Voordelige autostalling Zeist

Autostalling Zeist: Bewaar uw auto veilig en waardevast in de autostalling van Tiko Opslag vlakbij Zeist. Dit doen wij zelf ook met onze oldtimers. U profiteert bij ons dan ook van bijzondere aandacht voor kwaliteit. Als echte autoliefhebbers begrijpen wij wat u zoekt: een volwaardige ruimte tegen een zo betaalbaar mogelijk tarief. Op korte afstand van Zeist. Dat omschrijft de autostalling zoals u die bij Tiko Opslag vindt. Neem hiervoor nu contact met ons op. Vraag onze offerte aan!

Meer over Autostalling
Contact ons vrijblijvend
Offerte Aanvragen
Autostalling Zeist

Toegankelijke autostalling Zeist

Terwijl veel autostallingen in Zeist beperkte openingstijden hebben, is Tiko Opslag niet gebonden aan vaste tijden. Hierdoor bieden wij een betere toegankelijkheid. U kunt bij ons altijd terecht: 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar. Maar ook in het persoonlijke contact zijn wij toegankelijk. Heeft u iets nodig, of heeft u specifieke vragen? Bel ons!

Autostalling Zeist

Autostalling Zeist? Kies Tiko-Opslag!

Bent u gevestigd in Zeist en wilt u uw auto gebruiken, dan wilt u hier natuurlijk direct bij kunnen. Dit is een belangrijke reden om uw autostalling te huren bij Tiko Opslag. Dankzij onze centrale ligging in Woudenberg, naast de A12, kunt u ons zeer snel en gemakkelijk bereiken vanaf Zeist maar ook Utrecht, veel andere dorpen en steden liggen op een afstand van een luttele 15 minuten rijden.

Zeist Autostalling

Onze autostalling: sleutelen naar hartenlust

Elke auto behoeft onderhoud. Of het nu gaat om het vervangen van een wiel, het doorsmeren, filters vervangen, een lampje repareren of vloeistoffen bijvullen, dit doet u dan het liefste zelf. Huurt u uw eigen autostalling bij Tiko Opslag, dan mag u deze hiervoor gebruiken. Hiervoor huren meerdere mensen uit Zeist onze autostalling. Ook beschikt uw eigen stalling over elektra, zodat u de accu aan een druppellader kan zetten.

Mocht u een heel restauratieproject willen uitvoeren, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden voor een ruimte waar u kunt slijpen, lassen en meer.

Zeist Autostalling

Meer dan alleen een stalling

Heeft u andere ruimte nodig naast uw stalling, bijvoorbeeld opslag voor uw inboedel of inventaris? Of zoekt u een bedrijfsruimte, atelier of oefenruimte in de buurt van Zeist? Ook hierin voorziet ons pand. Zodoende huisvesten wij op dit moment aannemers, distributiecentra, kledingdepots, ateliers, kantoorruimtes, meubelrestaurateurs en internetwinkels uit zowel Zeist als vele andere steden.

Contact ons vrijblijvend

Meer weten?

Heeft u voor uw autostalling Zeist op het oog, maar wilt u liever voordeliger uw stalling huren? Kom dan meer te weten over uw voordelen bij Tiko Opslag! Hiervoor kunt u ons altijd bellen en mailen. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding. Wij tonen u graag onze autostallingen, bedrijfsruimtes en opslagruimtes. Zo kunt u direct zien wat bij u past. Afsluitend krijgt u van ons een uniek en voordelig huurcontract dat bij u past. Bel naar 033 286 1100.

Zeist
Autostalling

Autostalling met hart voor uw zaak

Tiko Opslag is een familiebedrijf met hart voor de zaak. Als geen ander weten wij wat het betekent om je met hart en ziel in te zetten voor het bedrijf; om zorg te dragen voor waardevolle eigendommen en voorraden. Vanuit die ervaring leveren wij een klantgerichte service voor onze brede klantenkring in Zeist en omgeving. Want een goede service maakt veel verschil. Dit merkt u vanaf al het eerste moment dat u contact zoekt met Tiko Opslag. Wij bieden u alle vrijheid: voor uw autostalling en elk ander soort opslag! Geheel naar uw wensen! Mail voor meer informatie naar info@tiko-opslag.nl.

Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu

Achtergrond

Tiko Opslag is ooit begonnen als champignonkwekerij. Pas in het jaar 1993 besloot voormalig eigenaar Harry het roer om te gooien, om zich vooral te richten op de vele bedrijven en particulieren die in de omgeving van Zeist behoefte hadden aan een betaalbare autostalling en opslagruimte. Handig was dat het bedrijfspand altijd al een goede ventilatie en atmosfeer heeft gehad. Hierdoor ontstond een bijzondere veelzijdigheid aan klanten die gebruik maakten van onze autostallingen. Zo maakten de champignons plaats voor een afvulbedrijf van honing, een autoshowroom, een sierviskwekerij en een aannemersbedrijf. Door de steeds grotere vraag naar autostallingen, opslagruimtes en bedrijfsruimtes is Tiko Opslag tegenwoordig een volwaardig bedrijfsverzamelgebouw waarin ZZP’ers, aannemers, internetwinkels, distributiecentra en zelfs kunstenaars uit Zeist actief zijn!

Voordelige autostalling Zeist
Bewaar uw auto veilig en waardevast in onze professionele autostalling, op korte afstand van Zeist. Dit doen wij zelf ook!

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: