer om te gooien, om zich vooral te richten op de vele bedrijven die in de omgeving van Veenendaal behoefte hadden aan bedrijfsruimte, zoals opslagruimte. Handig was dat het bedrijf altijd al een goede ventilatie en atmosfeer heeft gehad. Door de jaren heen ontstond een bijzondere veelzijdigheid aan klanten. Zo maakten de champignons plaats voor een afvulbedrijf van honing, een sierviskwekerij, een houthandel, een cartridge handel, en nog veel meer. Vanaf 2013 is zoon Ivar in de zaak gekomen en in 2016 is Harry met pensioen gegaan. Tiko Opslag is door de jaren heen zich steeds meer gaan richten op kleinere bedrijven en particulieren in de omgeving van Veenendaal, die onder andere veel vraag hadden naar opslagruimte. Tegenwoordig is er genoeg opslag en bedrijfsruimte te huur. Veenendaal en omgeving kunnen rekenen op kwaliteit en voordeligheid!

Klantervaringen

F van Leeuwen
F van Leeuwen
2024-02-03
Wij hadden op korte termijn opslag nodig en dan kun je prima bij Tiko terecht. We werden snel en goed geholpen en konden kiezen uit meerdere opties. De opslag is 24 uur en makkelijk te bereiken.
Sean Christie Prasad van Erven
Sean Christie Prasad van Erven
2024-01-24
Prima plek voor het huren van een ruimte. Netjes en van alle gemakken voorzien. Vriendelijk en meedenkend. Huur hier al enkele jaren
Erica
Erica
2024-01-12
Fijne plek voor opslag, ateliers en muziekoefenruimtes. Vriendelijke mensen van Tiko, ze hebben me snel geholpen en met mij meegedacht over de mogelijkheden bij het tijdelijk opslaan van heel veel boeken. Je kan 24/7 terecht en er zijn veel faciliteiten aanwezig zoals: heftruck, vervoershondjes, grote vervoerskarren, elektriciteit en er is zelfs een toilet bij de opslagboxen.
Eelco Schoen
Eelco Schoen
2021-01-29
prima plek voor langdurige opslag, internet en camearbeveiliging aanwezig
RT VM
RT VM
2020-07-09
Gemakkelijk en snel extra opslag geregeld. De hal is prima geïsoleerd waardoor ook bij tropische temperaturen je spullen koel zijn opgeslagen.

Impressie

Opslagruimte huren? Bedrijfsruimte te huur? Veenendaal belt Tiko!

Wilt u meer weten over huren bij Tiko Opslag? Wij beantwoorden graag uw vragen. U mag ook gerust een keer langskomen voor het bekijken van een opslagruimte. Veenendaal ligt immers op korte rijafstand van ons bedrijf in Woudenberg. Wij zijn niet gebonden aan kantoortijden, al is het handig om van tevoren een afspraak met ons te maken wanneer er opslag of bedrijfsruimte te huur is. Dit stelt ons in staat om u een rondleiding te geven. Zo kunt u zelf zien welke geschikte unit te huur staat. Waar mogelijk zullen wij voor het huren van bepaalde opslagruimten, deze verder op maat aanpassen en inrichten. Bespreek dit meteen met ons tijdens het bezichtigen van onze opslagruimtes. Na het realiseren stellen wij een passende huurovereenkomst voor u op. Neem nu contact met ons op en ontvang meer informatie en een oplossing op maat, vlakbij u in Veenendaal!

Extra voordelige opslagruimte huren in Veenendaal?

Zoekt u de voordeligste tarieven voor professionele opslagruimte? Veenendaal ligt op steenworp afstand van Tiko Opslag en is een even handige als voordelige oplossing voor uw opslag! Veenendaal heeft zo beschikking tot professionele ruimten op maat: toegankelijk en betaalbaar! Nu ook bedrijfsruimte te huur!

Bedrijfsruimte te huur! Veenendaal werkt, bij Tiko Opslag!

Er is nu bedrijfsruimte te huur! Veenendaalse ondernemers, zzp’ers en artiesten werken huren graag onze bedrijfsruimte midden in de natuur. Dit is dan ook een prettige omgeving waarin u met gemak en in alle stilte kunt werken. Ongetwijfeld krijgt u zo ook de kans om eens te netwerken met andere ondernemers. Een perfecte voedingsbodem voor meer bedrijvigheid dus! Die bedrijfsruimte is nu te huur! Mogelijk voorzien van uw eigen opgang, toilet en keuken.
Komt u uit Veenendaal, informeer dan eens bij ons welke bedrijfsruimtes te huur staan, en welke u het best kunt huren!

Meest gestelde vragen opslagruimte huren omgeving Amersfoort

U heeft minimaal een geldig legitimatiebewijs, één maand huur + één maand borg nodig.

Reserveren doen wij doorgaans niet. Wie het eerst komt….
Het is wel handig als u voordat u langs komt even controleert of wij de gewenste ruimte beschikbaar hebben. Dit kan per mail of telefoon
Indien u echt niet langs kan komen, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing vanuit het buitenland, dan accepteren we een reserveringen wel indien (er een deel van) de borg  vooruit betaald wordt.

De opslagunits bij Tiko Opslag zijn droog, vorstvrij en de ruimtes ventileren voldoende door. Hierdoor kunnen ook kleding en meubels veilig opgeslagen worden voor langere tijd. U bent bij ons welkom om net zolang een unit te huren als u nodig heeft.

U huurt een unit kleine opslag voor minimaal 2 maanden. Een (grotere) bedrijfsunit voor minimaal 3 maanden. Een maand voor het aflopen van het contract dient u de unit op te zeggen, anders gaat de huur een maand verder.

Ja. Onze facturatie geschiedt op basis van hele maanden.

Jazeker, als wij uw wens weten gaan we met u kijken welke andere ruimtes er beschikbaar zijn. Terwijl u uw spullen verhuist, passen wij uw contract aan.

Tiko Opslag is niet gebonden aan weekdagen en kantoortijden. Wel is het handig als u van te voren even een afspraak maakt. Na een rondleiding om te kijken welke ruimte voor u het meest geschikt is, kunnen we direct een huurovereenkomst opmaken en afsluiten.

U dient zelf een hangslotje mee te nemen om uw box af te sluiten.

Goedkope opslagruimte huren Amersfoort? Kies voor tiko-opslag

Offerte aanvragen

Hieronder kan je een aanvraag in vullen. Indien mogelijk zullen we je meteen een prijs, ter indicatie geven. Daarover zullen we per mail of telefoon contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Opslagruimte huren Veenendaal? Tiko Opslag! - CTA 11

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: