Uw eigen opslagbox op maat

Een veilige, grote en betaalbare opslagbox? Die krijgt u bij Tiko Opslag in Woudenberg. Hier laat u alles met gerust hart achter. Uw inboedel, auto, inventaris of andere bezittingen. Ons pand, een voormalige champignonkwekerij, is hiervoor professioneel ingericht: de opslagbox is schoon, geventileerd, vorstvrij, vochtvrij en veilig. Ontdek deze zee aan ruimte. Kijk verder op deze website en maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding.

Ontdek hier uw nieuwe opslagbox
Opslag box - opslagruimte venendaal

Uw eigen ruimte op maat

Het grootse voordeel van een opslagruimte bij Tiko Opslag is de diversiteit. U heeft namelijk keuze uit 150 verschillende units. Deze verschillen in grootte, waardoor u precies de ruimte kunt huren die u nodig heeft. Zo betaalt u alleen voor gebruikte ruimte. Het is al mogelijk een opslagruimte te huren van slechts 3 m² groot. De grootste opslagruimte is 160 m2 en alle kleinere afmetingen zijn mogelijk.

Opslag box - opslagruimte huren1

Flexibel huren

Familiebedrijf Tiko Opslag biedt een veel grotere flexibiliteit. Onze persoonlijke benadering zorgt voor een opslagruimte die naadloos aansluit op uw wensen. Mocht u tijdens uw contractperiode een andere opslagruimte willen huren, bijvoorbeeld als gevolg van de verkoop van uw spullen, dan mag u gewoon opnieuw kiezen. Nog terwijl u verhuist passen wij uw contract aan.

Opslag box - opslagruimte huren zeist

Toegankelijk en gemakkelijk

Bedrijven huren bij Tiko Opslag vanwege de toegankelijkheid. Onze opslagruimtes zijn namelijk 24 uur per dag toegankelijk, het hele jaar door. Bovendien zijn ze goed bereikbaar met de auto, bus of vrachtwagen. Het verplaatsen van zware bezittingen kan bovendien veilig en gemakkelijk uitgevoerd worden met onze diverse transportwagens, die wij kosteloos ter beschikking stellen voor bedrijven en particulieren.

Opslag box - opslagruimte huren utrecht1

Meer informatie?

Wilt u meer weten over huren bij Tiko Opslag? Wij beantwoorden graag uw vragen. Wij zijn niet gebonden aan kantoortijden, maar wel is het handig om van tevoren een afspraak met ons te maken. Dit stelt ons in staat om u een rondleiding te geven. Zo kunt u zelf zien welke unit het best aansluit op uw wensen. Hierna stellen wij een passende huurovereenkomst op. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Uw eigen ruimte op maat

Het grootse voordeel van een opslagruimte bij Tiko Opslag is de diversiteit. U heeft namelijk keuze uit meer dan 250 verschillende units. Deze verschillen in grootte, waardoor u precies de ruimte kunt huren die u nodig heeft. Zo betaalt u alleen voor gebruikte ruimte. Het is al mogelijk een opslagruimte te huren van slechts 3 m² groot. De grootste opslagruimte is 200 m2 en  zo goed als  kleinere afmetingen zijn mogelijk.

Andere ruimte nodig?

Heeft u tijdens uw contractperiode een andere opslagbox of ruimte nodig? Bijvoorbeeld door een verandering in uw inventaris of inboedel? Geen probleem: u mag dan een nieuwe ruimte uitkiezen. Tiko Opslag biedt u deze flexibiliteit. Nog terwijl u verhuist zetten wij uw huurcontract om. Ook als u in plaats van een opslagbox iets anders huurt, zoals onze garagebox, bedrijfsruimte, atelier of autostalling.

Toegankelijk en gemakkelijk

Tiko Opslag is niet gebonden aan beperkte openingstijden. Wij vinden dat u gewoon bij uw opslagbox moet kunnen komen. Dus mocht u op enig moment iets willen brengen of ophalen, dan kan dat. Uw opslagbox is 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen in het jaar toegankelijk. Deze flexibiliteit zorgt voor een divers klantenbestand met een distributiecentrum, kledingdepot, aannemers, internetwinkels en andere bedrijven.

Dankzij onze centrale ligging in Woudenberg, naast de A12, bereikt u ons snel vanuit de omgeving van Utrecht, Amersfoort, Scherpenzeel, Maarn, Doorn, Leusden, Leersum, Veenendaal en Ede.

Goed bereikbaar

U bewaart mogelijk van alles in uw opslagbox. Misschien ook grote en zware objecten. Ook daarom huurt u bij Tiko Opslag, want ons pand is uitstekend bereikbaar. U rijdt uw auto, bus, aanhanger of zelfs vrachtwagen tot aan de deur. Het zware tilwerk dat dan nog nodig is, kunt u uitvoeren met onze diverse transportwagens, die wij kosteloos voor u ter beschikking stellen.

Uw eigen opslagbox op maat| Voordeliger bij Tiko Opslag

U vindt de beste opslagbox bij Tiko Opslag in Woudenberg. Professioneel, betaalbaar, bereikbaar, flexibel en altijd toegankelijk.