Atelier Zeist voor kunstenaars

Zoekt u een atelier bij Zeist, dan zoekt u ook ruimte, rust en daglicht. Dit moet helemaal uw eigen plek zijn, waar u ongestoord kunt werken. Waar u altijd terecht kunt zodra u tijd en inspiratie heeft. Huur hiervoor de creatieve omgeving van Tiko Opslag Woudenberg: dé uitvalbasis voor kunstenaars uit de omgeving van Zeist. Schildert, tekent, boetseert of bent u anderzijds creatief bezig? Geeft u bijvoorbeeld workshops, trainingen of therapie? Dan bent u perfect op uw plek bij Tiko Opslag. Wij hebben soms nog een fraai atelier te huur! Vraag nu een offerte aan!

Meer over Ateliers
Contact ons vrijblijvend
Offerte Aanvragen
Atelier Zeist

Atelier Zeist te huur: van kunstenaars, voor kunstenaars

Tiko Opslag heeft professioneel verzorgde ateliers te huur voor kunstenaars uit Zeist, en dankzij de gunstige centrale ligging, ook voor de rest van Nederland. Elk atelier is schoon, verwarmd, geventileerd, vorstvrij, vochtvrij en beveiligd. Er komt veel daglicht naar binnen via de (dak)ramen. Zit u net in een creatieve flow, werk dan gerust wat langer door. Voor de late creatieve uurtjes is er goede verlichting. Bij het huren van ons atelier krijgt u de beschikking over goed verzorgd sanitair (keuken en toiletten). Lees hier waarom ons atelier zo populair is bij kunstenaars uit Zeist, dus nooit al te lang te huur staan!

Atelier Zeist

Toegankelijke mensen, toegankelijk atelier te huur

Tiko Opslag biedt optimale toegankelijkheid. Zo kunt u altijd bij ons aankloppen als u specifieke wensen of vragen heeft. Ook ons pand zelf is toegankelijk; uitstekend bereikbaar met de auto, bus of vrachtwagen vanuit Zeist en omstreken. Zware bezittingen kunt u hierdoor snel en gemakkelijk vervoeren. Waar nodig mag u onze transportwagentjes gebruiken, die wij niet te huur maar gratis ter beschikking stellen op ons terrein en in de hallen voor al onze klanten.

Zeist Atelier

Prettig atelier te huur voor kunstenaars omgeving Zeist

Heeft u voor uw atelier omgeving Zeist in gedachten? Verbreed uw horizon: onze locatie in Woudenberg is zeer snel te bereiken door de gunstige ligging tov de A12 en de A28. Daardoor huren zoveel kunstenaars, ook uit Zeist, zo graag onze ateliers en hangt er een prettige sfeer. Neemt u pauze om even bij te komen? Stap dan onze tuin in. Loop naar de vijverpartij geniet van de frisse lucht of drink een drankje. Voer een goed gesprek met andere kunstenaars en doe nieuwe inspiratie op. Ook de aanwezigheid van ondernemers uit Zeist geeft ons terrein veel gezonde bedrijvigheid. Vraag nu welk atelier wij te huur hebben staan!

Zeist Atelier

Atelier Zeist te huur bij u in de buurt?

Uw atelier bij Tiko Opslag is dus snel te bereiken vanuit Zeist, dankzij onze ligging bij de A12. Zo worden onze ateliers, bedrijfsruimten en opslagplaatsen vaak gehuurd door particulieren en bedrijven uit die omgeving. Zoals aannemers, internetondernemers, zzp’ers en kunstenaars. Ook komen veel huurders niet alleen uit Zeist, maar ook uit Utrecht, Scherpenzeel, Maarn, Maarsbergen, Doorn, Leusden, Leersum, Veenendaal, Ede en natuurlijk Woudenberg zelf.

Contact ons vrijblijvend

Meer informatie over wat er nu te huur staat?

Woont u in Zeist en wilt u zien wat voor atelier er nu te huur staat? Dat kan. Neem hiervoor nu contact met ons op. Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding. Zo kunt u zelf de sfeer proeven en uw keuze maken uit onze verschillende ateliers die wij te huur hebben staan. Deze verschillen allemaal in maat en uitvoering, waardoor u veel persoonlijke keuze heeft. Na de rondleiding sturen wij u een op maat gemaakte offerte toe. Neem hiervoor wel eerst even contact met ons op voor een afspraak. Zo kunnen wij u de volle aandacht geven tijdens de rondleiding, en komt u niet voor niets uit Zeist! Mail hiervoor naar info@tiko-opslag.nl of bel naar 033 286 1100.

Zeist
Atelier

Familiebedrijf voor kunstenaars uit Zeist en omgeving

Tiko Opslag is een familiebedrijf met hart voor kunst. Als geen ander weten wij wat het betekent om je in je atelier met hart en ziel te storten in je kunstwerk, en om goede zorg te dragen voor de opslag van je voorraden en eigendommen. Vanuit die ervaring leveren wij een klantgerichte service voor onze brede klantenkring in Zeist en omgeving. Want een goede service maakt veel verschil. Dit merkt u vanaf al het eerste moment dat u contact zoekt met Tiko Opslag: wij bieden u alle nodige vrijheid: ruimte in uw atelier, ruimte voor uw wensen!

Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu

Onze achtergrond

Tiko Opslag is ooit begonnen als champignonkwekerij. In het jaar 1993 besloot toenmalig eigenaar Harry het roer om te gooien, om zich vooral te richten op de vele bedrijven die in de omgeving van Zeist behoefte hadden aan bedrijfsruimte. Handig was dat het bedrijf altijd al een goede ventilatie en atmosfeer heeft gehad. Door de jaren heen ontstond een bijzondere veelzijdigheid aan klanten. Zo maakten de champignons plaats voor een afvulbedrijf van honing, een sierviskwekerij, een houthandel, een cartridge handel, en nog veel meer. Vanaf 2013 is zoon Ivar in de zaak gekomen en in 2016 is Harry met pensioen gegaan. Tiko Opslag is door de jaren heen zich steeds meer gaan richten op kleinere bedrijven en particulieren, die onder andere veel vraag hadden naar ateliers. Tiko Opslag tegenwoordig een volwaardig bedrijfsverzamelgebouw waarin bedrijven, zzp’ers, muzikanten, kunstenaars en andere naar opslag zoekende mensen die het mooiste atelier willen krijgen dat te huur staat.

Atelier Zeist voor kunstenaars uit Zeist en omstreken

Kiest u voor ons atelier vlakbij Zeist? Dan krijgt u ruimte, rust en daglicht. De voordelige plek om uw beste werk te maken!

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: