Voordelige tijdelijke opslagruimte huren bij Nieuwegein

Wilt u tijdelijke opslagruimte huren in de buurt van Nieuwegein? Heeft u zelf te weinig ruimte voor uw nieuwe aankoop, of heeft u dringend onderdak nodig voor uw inboedel, auto, motor of inventaris? De beste plek die u hiervoor in de buurt van Nieuwegein kunt vinden, is Tiko Opslag. Niet alleen vanwege onze betaalbaarheid, maar ook vanwege onze toegankelijkheid en flexibiliteit. Bij onze tijdelijke opslag nabij Nieuwegein kunt u namelijk altijd terecht, op uw eigen tijd. Neem nu contact op voor het huren!

Meer over Opslag
Contact ons vrijblijvend
Offerte Aanvragen
Tijdelijke opslag Nieuwegein

Uw tijdelijke opslagruimte huren bij Nieuwegein: maatwerk!

Het grootste voordeel van onze tijdelijke opslagruimte huren? Nieuwegein kent geen veelzijdiger aanbod! U heeft namelijk keuze uit ruim 200 verschillende units. Deze verschillen in grootte, waardoor u precies de opslagruimte kunt huren die u nodig heeft. Zo betaalt u alleen voor de gebruikte ruimte. Het is al mogelijk een opslagruimte te huren van slechts 3 m² groot. De grootste opslagruimte is 160 m2, en daarnaast zijn alle kleinere afmetingen mogelijk. Lees nu meer over onze tijdelijke opslag.

Tijdelijke opslag Nieuwegein

Flexibele opslagruimte huren?

Familiebedrijf Tiko Opslag biedt een grote flexibiliteit bij het huren van opslagruimte. Dankzij onze persoonlijke benadering krijgt u een tijdelijke opslagruimte in de buurt van Nieuwegein die naadloos aansluit op uw wensen. Mocht u tijdens uw contractperiode toch nog een andere opslagruimte willen huren, bijvoorbeeld als gevolg van de verkoop van uw eigendommen, dan mag u gewoon een andere opslagruimte huren. Nog terwijl u verhuist passen wij uw contract aan. Meer weten? Bel naar 033-2861100 of mail ons: info@tiko-opslag.nl.

Nieuwegein Tijdelijke opslag

Toegankelijke tijdelijke opslagruimte huren

Veel bedrijven uit Nieuwegein en omstreken huren hun tijdelijke opslagruimte bij Tiko Opslag vanwege de toegankelijkheid. Onze tijdelijke opslagruimtes zijn namelijk 24 uur per dag toegankelijk, het hele jaar door. Bovendien zijn ze vanuit Nieuwegein goed bereikbaar met de auto, bus of vrachtwagen. Het verplaatsen van zware bezittingen kan bovendien veilig en gemakkelijk uitgevoerd worden met onze diverse transportwagentjes, die wij op ons terrein en in de hallen kosteloos ter beschikking stellen voor alle bedrijven en particulieren uit Nieuwegein.

Nieuwegein Tijdelijke opslag

Meer weten over het huren van tijdelijke opslagruimten vlakbij Nieuwegein?

Wilt u meer weten over het huren van onze (tijdelijke) opslagruimte vlakbij Nieuwegein? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wij zijn niet gebonden aan kantoortijden, maar wel is het handig om van tevoren een afspraak met ons te maken. Ons pand is uitstekend bereikbaar vanuit Nieuwegein. Dus kom eens langs voor een verhelderende rondleiding. Zo kunt u zelf zien welke tijdelijke opslag het best aansluit op uw wensen. Hierna stellen wij indien gewenst een passende huurovereenkomst op. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Contact ons vrijblijvend

Verschillende tijdelijke opslagruimten

Wij onderscheiden ons met een bijzonder aanbod met tijdelijke opslagruimte vlakbij Nieuwegein. Onze units verschillen namelijk in afmeting. Zo is de kleinste opslagunit die u kunt huren slechts 3 m² groot, terwijl de grootste 160 m² beslaat. Uw voordeel hierbij is duidelijk: u krijgt precies wat u zoekt, en u betaalt nooit te veel geld voor ongebruikte opslagruimte. Bovendien kunt u deze tijdelijke opslag bij Nieuwegein meteen huren in de door u gewenste periode.

Perfect verzorgde tijdelijke opslagruimte huren

Onze units voor tijdelijke en permanente opslag vlakbij Nieuwegein worden perfect onderhouden. Zo zijn deze vorstvrij, vochtvrij, geventileerd en veilig. Hierdoor kunt u bij ons de ideale opslagruimte huren, om bijvoorbeeld uw volledige inboedel op tijdelijke basis op te slaan tijdens een verhuizing of verbouwing. Of het nu gaat om de opslag van kasten en banken, dure geluidsapparatuur, of dierbare foto’s en schilderijen: bij ons staat alles veilig en behouden uw eigendommen hun waarde. En dat op zo’n korte afstand van Nieuwegein!

Nieuwegein
Tijdelijke opslag

Direct toegankelijke opslagruimte huren?

Tiko Opslag ligt in Woudenberg, vlakbij Nieuwegein. Dankzij deze centrale ligging in Nederland bereikt u onze tijdelijke opslagruimte snel en gemakkelijk. Ons pand ligt vlakbij de A12 en biedt dus een uitstekende verbinding met de regio. Vandaar dat diverse klanten uit de omgevingen van Nieuwegein, Utrecht, Scherpenzeel, Maarsbergen en Maarn onze zowel permanente als tijdelijke opslagruimtes huren.

Meer dan opslagruimte huren?

Wilt u meer dan alleen tijdelijke opslagruimte vlakbij Nieuwegein huren? Zoals een tijdelijke ruimte voor uw professionele of persoonlijke activiteiten? Ook hiervoor huurt u bij Tiko Opslag. Vele ondernemers en artiesten uit Nieuwegein en omstreken huren hiervoor onze tijdelijke opslagruimte: kunstenaars, muzikanten, en bedrijven zoals internetwinkels, aannemers, distributiecentra, kledingdepots, meubelrestaurateurs en andere ondernemers. Ontdek meer over ons via de homepagina.

Prettige omgeving voor opslagruimte

Op ons terrein heerst een prettige sfeer. De omgeving is groen en biedt veel rust en ruimte. Tegelijkertijd is er voldoende bedrijvigheid dankzij de diverse huurders uit Nieuwegein, die onze tijdelijke opslagruimte huren. Dit is niet alleen bevorderlijk voor de ondernemende sfeer, ook biedt het naast onze camera’s extra veiligheid in de vorm van sociale controle. Zo laat u uw bezittingen echt met gerust hart achter in deze opslag vlakbij Nieuwegein.

Familiebedrijf met hart voor uw zaak én dus opslagruimte

Tiko Opslag is een familiebedrijf met hart voor uw zaak. Als geen ander bedrijf in Nieuwegein weten wij wat het betekent om je met hart en ziel in te zetten voor je bedrijf. En om zorg te dragen voor belangrijke eigendommen of voorraden in een tijdelijke opslagruimte. Vanuit die ervaring leveren wij onze klanten uit Nieuwegein en omstreken hoge kwaliteit. Want een goede service maakt veel verschil bij het huren van een tijdelijke opslagruimte. Dit merkt u vanaf het eerste moment dat u contact zoekt met Tiko Opslag: wij bieden u alle nodige bewegingsvrijheid: ruimte voor uw tijdelijke opslag, en ruimte voor uw wensen.

Nieuwegein-Tijdelijke-opslag
Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu

Achtergrond als opslagruimte

Tiko Opslag is ooit begonnen als champignonkwekerij. In het jaar 1993 besloot toenmalig eigenaar Harry het roer om te gooien, om zich vooral te richten op de vele bedrijven die in de omgeving van Nieuwegein behoefte hadden aan bedrijfsruimte en opslagruimte. Handig was dat het bedrijf altijd al een goede ventilatie en atmosfeer heeft gehad. Door de jaren heen ontstond een bijzondere veelzijdigheid aan klanten. Zo maakten de champignons plaats voor een afvulbedrijf van honing, een sierviskwekerij, een houthandel, een cartridge handel, en nog veel meer. 
Vanaf 2013 is zoon Ivar in de zaak gekomen en in 2016 is Harry met pensioen gegaan. Tiko Opslag is door de jaren heen zich steeds meer gaan richten op kleinere bedrijven en particulieren, die onder andere veel vraag hadden naar tijdelijke opslag. Tiko Opslag is tegenwoordig een volwaardig bedrijfsverzamelgebouw waarin zzp’ers, muzikanten, kunstenaars, maar ook veel mensen met behoefte aan tijdelijke opslagruimte en inboedel-opslagruimte, actief zijn!

Kom uw tijdelijke opslag bekijken!

Wilt u zeker zijn van uw keuze voor een tijdelijke opslag bij Tiko Opslag vlakbij Nieuwegein? Een bezoekje zal u overtuigen. Wij geven u hiervoor graag een rondleiding door ons pand. Aansluitend kunnen wij een huurcontract op maat voor u opstellen. Neem hiervoor nu contact met ons op!

De beste tijdelijke opslag: Tiko Opslag!

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: