Extra voordelige opslagruimte huren vlakbij Baarn!

Opslagruimte huren Baarn: Wilt u voordelig opslagruimte huren in de omgeving van Baarn? Dan ligt Tiko Opslag voor de hand. Nèt buiten de stad huurt u een stuk voordeliger dan bij de landelijk adverterende opslag bedrijven. Bij ons kunt u opslag ruimte huren die exact aan uw wensen van formaat en kwaliteit zal voldoen. Dat is wel zo prettig, en vooral ook voordelig! Bij ons huurt u uw eigen afsluitbare box, schoon droog en vorstvrij. We hebben keuze uit wel 250 units. Zo maakt u echt een keuze op maat!

Meer over opslagruimtes
Contact ons vrijblijvend
Offerte Aanvragen
Opslagruimte huren Baarn

Een voordeliger alternatief!

Met meer dan 250 zeer verschillende ruimtes bieden wij u een voordeligere opslag in de buurt van Baarn. Onze units zijn namelijk uniek. De kleinste is maar 3m² groot, terwijl de grootste 200m² bedraagt! Hier tussenin zijn uiteenlopende maten mogelijk. Zo kunt u precies huren wat u nodig heeft, en betaalt u nooit te veel. Heeft u tijdens het huren toch een andere ruimte nodig? Bijvoorbeeld omdat u meer of minder opslag nodig heeft, dan kunt tussendoor gewoon een andere ruimte van ons krijgen. Geef dit bij ons aan, dan zoeken wij samen een nieuwe ruimte uit. Nog terwijl u verhuist passen wij uw contract aan. Lees hier meer: Opslag ruimte huren.

Opslagruimte huren Baarn

Voor uw opslag.

Wilt u voor uw opslag een schone praktische ruimte huren in de buurt van Baarn? Tiko Opslag voldoet aan al uw wensen. Elke ruimte die u bij ons kunt huren, is perfect verzorgd. Niet alleen droog en schoon, maar ook goed geventileerd waardoor uw kostbare spullen geen schade oplopen. U kunt dus met gerust hart uw meubels, kleren, archief, apparatuur en andere kwetsbare eigendommen opslaan in deze ruimte. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen uit of naar Baarn? Dan wilt u voor uw inboedel ruimte huren bij Tiko Opslag. Bel hiervoor naar 033-2861100 of mail naar info@tiko-opslag.nl.

Opslagruimte-huren-Baarn

Onze opslag: beter dan ruimte huren in Baarn!

Ons bedrijf heeft een zeer gunstige ligging in het midden van Nederland. Dit is bijzonder handig als u een plek wilt huren waar u vaker spullen verplaatst van en naar uw opslag. Vanaf deze locatie bent u snel overal in Nederland. Handig dus als u als ondernemer veel zaken bezorgt en ophaalt. Er zijn dan ook verschillende ondernemers uit Baarn en omstreken in ons pand gevestigd. Zoals winkeliers, aannemers, ZZP’ers en kunstenaars. Ook het pand zelf is gemakkelijk te bereiken, 1 km van de A12, en goed 10 minuten naast de A28. Door het huren van onze ruimte hoeft u dus niet over diverse kleine wegen te manoeuvreren om bij uw opslag te komen.

Opslagruimte-huren-Baarn

Opslag ruimte huren Baarn? Kom kijken!

Wilt u zeker zijn dat u voor uw opslag een voordelige en professioneel verzorgde ruimte kunt huren? En bent u gevestigd in Baarn? Kom dan eens bij ons langs. U kunt de grootte en kwaliteit van onze ruimte dan zelf beoordelen. U hoeft dus niet eerst bij ons ruimte te huren voordat u weet of dit wel écht de juiste plaats is voor uw opslag. Tiko Opslag geeft u hiervoor graag een uitgebreide rondleiding door het pand. U merkt dan ook meteen hoe snel u hier naartoe rijdt vanaf Baarn! Neem hiervoor wel eerst even contact met ons op. Zo kunnen wij u tijdens de rondleiding echt goed de tijd en uitleg geven.

Contact ons vrijblijvend

Opslagruimte huren Baarn: een familiebedrijf

Tiko Opslag is een familiebedrijf met hart voor de zaak. Als geen ander weten wij wat het betekent om je met hart en ziel in te zetten voor je bedrijf in Baarn; om zorg te dragen voor belangrijke eigendommen en voorraden, en om hiervoor de juiste opslag te huren. Vanuit die ervaring leveren wij een klantgerichte service voor onze brede klantenkring uit Baarnen omgeving. Want een goede service maakt al het verschil. Dit merkt u meteen zodra u met ons praat over uw opslag en de ruimte die u hiervoor kunt huren vlakbij Baarn. Tiko Opslag biedt u alle nodige vrijheid: ruimte voor uw opslag, ruimte voor uw specifieke wensen!

Baarn Opslagruimte huren
Baarn Opslagruimte huren

Achtergrond

Tiko Opslag is ooit begonnen als champignonkwekerij. In het jaar 1993 besloot toenmalig eigenaar Harry het roer om te gooien, om zich vooral te richten op de vele bedrijven die in de omgeving van Baarn behoefte hadden aan bedrijfsruimte. Handig was dat het bedrijf altijd al een goede ventilatie en atmosfeer heeft gehad. Door de jaren heen ontstond een bijzondere veelzijdigheid aan klanten. Zo maakten de champignons plaats voor een afvulbedrijf van honing, een sierviskwekerij, een houthandel, een cartridge handel, en nog veel meer. Vanaf 2013 is zoon. Ivar in de zaak gekomen en in 2016 is Harry met pensioen gegaan. Tiko Opslag is door de jaren heen zich steeds meer gaan richten op kleinere bedrijven en particulieren die opslag ruimte wilden huren bij Baarn. Tiko Opslag tegenwoordig een volwaardig bedrijfsverzamelgebouw waarin bedrijven, zzp’ers, muzikanten, kunstenaars onder andere, hun opslag ruimte huren.

Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu
Opslag ruimte huren Baarn
Wilt u voordelig opslagruimte huren in de omgeving van Baarn? Dan ligt Tiko Opslag voor de hand. Alles perfect en op maat!

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: