Opslagruimte huren Amersfoort

Opslagruimte huren Maarn

Opzoek naar professionele en goedkope opslagruimte in Maarn? Ontdek Tiko Opslag in Woudenberg. Profiteer van de scherpste vierkante meterprijs in de regio. Opslagruimte vanaf 48 euro per maand.

Offerte Aanvragen
Meer over opslagruimte
Opslagruimte huren Maarn -

Kies jouw opslag

Woudenberg

De extra voordelige opslagruimte vlakbij Maarn!

Opslagruimte Maarn: Wilt u een professionele maar betaalbare opslagruimte huren in de buurt van Maarn? Ontdek Tiko Opslag in Woudenberg. Hier bewaart u uw eigendommen met een gerust hart. Zoals uw inboedel, inventaris, auto of muziekinstrument. Deze vroegere champignonkwekerij biedt schone, geventileerde, vorst- en vochtvrije opslagruimtes. Ideaal voor particulieren, en bedrijven zoals aannemers, distributiecentra, kledingdepots of internetwinkels. Zoekt u opslagruimte in de buurt van Maarn, vraag dan nu vrijblijvend onze offerte aan!

Opslagruimte huren Maarn
Opslagruimte huren Maarn

Uw eigen ruimte op maat

Een belangrijk voordeel van onze opslagruimte: Maarnen omgeving profiteren van meer diversiteit. U heeft namelijk keuze uit meer dan 250 verschillende units. Deze verschillen allemaal in grootte, waardoor deze geschikt zijn voor verschillende soorten opslag. Ruimte die precies op maat is, zodat u alleen betaalt voor de gebruikte ruimte! Bijna alle afmetingen zijn mogelijk. Onze opslagruimtes varieren in grootte tussen de 3 en de 200 vierkante me Lees meer over alle mogelijkheden voor uw eigen opslagruimte!

De voordelige opslagruimte vlakbij Woudenberg!

Professionele maar betaalbare opslagruimte huren in omgeving Woudenberg? Bewaar hier uw bezittingen, voordelig en met gerust hart!

Offerte aanvragen

Flexibele opslagruimte nabij Maarn

Familiebedrijf Tiko Opslag in Woudenberg biedt in zijn service grote flexibiliteit voor klanten uit Maarn en omgeving. Wij houden van een persoonlijke benadering voor iedere opslag. Ruimte genoeg! Mocht u tijdens uw contractperiode een andere opslagruimte willen huren, bijvoorbeeld als gevolg van de verkoop van uw spullen, dan mag u gewoon weer opnieuw kiezen. Nog terwijl u verhuist, passen wij uw contract aan. Meer weten over de mogelijkheden? Mail nu naar info@tiko-opslag.nl of bel naar 033-2861100!

Bereikbaar en toegankelijk

Bedrijven en particulieren huren bij Tiko Opslag vanwege de bereikbaarheid van de opslagruimte. Tiko-opslag ligt centraal in het land, vlak aan de A12, en op 10 auto minuten van de A28. Bovendien zijn wij 24 uur per dag toegankelijk, het hele jaar door. En ook fysiek zijn de ruimtes goed bereikbaar voor vervoer. Het verplaatsen van zware bezittingen kan veilig en gemakkelijk uitgevoerd worden met onze diverse transportwagentjes op ons terrein en in onze hallen, die wij kosteloos ter beschikking stellen voor zowel bedrijven als particulieren uit Maarn.

Familiebedrijf met hart voor uw zaak

Tiko Opslag is een familiebedrijf met hart voor de zaak. Als geen ander weten wij wat het betekent om je met hart en ziel in te zetten voor het bedrijf; om zorg te dragen voor belangrijke eigendommen en voorraden. Vanuit die ervaring leveren wij een klantgerichte service voor onze brede klantenkring in Maarn en omgeving. Want een goede service maakt veel verschil. Dit merkt u vanaf al het eerste moment dat u contact zoekt met Tiko Opslag, wij bieden u alle nodige vrijheid: ruimte voor uw opslag, ruimte voor uw wensen

Klantervaringen

F van Leeuwen
F van Leeuwen
2024-02-03
Wij hadden op korte termijn opslag nodig en dan kun je prima bij Tiko terecht. We werden snel en goed geholpen en konden kiezen uit meerdere opties. De opslag is 24 uur en makkelijk te bereiken.
Sean Christie Prasad van Erven
Sean Christie Prasad van Erven
2024-01-24
Prima plek voor het huren van een ruimte. Netjes en van alle gemakken voorzien. Vriendelijk en meedenkend. Huur hier al enkele jaren
Erica
Erica
2024-01-12
Fijne plek voor opslag, ateliers en muziekoefenruimtes. Vriendelijke mensen van Tiko, ze hebben me snel geholpen en met mij meegedacht over de mogelijkheden bij het tijdelijk opslaan van heel veel boeken. Je kan 24/7 terecht en er zijn veel faciliteiten aanwezig zoals: heftruck, vervoershondjes, grote vervoerskarren, elektriciteit en er is zelfs een toilet bij de opslagboxen.
Eelco Schoen
Eelco Schoen
2021-01-29
prima plek voor langdurige opslag, internet en camearbeveiliging aanwezig
RT VM
RT VM
2020-07-09
Gemakkelijk en snel extra opslag geregeld. De hal is prima geïsoleerd waardoor ook bij tropische temperaturen je spullen koel zijn opgeslagen.

Impressie

Opslagruimte Maarn: onze achtergrond

Tiko Opslag is ooit begonnen als champignonkwekerij. In het jaar 1993 besloot toenmalig eigenaar Harry het roer om te gooien, om zich vooral te richten op de vele bedrijven die in de omgeving van Maarn behoefte hadden aan bedrijfsruimte. Handig was dat het bedrijf altijd al een goede ventilatie en atmosfeer heeft gehad. Door de jaren heen ontstond een bijzondere veelzijdigheid aan klanten. Zo maakten de champignons plaats voor een afvulbedrijf van honing, een sierviskwekerij, een houthandel, een cartridge handel, en nog veel meer. Vanaf 2013 is zoon Ivar in de zaak gekomen en in 2016 is Harry met pensioen gegaan. Tiko Opslag is door de jaren heen zich steeds meer gaan richten op kleinere bedrijven en particulieren, die onder andere veel vraag hadden naar opslagruimte.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over huren bij Tiko Opslag? Wij beantwoorden graag uw vragen. U mag ook gerust een keer langskomen voor het bekijken van een opslagruimte. Maarn ligt immers op korte rijafstand van ons bedrijf in Woudenberg. Wij zijn niet gebonden aan kantoortijden, maar wel is het handig om van tevoren een afspraak met ons te maken. Dit stelt ons in staat om u een rondleiding te geven. Zo kunt u zelf zien welke unit het best aansluit op uw wensen. Waar mogelijk kunnen bepaalde ruimten verder op maat worden aangepast en ingericht. Bespreek dit meteen met ons tijdens het bezichtigen van onze opslagruimtes. Na het realiseren stellen wij een passende huurovereenkomst voor u op. Neem nu contact met ons op en ontvang meer informatie en een oplossing op maat!

Extra voordelige opslagruimte Maarn nodig?

Zoekt u de voordeligste tarieven voor professionele opslagruimte? Maarn ligt op steenworp afstand van Tiko Opslag en is een even handige en voordelige oplossing voor uw opslag! Professionele ruimten op maat: toegankelijk en betaalbaar!

Meest gestelde vragen opslagruimte huren omgeving Amersfoort

U heeft minimaal een geldig legitimatiebewijs, één maand huur + één maand borg nodig.

Reserveren doen wij doorgaans niet. Wie het eerst komt….
Het is wel handig als u voordat u langs komt even controleert of wij de gewenste ruimte beschikbaar hebben. Dit kan per mail of telefoon
Indien u echt niet langs kan komen, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing vanuit het buitenland, dan accepteren we een reserveringen wel indien (er een deel van) de borg  vooruit betaald wordt.

De opslagunits bij Tiko Opslag zijn droog, vorstvrij en de ruimtes ventileren voldoende door. Hierdoor kunnen ook kleding en meubels veilig opgeslagen worden voor langere tijd. U bent bij ons welkom om net zolang een unit te huren als u nodig heeft.

U huurt een unit kleine opslag voor minimaal 2 maanden. Een (grotere) bedrijfsunit voor minimaal 3 maanden. Een maand voor het aflopen van het contract dient u de unit op te zeggen, anders gaat de huur een maand verder.

Ja. Onze facturatie geschiedt op basis van hele maanden.

Jazeker, als wij uw wens weten gaan we met u kijken welke andere ruimtes er beschikbaar zijn. Terwijl u uw spullen verhuist, passen wij uw contract aan.

Tiko Opslag is niet gebonden aan weekdagen en kantoortijden. Wel is het handig als u van te voren even een afspraak maakt. Na een rondleiding om te kijken welke ruimte voor u het meest geschikt is, kunnen we direct een huurovereenkomst opmaken en afsluiten.

U dient zelf een hangslotje mee te nemen om uw box af te sluiten.

Goedkope opslagruimte huren Amersfoort? Kies voor tiko-opslag

Offerte aanvragen

Hieronder kan je een aanvraag in vullen. Indien mogelijk zullen we je meteen een prijs, ter indicatie geven. Daarover zullen we per mail of telefoon contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Opslagruimte huren Maarn - CTA 11

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: