Professionele bedrijfsruimte Nieuwegein

Bedrijfsruimte Nieuwegein: Wilt u een professionele maar betaalbare bedrijfsruimte huren nabij Nieuwegein? In een prettige omgeving, waar ontspannen gewerkt kan worden? Neem die ruimte: ontdek Tiko Opslag in Woudenberg. Vroeger was dit een champignonkwekerij, nu de voedingsbodem voor uiteenlopende bedrijven, zzp’ers en kunstenaars uit Nieuwegein en omstreken. Zoekt u een nette multi functionele bedrijfsruimte in een creatieve omgeving? Vraag hiervoor nu onze vrijblijvende offerte aan!

Meer over Bedrijfsruimtes
Contact ons vrijblijvend
Offerte Aanvragen
Bedrijfsruimte Nieuwegein

Passende bedrijfsruimte Nieuwegein

Tiko Opslag beschikt over een van de meest unieke bedrijfs verzamel gebouwen nabij Nieuwegein: wij bieden een indrukwekkende 250 units. Deze verschillen in grootte en zijn hierdoor geschikt voor uiteenlopende doeleinden. De kleinste ruimte is 3 m² groot. De grootste is 200 m² groot. Uw voordeel hierbij is duidelijk: u kunt een bedrijfsruimte vlakbij Nieuwegein huren die precies aansluit op uw behoeften, en die net groot en klein genoeg is, zodat u alleen betaalt voor de gebruikte ruimte. Bovendien kunt u gemakkelijk van bedrijfsruimte wisselen tijdens uw huurperiode. Lees hier meer over onze bedrijfsruimte.

Bedrijfsruimte Nieuwegein

Toegankelijke bedrijfsruimtes

In deze moderne tijd hoort een permanente toegankelijkheid. Is uw bedrijf in Nieuwegein vaak of altijd open? Heeft u mogelijk toegang nodig op onverwachte tijden? Dan heeft u nog een goede reden om een bedrijfsruimte te huren bij Tiko Opslag. Want wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen in het jaar geopend. Bovendien bereikt u ons makkelijk dankzij de centrale ligging in Woudenberg. De A12 biedt een snelle verbinding tussen Tiko Opslag en steden in de buurt.

Nieuwegein Bedrijfsruimte

Flexibele service

Wij zijn gewend flexibel te zijn. Dat ligt in onze aard, maar is tevens te danken aan onze diverse klantenkring, die voor hun bedrijfsruimte Nieuwegein binnen handbereik willen houden. Op dit moment huisvesten wij bijvoorbeeld een distributiecentrum, kledingdepot, aannemer en meerdere internetwinkels en kunstenaars uit regio Nieuwegein. Wij zijn gewend om onze ruimtes aan de wensen van onze huurders aan te passen.

Dus heeft u iets nodig, klop dan vooral even bij ons aan. Bijvoorbeeld als er een kleine aanpassingen nodig is, of als u door een wijziging een andere bedrijfsruimte wilt huren. Dat is simpel geregeld: dan passen wij tussentijds gewoon uw huurcontract aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel nu naar 033 286 1100 of mail naar info@tiko-opslag.nl.

Nieuwegein Bedrijfsruimte

Bereikbare bedrijfsruimte Nieuwegein

Heeft uw bedrijf baat bij een grote toegankelijkheid? Verzendt en ontvangt u veel goederen? Of heeft u een regelmatig een wisselende inventaris? Kies dan voor onze toegankelijke bedrijfsruimte. Nieuwegein ligt op steenworp afstand, en dat maakt uw werk efficiënter, makkelijker en leuker. Van oudsher is ons gebouw tot aan de deur toegankelijk. Hier is ook voldoende ruimte om te manoeuvreren met uw auto, vrachtwagen, bestelbus of aanhanger. Eventuele zware eigendommen mag u kosteloos met onze transportwagentjes op ons terrein en in onze hallen verplaatsen.

Contact ons vrijblijvend

Kijken, dan huren?

Heeft u voor uw bedrijfsruimte Nieuwegein in gedachten, kom dan onze units in Woudenberg vlakbij Nieuwegein eens bekijken. Voor ons is dit heel vanzelfsprekend. Wij geven u graag een rondleiding door het pand en over het terrein. Zo kunt u de sfeer proeven en een bedrijfsruimte uitkiezen die u bevalt. Afsluitend ontvangt u binnen afzienbare tijd een scherp geprijsde huurofferte. Heeft u interesse, neem dan nu contact met ons op. Bij ons bent u altijd welkom! U bereikt ons snel en makkelijk vanuit Nieuwegein!

Nieuwegein
Bedrijfsruimte

Familiebedrijf met hart voor uw zaak

Tiko Opslag is een familiebedrijf met hart voor de zaak. Als geen ander weten wij wat het betekent om je met hart en ziel in te zetten voor het bedrijf; om zorg te dragen voor belangrijke eigendommen en voorraden in de bedrijfsruimte. Vanuit die ervaring leveren wij een klantgerichte service voor onze brede klantenkring in Nieuwegein en omgeving. Want een goede service maakt veel verschil. Dit merkt u vanaf al het eerste moment dat u contact zoekt met Tiko Opslag: wij bieden u alle nodige vrijheid met veel ruimte voor uw bedrijfsruimte en persoonlijke wensen! Bent u in Nieuwegein gevestigd, dan is Tiko Opslag uw logische adres!

Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu

Achtergrond

Tiko Opslag is ooit begonnen als champignonkwekerij. In het jaar 1993 besloot toenmalig eigenaar Harry het roer om te gooien, om zich vooral te richten op de vele bedrijven die in de omgeving van Nieuwegein behoefte hadden aan bedrijfsruimte. Handig was dat het bedrijf altijd al een goede ventilatie en atmosfeer heeft gehad. Door de jaren heen ontstond een bijzondere veelzijdigheid aan klanten. Zo maakten de champignons plaats voor een afvulbedrijf van honing, een sierviskwekerij, een houthandel, een cartridge handel, en nog veel meer. 
Vanaf 2013 is zoon Ivar in de zaak gekomen en in 2016 is Harry met pensioen gegaan. Tiko Opslag is door de jaren heen zich steeds meer gaan richten op kleinere bedrijven en particulieren, die onder andere veel vraag hadden naar bedrijfsruimte. Tiko Opslag is tegenwoordig een volwaardig bedrijfsverzamelgebouw waarin zzp’ers, muzikanten, kunstenaars, maar ook veel mensen met behoefte aan bedrijfsruimte of inboedel opslagruimte, uit omgeving Nieuwegein actief zijn!

Professionele bedrijfsruimte huren bij Tiko Opslag

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: