Welke opslagruimte huren voor de beste prijzen?

Welke opslagruimte moet u huren voor de beste prijzen? Het antwoord is simpel: de opslagruimte die precies bij u past. Want deze is niet te groot of te klein. Anders dan veel opslagruimten die slechts enkele vaste prijzen bieden, zorgt maatwerk ervoor dat u nooit te veel betaalt. Bovendien is het ook voor uw gemak prettig om een opslagruimte huren die perfect bij u past. Hiervoor zorgt Tiko Opslag in Woudenberg. Wilt u écht zo voordelig mogelijk uw opslagruimte huren, neem dan nu contact met ons op en ontvang een scherp geprijsde offerte op maat!

Meer over opslagruimtes
Contact ons vrijblijvend
Offerte Aanvragen
Opslagruimte huren - bedrijfsruimte 5

Opslagruimte op maat: dat is voordeliger huren!

Tiko Opslag biedt u veel verschillende mogelijkheden voor het huren van opslag. Of het nu gaat om opslag voor uw complete inboedel, slechts een paar meubelen, uw auto of aanhanger, of elk ander eigendom dat u veilig wilt opslaan. U kunt hiervoor het best contact met ons opnemen, dan profiteert u van de beste prijzen. Vul in het contactformulier uw vraag in. Wilt u meteen huren en hiervoor een richtprijs krijgen? Dan geven wij waar mogelijk direct een prijsindicatie.

Wij willen de prijzen zo laag mogelijk voor u houden door in persoonlijk contact uw opslagruimte zo passend mogelijk te maken. Zo zult u per maand en jaar veel geld besparen. Tiko Opslag denk met u mee. Bel hiervoor nu naar 033-2861100, of neem contact met ons op via info@tiko-opslag.nl.

Opslagruimte huren - opslag 9

Waarom geen vaste prijs voor huren?

Omdat wij een zeer divers aanbod aan opslagunits verhuren, zijn deze niet allemaal in een standaard overzicht te zetten. Hiervoor is uw keuze te breed. De prijzen variëren omdat verschillende opslagruimtes over hun eigen voorzieningen beschikken zoals sanitair, verwarming en opgang, maar ook verschillende indelingen en afmetingen; de ene ruimte is tweeënhalf meter hoog, de andere zes meter! Bovendien willen we graag een van de de goedkoopste aanbieders blijven. Wilt u een specifieker beeld krijgen van de voordeligste prijzen voor het huren? Dan moet u echt even contact met ons opnemen! Zodra wij weten wat u zoekt, bieden wij u hiervoor een passende oplossing aan!

Opslagruimte huren - opslag 3

Tijdelijke opslagruimte huren?

Of de prijzen voor het huren van uw opslagruimte echt zo voordelig zijn? Dat hangt ook af van hoe lang u deze huurt. Op langere termijn kunnen slechts een paar euro’s al veel verschil maken. Bij tijdelijke opslag geldt dit ook. Kijk dus goed naar hoe lang u een opslagruimte moet huren. Bij ons kunt u al een kleine opslagruimte huren voor 2 maanden. Een (grotere) bedrijfsunit kunt u huren voor minimaal 3 maanden. Hiervoor geldt een opzegtermijn van een kalendermaand. Door tijdig op te zeggen, voorkomt u dus hogere prijzen.

Opslagruimte huren - auto stalling 3

Wie kiezen voor onze prijzen?

Tiko Opslag is de favoriete ruimte voor veel verschillende klanten. Particulieren huren bij ons hun opslagruimtes omdat deze volledig vochtvrij, vorstvrij en goed geventileerd zijn. Hierdoor treedt er geen schade op aan apparatuur, meubels, kleding of andere belangrijke opgeslagen bezittingen. Maar ook zakelijke klanten huren daarom bij ons, onze prijzen, en vanwege de gunstige ligging van onze opslagruimte. Omdat wij vlak naast de ontsluiting van de N226 naar Woudenberg gevestigd zijn, is er een uitstekende bereikbaarheid mogelijk tussen de opslagruimte en de omliggende plaatsen.

Contact ons vrijblijvend

Kies met ons de beste ruimte uit!

Het is niet altijd even gemakkelijk om goed in te schatten hoeveel ruimte u nu eigenlijk precies moet huren voor je opslag. Hierdoor kan het ook lastig zijn de beste prijzen in te schatten. Door de ruimte slim in te delen kunt u verrassend veel kwijt, maar dat is mede afhankelijk van uw specifieke bezittingen die in de opslagloods opgeslagen liggen. Hierin heeft Tiko Opslag veel ervaring, opgedaan uit jarenlang verhuren aan diverse klanten. Wilt u echt zekerheid: over de prijzen, de verschillende opslagruimtes en wat in uw situatie de voordeligste prijzen oplevert? Vraag ons dan nu om vrijblijvend advies. Zo helpen wij u aan de beste oplossing. Neem hiervoor nu contact met ons op!

Opslagruimte huren - ivar 2
Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu
Opslagruimte huren - atelier4

Historie van onze opslagruimte

Onze opslagruimte heeft een bijzondere historie: ooit was dit pand een champignonkwekerij, waar een constant klimaat gehandhaafd moest worden. Dit zorgt ervoor dat al onze opslagruimtes nog altijd uitstekend geventileerd zijn, en dus geschikt voor al uw eigendommen. Bijkomend voordeel is onze bereikbaarheid: omdat hier altijd met groot vervoer gelost en geladen werd, is er volop ruimte rondom het pand. Zo kunt u tot aan de deur rijden, en op een verhard terrein manoeuvreren met uw trailer, aanhangwagen, bus of vrachtwagen. Inmiddels is onze service volledig ingericht op het bedienen van alle soorten klanten die voor de beste prijzen hun opslag willen huren: al sinds 1993 is dit een professioneel bedrijfsverzamelpand. Meer weten? Kom eens langs voor een rondleiding. Maak hiervoor nu een afspraak!

Welke opslagruimte huren voor de beste prijzen?