Een extra voordelige box huren vlakbij %KEYWORD%

Box huren Ede: Wilt u een box huren in de buurt van Ede? Maak dan de juiste keuze. Want op langere termijn kan een klein prijsverschil snel oplopen tot een verschil van wel honderden euro’s. Daarom wilt u precies op maat uw ideale box huren. Ede blijft zo betaalbaar voor uw opslag. De voordeligste oplossing is een box huren bij Tiko Opslag in Woudenberg. Dankzij onze gunstige ligging naast de A12 en N226, bieden wij een uitstekende bereikbaarheid. Dit voor veel lagere prijzen dan u in Ede betaalt! Vraag nu onze vrijblijvende offerte op maat aan, dan merkt u dit meteen.

Meer over Opslag huren
Contact ons vrijblijvend
Offerte Aanvragen
Box huren Ede

Waarom Tiko Opslag?

Het voordeel van onze box huren? Ede is nog altijd snel te bereiken, maar u betaalt hier veel minder voor uw opslag. Dit dankt u aan het feit dat onze boxen nooit standaard zijn. Allemaal hebben deze verschillende afmetingen en voorzieningen. De kleinste is slechts 3 vierkante meter groot, terwijl de grootste wel 160 vierkante meter groot is. Hiertussen zijn alle maten mogelijk. Zo kunt u dus precies de box huren die aansluit op uw gebruik. U betaalt dan nooit te veel aan onnodige opslagruimte die u nooit gebruikt. Welk ander bedrijf in Ede biedt u dit voordeel?

Box huren Ede

Meer weten?

Had u voor het huren van uw box Ede in gedachten, maar vindt u onze voordeligere oplossing ook wel interessant? Lees dan meer over de mogelijkheden: box huren. Misschien wil u van tevoren weten hoe onze boxen eruitzien en wat uw keuze mogelijkheden zijn. Wij begrijpen dit natuurlijk! Het is niet voor niets dan onze verschillende huurders uit Ede en omgeving nog voor het huren bij ons kwamen kijken. Ook u kunt hiervoor langskomen. Maak hiervoor wel eerst een afspraak. Zo kunnen wij goed de tijd nemen voor uw rondleiding door ons pand. Neem voor meer informatie nu contact met ons op. Bel naar 033-2861100, of mail ons op info@tiko-opslag.nl.

Ede Box huren

Tussendoor een andere box huren?

Nog een voordeel dat u niet altijd heeft bij andere verhuurders van boxen in Ede. Blijkt uw box toch iets te klein, of juist te groot en dus te duur, dan kunt u gewoon uw huurcontract laten aanpassen. U mag dan tussentijds een nieuwe box huren. Zo hoeft u niet alsnog te vertrekken naar een ander of duurder onderkomen in Ede! Geef het gewoon bij ons aan, dan zoeken wij samen met u een nieuwe box uit. Wilt u ook een box huren met meer mogelijkheden zoals eigen sanitair, extra ramen of verwarming? Overleg dit met ons, wij maken het graag mogelijk!

Ede Box huren

Waarom onze box huren?

Onze uitstekende bereikbaarheid vanuit Ede en de rest van Nederland is niet toevallig: dit was nodig omdat het pand ooit dienstdeed als champignonkwekerij. Hierdoor is het terrein rondom uw box goed bereikbaar: u kunt vanuit Ede bijna helemaal tot aan de deur van uw box komen rijden, om hier in en uit te laden. Op dit terrein is bovendien genoeg ruimte om te manoeuvreren met uw vervoer. Een ander gunstig gevolg van onze historie: de uitstekende ventilatie. Uw eigendommen kunnen hier veilig en schoon staan zonder schade op te lopen. Dat is de reden dat zoveel mensen uit Ede onze box huren.

Contact ons vrijblijvend

Familiebedrijf met hart voor uw zaak

Tiko Opslag is een familiebedrijf met hart voor de zaak. Als geen ander weten wij wat het betekent om je met hart en ziel in te zetten voor je bedrijf; om zorg te dragen voor belangrijke eigendommen en voorraden. Vanuit die ervaring leveren wij een klantgerichte service voor onze brede klantenkring in Ede. Want bij het huren van een box maakt een goede service veel verschil. Dit merkt u al vanaf al het eerste moment in uw contact met Tiko Opslag. Wij zijn sterk klantgericht en bieden u alle nodige vrijheid bij het huren van uw box. Lees meer over al onze opslagmogelijkheden.

Box huren
Ede

Een box huren met historie

Tiko Opslag is ooit begonnen als champignonkwekerij. In het jaar 1993 besloot toenmalig eigenaar Harry het roer om te gooien, om zich vooral te richten op de vele bedrijven die in de omgeving van Ede behoefte hadden aan bedrijfsruimte. Handig was dat het bedrijf altijd al een goede ventilatie en atmosfeer

heeft gehad. Door de jaren heen ontstond een bijzondere veelzijdigheid aan klanten. Zo maakten de champignons plaats voor een afvulbedrijf van honing, een sierviskwekerij, een houthandel, een cartridge handel, en nog veel meer.  Vanaf 2013 is zoon. Ivar in de zaak gekomen en in 2016 is Harry met pensioen gegaan. Tiko Opslag is door de jaren heen zich steeds meer gaan richten op kleinere bedrijven en particulieren, die onder andere veel vraag hadden naar een box nabij Ede. Tiko Opslag tegenwoordig een volwaardig bedrijfsverzamelgebouw waarin zzp’ers, muzikanten, kunstenaars, maar ook veel mensen met behoefte aan een box nabij Ede of inboedel opslag ruimte, uit omgeving Amersfoort actief zijn!

Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu
Box huren Ede

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: