Unieke tijdelijke opslag

Heeft u tijdelijke opslag nodig? Heeft u zelf te weinig ruimte voor uw nieuwe aankoop, of heeft u dringend onderdak nodig voor uw inboedel, auto, motor of zelfs inventaris? De beste plaats die u hiervoor kunt vinden is Tiko Opslag. Niet alleen vanwege onze betaalbaarheid, maar ook vanwege onze toegankelijkheid en flexibiliteit. U kunt altijd meteen bij ons terecht, op uw eigen tijd.

Tijdelijke opslag nodig? Huur nu!
Tijdelijk opslag - opslagruimte venendaal

Uw eigen ruimte op maat

Het grootse voordeel van een opslagruimte bij Tiko Opslag is de diversiteit. U heeft namelijk keuze uit 150 verschillende units. Deze verschillen in grootte, waardoor u precies de ruimte kunt huren die u nodig heeft. Zo betaalt u alleen voor gebruikte ruimte. Het is al mogelijk een opslagruimte te huren van slechts 3 m² groot. De grootste opslagruimte is 160 m2 en alle kleinere afmetingen zijn mogelijk.

Tijdelijk opslag - opslagruimte huren1

Flexibel huren

Familiebedrijf Tiko Opslag biedt een veel grotere flexibiliteit. Onze persoonlijke benadering zorgt voor een opslagruimte die naadloos aansluit op uw wensen. Mocht u tijdens uw contractperiode een andere opslagruimte willen huren, bijvoorbeeld als gevolg van de verkoop van uw spullen, dan mag u gewoon opnieuw kiezen. Nog terwijl u verhuist passen wij uw contract aan.

Tijdelijk opslag - opslagruimte huren zeist

Toegankelijk en gemakkelijk

Bedrijven huren bij Tiko Opslag vanwege de toegankelijkheid. Onze opslagruimtes zijn namelijk 24 uur per dag toegankelijk, het hele jaar door. Bovendien zijn ze goed bereikbaar met de auto, bus of vrachtwagen. Het verplaatsen van zware bezittingen kan bovendien veilig en gemakkelijk uitgevoerd worden met onze diverse transportwagens, die wij kosteloos ter beschikking stellen voor bedrijven en particulieren.

Tijdelijk opslag - opslagruimte huren utrecht1

Meer informatie?

Wilt u meer weten over huren bij Tiko Opslag? Wij beantwoorden graag uw vragen. Wij zijn niet gebonden aan kantoortijden, maar wel is het handig om van tevoren een afspraak met ons te maken. Dit stelt ons in staat om u een rondleiding te geven. Zo kunt u zelf zien welke unit het best aansluit op uw wensen. Hierna stellen wij een passende huurovereenkomst op. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Verschillende tijdelijke opslagunits

Wij onderscheiden ons met een bijzonder aanbod van opslagruimtes. Onze units verschillen namelijk in afmeting. Zo is de kleinste opslagunit slechts 3 m² groot, terwijl de grootste 160 m² beslaat. Uw voordeel hierbij is duidelijk: u krijgt precies wat u zoekt en betaalt nooit teveel geld voor ongebruikte ruimte. Bovendien kunt u de tijdelijke opslag meteen huren in de door u gewenste periode.

Goed verzorgd

Onze units voor tijdelijke en permanente opslag worden perfect onderhouden. Zo zijn deze vorstvrij, vochtvrij, geventileerd en veilig. Zo bieden we de ideale ruimte om bijvoorbeeld uw volledige inboedel tijdelijk op te slaan bij verhuizing of verbouwing.
Of u nu kasten en banken, dure geluidsapperatuur of dierbare fotos of schilderijen wilt op slaan, bij ons staat t veilig en behouden uw spulletjes hun waarde.

Snel toegang tot uw tijdelijke opslag

Tiko Opslag ligt in Woudenberg. Dankzij deze centrale ligging in Nederland bereikt u ons snel en gemakkelijk. Ons pand ligt vlakbij de A12 en biedt dus een uitstekende verbinding met de regio. Vandaar dat zowel onze tijdelijke als permanente opslagruimtes gehuurd worden door diverse klanten uit de omgevingen van Utrecht, Amersfoort, Scherpenzeel, Maarsbergen en Maarn.

Tijdelijke opslag en meer

Heeft u meer dan alleen tijdelijke opslagruimte nodig? Zoals een tijdelijke ruimte voor uw professionele of persoonlijke activiteiten? Ook hiervoor huurt u bij Tiko Opslag. Velen gingen u voor: kunstenaars, muzikanten, en ook bedrijven zoals internetwinkels, aannemers, distributiecentra, kledingdepots, meubelrestaurateurs en andere ondernemers.

Prettige tijdelijke omgeving

Op ons terrein heerst een prettige sfeer. De omgeving is groen en biedt veel rust en ruimte. Tegelijkertijd is er voldoende bedrijvigheid dankzij onze diverse huurders. Dit is niet alleen bevorderlijk voor de ondernemende sfeer, ook biedt het extra veiligheid in de vorm van een prettige sociale controle. Zo laat u uw bezittingen pas echt met een gerust hart achter.

Kom uw tijdelijke opslag bekijken!

Wilt u zeker zijn van uw keuze voor Tiko Opslag? Een bezoekje zal u overtuigen. Wij geven u hiervoor graag een rondleiding door het pand. Aansluitend kunnen we een huurcontract op maat voor u op stellen.. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Unieke tijdelijke opslag bij Tiko Opslag

Onze units zijn gemaakt voor tijdelijke opslag. Veilig, schoon en vorstvrij. Extra voordelig dankzij de verschillende maten, en permanente toegang.