Voordelige tijdelijke opslag vlakbij De Bilt.

Tijdelijke opslag De Bilt: Heeft u tijdelijke opslag nodig in de buurt vanDe Bilt? Heeft u zelf te weinig ruimte voor uw nieuwe aankoop, of heeft u dringend onderdak nodig voor uw inboedel, auto, motor of inventaris? De beste plek die u hiervoor in de buurt van De Bilt kunt vinden is Tiko Opslag. Niet alleen vanwege onze betaalbaarheid, maar ook vanwege onze toegankelijkheid en flexibiliteit. Bij onze tijdelijke opslag nabij De Bilt kunt u altijd bij ons terecht, op uw eigen tijd.

Meer over Opslag
Contact ons vrijblijvend
Offerte Aanvragen
Tijdelijke opslag De Bilt

Uw tijdelijke opslag vlakbij De Bilt: helemaal op maat

Het grootste voordeel van onze tijdelijke opslagruimte? De Bilt kent geen veelzijdiger aanbod! U heeft namelijk keuze uit ruim 200 verschillende units. Deze verschillen in grootte, waardoor u precies de ruimte kunt huren die u nodig heeft. Zo betaalt u alleen voor de gebruikte ruimte. Het is al mogelijk een opslagruimte te huren van slechts 3 m² groot. De grootste opslagruimte is 160 m2, en daarnaast zijn alle kleinere afmetingen mogelijk. Lees nu meer over onze tijdelijke opslag.

Tijdelijke opslag De Bilt

Flexibele opslag!

Familiebedrijf Tiko Opslag biedt een grote flexibiliteit. Door onze persoonlijke benadering krijgt u een tijdelijke opslagruimte in de buurt van De Bilt die naadloos aansluit op uw wensen. Mocht u tijdens uw contractperiode toch nog een andere opslagruimte willen huren, bijvoorbeeld als gevolg van de verkoop van uw eigendommen, dan mag u gewoon voor een andere ruimte kiezen. Nog terwijl u verhuist passen wij uw contract aan. Meer weten? Bel naar 033-2861100 of mail ons: info@tiko-opslag.nl.

De Bilt Tijdelijke opslag

Toegankelijke tijdelijke opslag

Veel bedrijven uit De Bilt en omstreken huren hun tijdelijke opslag bij Tiko Opslag vanwege de toegankelijkheid. Onze tijdelijke opslagruimtes zijn namelijk 24 uur per dag toegankelijk, het hele jaar door. Bovendien zijn ze goed bereikbaar met de auto, bus of vrachtwagen. Het verplaatsen van zware bezittingen kan bovendien veilig en gemakkelijk uitgevoerd worden met onze diverse transportwagentjes, die wij op ons terrein en in de hallen kosteloos ter beschikking stellen voor bedrijven en particulieren uit De Bilt.

De Bilt Tijdelijke opslag

Meer weten over tijdelijke opslag?

Wilt u meer weten over onze tijdelijke opslag vlakbij De Bilt? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wij zijn niet gebonden aan kantoortijden, maar wel is het handig om van tevoren een afspraak met ons te maken. Ons pand is uitstekend bereikbaar vanuit De Bilt. Dus kom eens langs voor een verhelderende rondleiding. Zo kunt u zelf zien welke tijdelijke opslag het best aansluit op uw wensen. Hierna stellen wij indien gewenst een passende huurovereenkomst op. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Contact ons vrijblijvend

Verschillende tijdelijke opslagunits

Wij onderscheiden ons met een bijzonder aanbod van tijdelijke opslagruimtes vlakbij De Bilt. Onze units verschillen namelijk in afmeting. Zo is de kleinste opslagunit slechts 3 m² groot, terwijl de grootste 160 m² beslaat. Uw voordeel hierbij is duidelijk: u krijgt precies wat u zoekt, en u betaalt nooit te veel geld voor ongebruikte ruimte. Bovendien kunt u deze tijdelijke opslag bij De Bilt meteen huren in de door u gewenste periode.

Onze tijdelijke opslag vlakbij De Bilt: perfect verzorgd

Onze units voor tijdelijke en permanente opslag vlakbij De Bilt worden perfect onderhouden. Zo zijn deze vorstvrij, vochtvrij, geventileerd en veilig. Zo bieden we de ideale ruimte om bijvoorbeeld uw volledige inboedel op tijdelijke basis op te slaan bij verhuizing of verbouwing. Of het u nu gaat om de opslag van kasten en banken, dure geluidsapparatuur, of dierbare foto’s en schilderijen, bij ons staat het veilig en behouden deze eigendommen hun waarde. En dat op korte afstand van De Bilt!

De Bilt
Tijdelijke opslag

Snel toegang tot uw tijdelijke opslag

Tiko Opslag ligt in Woudenberg, vlakbij De Bilt. Dankzij deze centrale ligging in Nederland bereikt u onze tijdelijke opslag snel en gemakkelijk. Ons pand ligt vlakbij de A12 en biedt dus een uitstekende verbinding met de regio. Vandaar dat zowel onze permanente en tijdelijke opslagruimtes gehuurd worden door diverse klanten uit de omgevingen van De Bilt, Utrecht, Scherpenzeel, Maarsbergen en Maarn.

Meer dan opslag alleen.

Heeft u meer dan alleen tijdelijke opslagruimte vlakbij De Bilt nodig? Zoals een tijdelijke ruimte voor uw professionele of persoonlijke activiteiten? Ook hiervoor huurt u bij Tiko Opslag. Vele ondernemers en artiesten uit De Bilt en omstreken huren hiervoor onze tijdelijke opslag: kunstenaars, muzikanten, en bedrijven zoals internetwinkels, aannemers, distributiecentra, kledingdepots, meubelrestaurateurs en andere ondernemers. Ontdek meer over ons via de homepagina.

Prettige omgeving voor tijdelijke opslag

Op ons terrein heerst een prettige sfeer. De omgeving is groen en biedt veel rust en ruimte. Tegelijkertijd is er voldoende bedrijvigheid dankzij de diverse huurders uit De Bilt die onze tijdelijke opslag huren. Dit is niet alleen bevorderlijk voor de ondernemende sfeer, ook biedt het naast onze camera’s extra veiligheid in de vorm van sociale controle. Zo laat u uw bezittingen echt met gerust hart achter in deze opslag vlakbij De Bilt.

Familiebedrijf met hart voor uw zaak

Tiko Opslag is een familiebedrijf met hart voor uw zaak. Als geen ander bedrijf in De Bilt weten wij wat het betekent om je met hart en ziel in te zetten voor je bedrijf. En om zorg te dragen voor belangrijke eigendommen of voorraden in een tijdelijke opslag. Vanuit die ervaring leveren wij onze klanten uit De Bilt en omstreken hoge kwaliteit. Want een goede service maakt veel verschil bij het huren van een tijdelijke opslag. Dit merkt u vanaf het eerste moment dat u contact zoekt met Tiko Opslag: wij bieden u alle nodige bewegingsvrijheid: ruimte voor uw tijdelijke opslag, en ruimte voor uw wensen.

De Bilt-Tijdelijke-opslag
Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu

Achtergrond

Tiko Opslag is ooit begonnen als champignonkwekerij. In het jaar 1993 besloot toenmalig eigenaar Harry het roer om te gooien, om zich vooral te richten op de vele bedrijven die in de omgeving van De Bilt behoefte hadden aan bedrijfsruimte. Handig was dat het bedrijf altijd al een goede ventilatie en atmosfeer heeft gehad. Door de jaren heen ontstond een bijzondere veelzijdigheid aan klanten. Zo maakten de champignons plaats voor een afvulbedrijf van honing, een sierviskwekerij, een houthandel, een cartridge handel, en nog veel meer. 
Vanaf 2013 is zoon. Ivar in de zaak gekomen en in 2016 is Harry met pensioen gegaan. Tiko Opslag is door de jaren heen zich steeds meer gaan richten op kleinere bedrijven en particulieren, die onder andere veel vraag hadden naar tijdelijke opslag. Tiko Opslag is tegenwoordig een volwaardig bedrijfsverzamelgebouw waarin zzp’ers, muzikanten, kunstenaars, maar ook veel mensen met behoefte aan tijdelijke opslagruimte of inboedel opslagruimte, uit omgeving De Bilt actief zijn!

Kom uw tijdelijke opslag bekijken!

Wilt u zeker zijn van uw keuze voor een tijdelijke opslag bij Tiko Opslag vlakbij De Bilt? Een bezoekje zal u overtuigen. Wij geven u hiervoor graag een rondleiding door ons pand. Aansluitend kunnen wij een huurcontract op maat voor u opstellen. Neem hiervoor nu contact met ons op!

De beste tijdelijke opslag: Tiko Opslag!

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: