Opslag De Bilt.

Opslag De Bilt: Voordelige oplag in de buurt van De Bilt. Wij verhuren onze opslagruimtes al vanaf 40 euro per maand. Zit u met spullen thuis die u niet kwijt kunt? Of heeft u een bedrijf met inventaris? Kies dan voor een betaalbare locatie niet ver van huis. Waar u snel naartoe kunt om uw bezittingen weg te brengen en weer op te halen. Waar u altijd toegang heeft op ieder willekeurig moment. Waar uw bezittingen veilig staan opgeslagen in een professioneel verzorgde ruimte niet ver van De Bilt. Kies voor Tiko Opslag in Woudenberg. Vraag nu uw eigen offerte aan!

Meer over Opslag
Contact ons vrijblijvend
Offerte Aanvragen

Veilige opslag De Bilt

Wij verhuren deze opslag even onder De Bilt, al vanaf €48,- per maand. Wij bieden u zowel kleine als grote units. Omdat deze in afmeting verschillen, heeft u de mogelijkheid om een opslagruimte te huren die volledig aansluit op uw behoeften. U huurt dus veel voordeliger dan bij de meeste bedrijven in De Bilt. Dit is alleen de ruimte die u echt nodig heeft, en niets meer! Heeft u tijdens uw huurperiode toch een grotere of kleinere opslag nodig, dan mag u een andere ruimte uitkiezen. Wij zetten dan meteen uw contract om. Meer weten? Bel naar 033 286 1100 of mail naar info@tiko-opslag.nl.

Soorten opslag De Bilt

U kunt bij Tiko Opslag voor alle soorten opslagruimtes terecht. Zo verhuren wij o.a.:

De Bilt Opslag

Opslagruimtes groot en klein

Hier slaat u uiteenlopende spullen op. Zoals boeken, uw huisraad of gehele inventaris die u niet bij thuis in De Bilt kwijt kunt. Alles staat dan veilig in een goed geconditioneerde opslagruimte. Dankzij het gunstige binnenklimaat ook voor opslag op de langere termijn.

De Bilt Opslag

Bedrijfsruimtes

Professionele bedrijfsruimtes voorzien van eigen opgang, werkruimte en opslag. Sommige ruimtes zijn voorzien van eigen keuken, sanitair en opslagruimte. Dankzij de goede bereikbaarheid met De Bilt en omgeving, kunt u hier altijd ongestoord werken, zakendoen of overleggen

Opslag De Bilt

Ateliers

Prettige, goed verwarmde ateliers voor uiteenlopende creatieve mensen uit De Bilt. De uitstekende lichtinval en rustige omgeving is gemaakt om in te schilderen, boetseren, tekenen of animeren. U kunt doorlopend een eigen atelier/opslag huren, maar ook kunt u per dag of per dagdeel een atelier huren, bijvoorbeeld voor workshops.

Opslag De Bilt

Garageboxen

Bewaar uw auto veilig en waardevast in de autostalling van Tiko Opslag, vlakbij De Bilt. Dit doen wij zelf ook met onze oldtimers. U profiteert bij ons dan ook van bijzondere aandacht voor kwaliteit. Als echte autoliefhebbers begrijpen wij wat u zoekt: een volwaardige ruimte tegen een zo betaalbaar mogelijk tarief.

Contact ons vrijblijvend

Waarom onze opslagruimte De Bilt?

Genoeg redenen om uw opslag bij Tiko Opslag te huren:

● Scherp geprijsd

● Droog, vorstvrij, verwarmd en veilig

● 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar

● Direct te bereiken met de auto, bus of vrachtwagen

● Met gratis transportwagentjes in en uit te laden

● Snel bereikbaar vanuit De Bilt

Wij hebben transportwagentjes klaar staan om u veel gesjouw te besparen!

Opslag
Opslag-De Bilt

Dé opslag oplossing voor De Bilt

U bereikt Tiko Opslag in Woudenberg snel vanuit de omgeving van De Bilt. Wij zijn vlakbij de A12 gevestigd, en zijn zelfs via binnendoor-wegen goed bereikbaar. Door deze verbinding en korte afstand vanaf De Bilt zijn wij de gekozen locatie van uiteenlopende huurders waaronder particulieren, bedrijven, zzp’ers en kunstenaars. Ontdek ook deze creatieve en inspirerende omgeving vol bedrijvigheid. Leer meer over Tiko Opslag op onze Oplag pagina

Meer weten over onze opslag?

Wilt u meer weten over ons bedrijf en onze opslag? Neem hiervoor gerust contact met ons op. Bent u in De Bilt gevestigd, kom dan ook langs voor een bezoek. Wij geven u dan een rondleiding, zodat u meteen kunt zien welke opslagruimtes of werkruimtes voor u geschikt zijn. Na uw bezoek ontvangt u vrijblijvend een op maat opgesteld huurcontract. Maak hiervoor nu een afspraak. Bel naar 033 286 1100.

De Bilt
Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu

Familiebedrijf met hart voor uw zaak

Tiko Opslag is een familiebedrijf met hart voor de zaak. Als geen ander weten wij wat het betekent om je met hart en ziel in te zetten voor je bedrijf; om zorg te dragen voor belangrijke eigendommen en voorraden in je opslag. Vanuit die ervaring leveren wij een klantgerichte service voor onze brede klantenkring in De Bilt en omgeving. Want een goede service maakt al het verschil. Dit merkt u vanaf al het eerste moment dat u contact heeft met Tiko Opslag. Wij bieden u alle nodige vrijheid voor opslag op maat, op korte afstand van De Bilt!

Achtergrond

Tiko Opslag is ooit begonnen als champignonkwekerij. Pas in het jaar 1993 besloot eigenaar Harry het roer om te gooien, en zich vooral te richten op de vele bedrijven en particulieren uit De Bilt die behoefte hadden aan betaalbare opslagruimte. Handig was dat onze opslag reeds een goede ventilatie en atmosfeer had. Hierdoor ontstond een bijzondere veelzijdigheid aan klanten, veelal uit De Bilt, die gebruik maakten van onze units. De champignons maakten plaats voor een afvulbedrijf van honing, een autoshowroom, een sierviskwekerij en een aannemersbedrijf. Door de steeds grotere vraag naar kleinere ruimtes is Tiko Opslag tegenwoordig een volwaardig bedrijfsverzamelgebouw waarin aannemers, internetwinkels, distributiecentra en zelfs artiesten uit De Bilt zijn gevestigd!

Opslag De Bilt - ivar 3
Professionele opslag De Bilt
Heeft u opslag nodig in de omgeving van De Bilt? Kies de betaalbare locatie niet ver van huis. Veilig, schoon en droog!

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: