Uw ideale opslagloods huren?

Hoe ziet het huren van de ideale opslagloods er voor u uit? Natuurlijk is dit een veilige en droge ruimte, waar niemand bij kan. Idealiter is het ook een ruimte die geen centimeter te klein of te groot is. Want zo betaalt u niets te veel voor ongebruikte ruimte. Dit doet u door het huren van een opslagloods bij Tiko Opslag. Wij helpen klanten graag aan de ideale ruimte voor al hun eigendommen, voor zeer scherpe tarieven. Bovendien is onze ligging in Woudenberg gunstig; u bent hier snel. Dus kom eens langs! Maak nu een afspraak voor een rondleiding!

Meer over opslagruimtes
Contact ons vrijblijvend
Offerte Aanvragen
Opslagloods huren - bedrijfsruimte 5

Waarvoor kunt u onze opslagloods huren?

Waarvoor wilt u een opslagloods huren? Zoekt u een veilig ruimte voor uw auto? Hiervoor is de Tiko Opslag bijzonder geschikt. Wij hebben verschillende delen van ons pand ingericht als garages, waar belangrijke persoonlijke eigendommen zoals meubels en complete inboedels worden opgeslagen. Allemaal veilig en schoon dankzij onze droge en uitstekend geventileerde loods. Wilt u als bedrijf een opslagloods huren, voor uw archief of bijv inventaris? Ook dan bent u bij Tiko Opslag op de juiste plek.

Opslagloods huren - opslag 9

Over onze unieke opslagloods

De opslagloods van Tiko Opslag verandert vaak van vorm. Dit is een grote loods die regelmatig wordt ingedeeld naar de wensen van onze huurders. Ook u kunt profiteren van een ruimte die perfect past bij uw gebruik en eigendom(men). Hiervoor kunt u een reeds bestaande unit huren, of anders een speciale krijgen: wij zijn gewend deze aan te passen naar de wensen van onze huurders. Zo zult u niet alleen zo voordelig mogelijk, maar ook zo prettig mogelijk huren. Deze opslagloods is precies wat u zoekt.

Opslagloods huren - opslag 3

Waarom juist onze opslagloods huren?

Natuurlijk wilt u precies de juiste opslagloods huren. Anders loopt u het risico teveel te betalen voor een te groot oppervlak. Zonde van uw geld, zeker als u voor langere tijd opslag nodig heeft. Dan zal het veel uitmaken bij wie u deze opslagloods gaat huren: een verschil van enkele euro’s per maand kan al aardig optellen! Een scherpere prijs is mogelijk door uw ruimte op maat aan te bieden. Dat is wat Tiko Opslag doet: wij hebben ideale ruimtes voor u, en anders maken wij deze wel!

Opslagloods huren - auto stalling 3

Het voordeel van de juiste opslagloods huren

Waarvoor wilt u precies een opslagloods huren? Weet u precies wat u kwijt wilt, en wat de nodige dimensies zijn? Dit is erg handig, want zo kunt u snel de juiste opslagloods uitzoeken die precies de juiste hoeveelheid ruimte biedt. Ook Tiko Opslag zal zo snel begrijpen wat u zoekt, waardoor u snel een oplossing heeft. Dankzij de veelzijdigheid van onze 250 verschillende units, is er absoluut een perfecte ruimte voor u!

Contact ons vrijblijvend

Advies voor het huren van een opslagloods?

Weet u nog niet helemaal welke opslagloods u het best kunt huren? Het kan immers moeilijk zijn om exact in te schatten hoeveel ruimte uw auto, koelkast of complete inboedel precies nodig heeft. Bovendien kunt u veel ruimte besparen door een slimme indeling in uw opslagloods. Huren bij Tiko Opslag is daarom de oplossing: wij hebben veel ervaring met het indelen, inrichten en inladen van opslagloodsen. Wij adviseren u dan ook gericht over uw unit. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Opslagloods huren - ivar 2
Opslagloods huren - atelier4

Toegankelijke opslagloods huren

Ook al hoeft u misschien niet zo vaak bij uw opslagloods te komen, toch is het handig om deze te huren bij een bedrijf dat uitstekende toegankelijkheid biedt. Niet zelden moeten huurders van opslagloodsen hun bezoek plannen, omdat ze alleen overdag of doordeweeks geopend zijn. Bij Tiko Opslag ligt dat makkelijker: u mag erin op uw eigen moment.

Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu

Opslagloods huren in uw buurt

Een groot logistiek voordeel van onze opslagloods huren: de ligging. Omdat ons pand vlakbij de afrit van de N226 naar Woudenberg ligt, bent u snel bij ons vanuit de omgeving van Amersfoort! Ook het terrein en het pand zijn zeer goed bereikbaar: op het verharde terrein kunt u makkelijk parkeren en manoeuvreren, tot vlakbij uw eigen ruimte. Voor het in- en uitladen van eventuele zware bezittingen mag u onze transportwagentjes gebruiken!

Tijdelijke opslagloods huren?

Voor veel bezittingen zoekt u geen permanente maar tijdelijke opslag. Zoals seizoensgebonden bezittingen. Denk aan kleren, winter- of zomerbanden, ski’s, een aanhanger een tent of boot. Of enkele spullen die vanwege een verhuizing slechts enkele weken tot maanden opgeslagen hoeven te worden. Ook daarom is het handig om onze opslagloods te huren: wij bieden u een flexibel huurcontract.

Kom onze opslagloods bezichtigen

Wellicht wilt u eerst even kijken naar de mogelijkheden, en met ons overleggen over het huren van uw opslagloods. Dit heeft als voordeel dat u makkelijker de optimale keuze maakt voor een passende unit. Ook krijgt u hier ook een goed beeld van de opslagloods zelf, en ons bedrijf. Hiervoor bent u van harte welkom. Wij geven u graag een rondleiding en tonen u de verschillende mogelijkheden. Wilt u hiervoor wel van tevoren een afspraak met ons maken? Zo kunnen wij u goed de tijd geven!

Duidelijke en voordelige offerte op maat!

Omdat bijna al onze units uniek zijn en wij talloze mogelijkheden bieden, hangt de prijs voor het huren van een opslagloods af van de specifieke ruimte. Ook eigen voorzieningen zoals een verwarming en wastafel beïnvloeden de prijs. Wij geven u graag duidelijkheid met een offerte op maat. Vraag deze nu bij ons aan!

Uw ideale opslagloods huren?