De voordeligste opslagbox vlakbij Doorn

Opslagbox Doorn: Een veilige, grote en betaalbare opslagbox in de buurt van Doorn? Die vindt u bij Tiko Opslag in Woudenberg. Hier laat u alles met een gerust hart achter. Uw inboedel, auto, inventaris of andere bezittingen. Ons pand, een voormalige champignonkwekerij, is bij uitstek geschikt voor opslag: boxen zijn schoon, geventileerd, vorstvrij, vochtvrij en veilig. Ontdek onze zee aan ruimte, op steenworp afstand van Doorn. Kijk verder op deze website en maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding in onze opslagboxen.

Meer over Opslagboxen
Contact ons vrijblijvend
Offerte Aanvragen
Opslagbox Doorn

Uw eigen opslagbox op maat

Het grootse voordeel van een opslagbox bij Tiko Opslag is de diversiteit. U heeft namelijk keuze uit meer dan 250 verschillende units. Deze verschillen in grootte, waardoor u precies de ruimte kunt huren die u nodig heeft. Zo betaalt u alleen voor gebruikte ruimte. Het is al mogelijk een opslagbox te huren van slechts 3 m² groot. De grootste opslagbox is 200 m² en bijna alle tussenliggende maten zijn mogelijk.

Opslagbox Doorn

Opslagbox Doorn: bereikbaar

U bewaart mogelijk van alles in uw opslagbox. Misschien ook grote en zware objecten. Ook daarom huurt u bij Tiko Opslag, want ons pand is uitstekend bereikbaar vanaf Doorn. U rijdt uw auto, bus, aanhanger of zelfs vrachtwagen tot aan de deur. Het zware tilwerk naar de opslagbox, als dat nodig is, kunt u uitvoeren met onze diverse transportwagens, die wij kosteloos voor u ter beschikking stellen.

Doorn Opslagbox

Snel en gemakkelijk van en naar Doorn!

Naast onze gunstige ligging bij Doorn, is onze toegankelijkheid een belangrijke reden dat bedrijven hun opslagbox bij ons huren. Onze opslagboxen zijn namelijk 24 uur per dag toegankelijk, het hele jaar door. Bovendien zijn ze goed bereikbaar met de auto, bus of vrachtwagen. Het verplaatsen van zware bezittingen kan bovendien veilig en gemakkelijk uitgevoerd worden met onze diverse transportwagens op ons terrein en in de hallen, die wij kosteloos ter beschikking stellen voor alle bedrijven en particulieren uit Doorn die bij ons hun opslagbox huren.

Doorn Opslagbox

Meer weten over onze opslagboxen vlakbij Doorn?

Wilt u meer weten over onze opslagboxen vlakbij Doorn? Wij beantwoorden graag uw vragen. Wij zijn niet gebonden aan kantoortijden, maar wel is het handig om van tevoren een afspraak met ons te maken. Dit stelt ons in staat om u een rondleiding te geven. Zo kunt u zelf zien welke opslagbox het best aansluit op uw wensen. Hierna stellen wij een passende huurovereenkomst op. Neem hiervoor nu contact met ons op. Bent u gevestigd in Doorn? Maak een afspraak voor het bekijken van een opslagbox! Bel hiervoor nu naar 033-2861100, of mail naar info@tiko-opslag.nl.

Contact ons vrijblijvend

Toegankelijke opslagboxen

Tiko Opslag is niet gebonden aan beperkte openingstijden. Wij vinden dat u gewoon altijd bij uw opslagbox moet kunnen komen. Dus mocht u op enig moment iets willen brengen of ophalen, dan kan dat. Uw opslagbox is 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen in het jaar toegankelijk. Deze flexibiliteit zorgt voor een divers klantenbestand met een distributiecentrum, kledingdepot, aannemers, internetwinkels en andere bedrijven. Lees meer over ons en onze opslag. Dankzij onze centrale ligging in Woudenberg, naast de A12, bereikt u ons snel vanuit steden uit de omgeving.

Doorn-Opslagbox
Doorn

Familiebedrijf met hart voor uw zaak

Tiko Opslag is een familiebedrijf met hart voor uw zaak. Als geen ander weten wij wat het betekent om je met hart en ziel in te zetten voor je bedrijf. Om zorg te dragen voor belangrijke eigendommen of voorraden, en dus ook een opslagbox. Vanuit die ervaring bedienen wij al onze klanten uit Doorn en omstreken. Omdat een goede service het verschil maakt bij het huren van een opslagbox. Dit merkt u vanaf het eerste moment dat u contact zoekt met Tiko Opslag: wij bieden u de ideale opslag: box voor box naar wens!

Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu

Achtergrond

Tiko Opslag is ooit begonnen als champignonkwekerij. In het jaar 1993 besloot toenmalig eigenaar Harry het roer om te gooien, om zich vooral te richten op de vele bedrijven die in de omgeving van Doorn behoefte hadden aan bedrijfsruimte. Handig was dat het bedrijf altijd al een goede ventilatie en atmosfeer heeft gehad. Door de jaren heen ontstond een bijzondere veelzijdigheid aan klanten. Zo maakten de champignons plaats voor een afvulbedrijf van honing, een sierviskwekerij, een houthandel, een cartridge handel, en nog veel meer.

Vanaf 2013

Vanaf 2013 is zoon. Ivar in de zaak gekomen en in 2016 is Harry met pensioen gegaan. Tiko Opslag is door de jaren heen zich steeds meer gaan richten op kleinere bedrijven en particulieren, die onder andere veel vraag hadden naar opslagboxen. Tiko Opslag tegenwoordig een volwaardig bedrijfsverzamelgebouw waarin zzp’ers, muzikanten, kunstenaars, maar ook veel mensen met behoefte aan een (inboedel) opslagbox uit omgeving Doorn actief zijn !

Opslagbox Doorn: helemaal op maat!
U vindt de beste opslagbox bij Tiko Opslag in Woudenberg. Professioneel, betaalbaar, bereikbaar, flexibel en altijd toegankelijk.

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: