Referenties

Referenties

Goede service en bereikbaarheid!

Ik heb voor 5 maanden een grote opslagbox gehuurd bij Tiko opslag en dit is zeer goed bevallen. Naast de persoonlijke touch, goede bereikbaarheid en ruime opstelling, biedt men bij Tiko ook handige hulpmiddelen gratis aan zoals een heftruck en trolleys zodat het verhuizen zeer makkelijk wordt!
Zeker dus een aanrader en mijn complimenten.

Bianca Blom

Tiko Opslag is voor mij als particulier een uitkomst. Vanwege mijn kleine woning met weinig opslagruimte heb ik geen mogelijkheid om mijn campingspullen op te slaan. Tiko Opslag heeft diverse ruimte ter beschikking van diverse grootte, hierdoor is het mogelijk dat de unit meegroeid met mijn behoefte. Daarnaast vind ik de service die Harry (eigenaar) biedt fantastisch, deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat Tiko opslag voor mij de plek is voor al mijn opslag.

M.v.g. Rick van Vliet

Wij hebben bij Tiko Opslag een Atelier ruimte gehuurd en dat bevalt ons zeer goed. De ruimte heeft voldoende licht inval, iets dat wij als kunstschilders nodig hebben. We hebben uitzicht op een mooie tuin met vijverpartij, wat ons de rust en daardoor de inspiratie geeft om mooie creatieve dingen te maken. Ook de persoonlijke benadering van Harry en zijn vrouw bevalt ons zeer goed.

Groetjes Karin & Linda

Contactgegevens

Adres:
Tiko B.V.
Maarsbergseweg 69
3931 JG Woudenberg

Telefoonnummer:
Tel – 033-2861100

E-mail:
info@tiko-opslag.nl

Bereken uw route met de google maps hieronder: