Professionele opslagplaats huren?

Wilt u een professionele opslagplaats huren? Heeft u eigendommen die u niet thuis wilt opslaan, maar die te waardevol zijn om in uw schuur te laten staan? Of u bent als ondernemer of artiest op zoek naar ruimte voor uw waardevolle toebehoren? Dan stelt u terecht hoge eisen aan een opslagplaats. U wilt deze veilig kunnen huren, en uw eigendommen opslaan in een veilige en schone omgeving. En uiteraard wel voor een schappelijke prijs. Dit beschrijft Tiko Opslag tot in detail: precies de plek waar u uw opslagplaats wilt huren. Vraag nu een offerte aan of neem direct contact met ons op.

Meer over opslagruimtes
Contact ons vrijblijvend
Offerte Aanvragen
Opslagplaats huren - bedrijfsruimte 5

Een opslagplaats huren met hoge kwaliteit?

Wilt u een opslagplaats huren waarin u uw spullen voor een langere tijd kunt bewaren? Hierbij is het binnenklimaat bepalend. Alleen een goede ventilatie, temperatuur en luchtvochtigheid maken een opslagplaats geschikt voor het bewaren van kostbare meubels, textiel, papier en andere materialen. Geen vocht, lekkage of schimmel dus! Liever wilt u een opslagplaats huren waar u uw spullen terugvindt zoals u deze heeft achtergelaten. Kies hiervoor nu voor onze unieke opslagplaats in Woudenberg!

Opslagplaats huren - opslag 9

Op maat huren!

De perfecte opslagplaats huren klinkt eenvoudiger dan het lijkt. Op het eerste gezicht lijken veel opslagruimten wel goedkoop, maar blijken deze minder toegankelijk en voordelig. Wellicht ruim, maar eigenlijk veel te duur. Eigenlijk is de enige oplossing hiervoor het huren van een opslagplaats die echt aansluit op uw specifieke behoeften en bezittingen. Dit is de voornaamste reden om uw opslagplaats bij Tiko Opslag te huren: wij beschikken over ruim 250 verschillende units, allemaal met verschillende afmetingen. De kleinste is slechts 3 vierkante meter groot; de grootste zeker 160 vierkante meter! Hiertussen zijn alle variaties mogelijk. Zelfs met unieke aanpassingen naar wens aan de indeling! Wij zorgen voor unieke oplossingen op maat. Hierdoor heeft u bij ons nooit een teveel aan ruimte, maar wel precies genoeg. Zo betaalt u nooit te veel!

Opslagplaats huren - opslag 3

Bereikbare opslagplaats huren?

Wilt u een goed bereikbare opslagplaats huren, dan hoeft u niet verder te kijken dan Tiko Opslag. Hier kunt u uw opslagplaats namelijk op elke dag in de week bereiken. Zo hoeft u uw bezoek aan ons nooit uitgebreid te plannen. En ook het terrein naast onze opslagplaats biedt uitstekende toegankelijkheid: hier ligt een groot verhard oppervlak, waar u gemakkelijk kunt manoeuvreren met de auto, aanhanger, bus of verhuiswagen. Ook kunt u tot vlakbij de deur van uw opslagplaats rijden, om zo snel en gemakkelijk uw spullen in en uit te laden. Zijn uw bezittingen te zwaar om te tillen? Hiervoor kunt u onze transportwagentjes kosteloos gebruiken. Deze hoeft u niet apart te huren.

Opslagplaats huren - auto stalling 3

Welke klanten huren onze opslagplaats?

Een divers klantenbestand heeft ervoor gekozen te huren bij Tiko Opslag. Onze huurders zijn particulieren, zelfstandigen, bedrijven, kunstenaars en muzikanten. Want bij ons is het voor iedereen mogelijk om precies de juiste ruimte te huren, zelfs met een eigen toilet en/of douche, een wasbak voor het schoonmaken na het klussen, extra vensters voor zonlicht, of eigen indelingen en afmetingen. Bij Tiko Opslag kunt u alles op maat huren, en desgewenst passen wij uw unit naar wens voor u aan.

Contact ons vrijblijvend

Waarvoor onze opslagplaats huren?

U kunt voor al uw bezittingen onze opslagplaats huren! Zit u in een verhuizing en zoekt u een veilige en schone opslagruimte waarin u uw meubels of hele inboedel kunt opslaan? Heeft u een waardevol voertuig zoals een auto of motor, waar u soms aan wilt klussen? Of zoekt u een goede maar ook betaalbare plek voor al die spullen die u maar een paar dagen per jaar nodig heeft? Zoals ski’s, kampeerspullen of watersportartikelen? Bent u een ondernemer en zoekt u een professionele plek voor uw voorraad? Bent u kunstenaar en wilt u een lichte, prettige opslagplaats én atelier huren? Voor al deze en alle andere soorten opslag bent u perfect op uw plek bij Tiko Opslag in Woudenberg!

Opslagplaats huren - ivar 2
Opslagruimte Driebergen

Welke opslagplaats moet u huren?

Natuurlijk is het niet altijd even makkelijk om goed in te schatten hoeveel ruimte u nodig heeft in uw opslagplaats. Meestal passen zaken zoals een inboedel, voorraad en andere eigendommen op een verbazingwekkend klein oppervlak, als deze op slimme wijze opgeslagen worden. Weet u in uw geval niet helemaal zeker wat voor opslagloods u precies wilt huren; aan welke eisen deze moet voldoen? Gelukkig

heeft Tiko Opslag hier juist veel ervaring mee. Wij weten precies wat voor ruimte u het best kunt huren vanuit jarenlange ervaring met het inrichten, volladen en opslaan van kostbare goederen. Hierover adviseren wij u graag. Neem hiervoor nu contact met ons op!

Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu

Eerst kijken, dan huren?

Wilt u voordat u onze opslagruimte gaat huren eerst even kijken naar de mogelijkheden? Of wilt u persoonlijk overleggen over uw specifieke wensen? Dat is begrijpelijk, omdat het huren van een opslagplaats een belangrijke investering is. Daarom biedt Tiko opslag u graag de mogelijkheid om de opslagplaatsen te komen bekijken en vergelijken. Wij nodigen u hiervoor van harte uit. Wilt u hiervoor eerst een afspraak met ons maken? Zo kunnen wij u genoeg tijd en aandacht geven tijdens uw rondleiding. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op!

Bijzondere opslagplaats

Dat onze opslagplaats zo geschikt is om te huren, is te danken aan het feit dat ons pand vroeger een kwekerij voor champignons was. Hierdoor heeft de ruimte van nature een gunstige ventilatie en luchtvochtigheid. Deze perfect verzorgde ruimte is geschikt voor al uw spullen!

De ideale opslagplaats huren