Extra voordelige opslagruimte huren vlakbij Amersfoort!

Opslagruimte huren Amersfoort: wilt u een professionele maar betaalbare opslagruimte huren in de buurt van Amersfoort? Ontdek Tiko Opslag in Woudenberg. Hier bewaart u uw eigendommen met een gerust hart. Zoals uw inboedel, inventaris, auto of muziekinstrument. Deze vroegere champignonkwekerij biedt schone, geventileerde, vorst- en vochtvrije opslagruimtes. Ideaal voor particulieren, en bedrijven zoals aannemers, distributiecentra, kledingdepots of internetwinkels die een optimale opslagbox willen huren. Zoekt u opslagruimte in de buurt van Amersfoort, vraag dan nu vrijblijvend onze offerte aan!

Meer over opslagruimtes huren
Contact ons vrijblijvend
Offerte Aanvragen
Opslagruimte Amersfoort

Uw eigen opslagruimte/opslagbox op maat huren (Amersfoort)

Een belangrijk voordeel van onze opslagruimte: Amersfoort en omgeving profiteren van meer diversiteit. U heeft keuze uit meer dan 250 verschillende units die u voordelig kunt huren. Deze verschillen allemaal in grootte, waardoor deze geschikt zijn voor verschillende soorten opslag. Ruimte die precies op maat is, zodat u alleen betaalt voor de gebruikte ruimte! Bijna alle afmetingen zijn mogelijk om te huren. Onze opslagruimtes variëren in grootte tussen de 3 en de 200 vierkante meter. Lees meer over alle mogelijkheden voor uw eigen opslagbox vlakbij Amersfoort!

Opslagruimte Amersfoort

Flexibele opslagbox huren nabij Amersfoort

Familiebedrijf Tiko Opslag in Woudenberg biedt in zijn service grote flexibiliteit voor klanten uit Amersfoort en omgeving. Wij houden van een persoonlijke benadering voor iedere te huren opslagbox. Mocht u tijdens uw contractperiode een andere opslagruimte bij Amersfoort willen huren, bijvoorbeeld als gevolg van de verkoop van uw spullen, dan mag u gewoon weer opnieuw kiezen. Nog terwijl u verhuist, passen wij uw contract aan. Meer weten over de mogelijkheden van het huren? Mail nu naar info@tiko-opslag.nl of bel naar 033-2861100!

Amersfoort Opslagruimte

Bereikbare & toegankelijke opslagruimte/opslagbox Amersfoort huren

Bedrijven en particulieren huren bij Tiko Opslag vanwege de bereikbaarheid vanuit Amersfoort. De opslagruimtes van Tiko liggen centraal in het land, vlak aan de A12, en op 10 auto minuten van de A28. Bovendien zijn wij 24 uur per dag toegankelijk, het hele jaar door. En ook fysiek zijn de opslagboxen goed bereikbaar voor vervoer. Bij het huren kan het verplaatsen van zware bezittingen veilig en gemakkelijk worden uitgevoerd met de diverse transportwagentjes op ons terrein en in onze hallen, die wij kosteloos ter beschikking stellen voor zowel bedrijven als particulieren uit Amersfoort.

Amersfoort Opslagruimte

Familiebedrijf met hart voor uw zaak

Tiko Opslag is een familiebedrijf met hart voor de zaak. Als geen ander weten wij wat het betekent om je met hart en ziel in te zetten voor je bedrijf; om zorg te dragen voor belangrijke eigendommen en voorraden in een opslagbox. Vanuit die ervaring verhuren wij op een klantgerichte service, voor onze brede klantenkring in Amersfoort en omgeving. Want een goede service maakt bij het huren van opslagruimte veel verschil. Dit merkt u vanaf al het eerste moment dat u contact zoekt met Tiko Opslag, wij bieden u alle nodige vrijheid: ruimte voor uw opslag, en ruimte voor al uw wensen.

Contact ons vrijblijvend

Opslagruimte Amersfoort huren: onze achtergrond in opslagboxen

Tiko Opslag is ooit begonnen als champignonkwekerij. In het jaar 1993 besloot toenmalig eigenaar Harry het roer om te gooien, om zich vooral te richten op de vele bedrijven die in de omgeving van Amersfoort behoefte hadden aan het huren van bedrijfsruimtes en opslagruimtes. Handig was dat het bedrijf altijd al een goede ventilatie en atmosfeer heeft gehad. Door de jaren heen ontstond een bijzondere veelzijdigheid aan klanten uit Amersfoort en omgeving. Zo maakten de champignons plaats voor een afvulbedrijf van honing, een sierviskwekerij, een houthandel, een cartridge handel, en nog veel meer. Vanaf 2013 is zoon Ivar in de zaak gekomen en in 2016 is Harry met pensioen gegaan. Tiko Opslag is door de jaren heen zich steeds meer gaan richten op kleinere bedrijven en particulieren uit Amersfoort, die onder andere veel vraag hadden naar het huren van een opslagbox.

Amersfoort
Opslagruimte

Meer weten over onze opslagruimte huren in Amersfoort?

Wilt u meer weten over de opslagruimte die u kunt huren bij Tiko Opslag? Wij beantwoorden graag uw vragen. U mag ook gerust een keer langskomen voor het bekijken van een opslagbox. Amersfoort ligt immers op korte rijafstand van ons bedrijf in Woudenberg. Wij zijn niet gebonden aan kantoortijden, maar wel is het handig om van tevoren een afspraak met ons te maken. Dit stelt ons in staat om u een rondleiding te geven. Zo kunt u zelf zien welke unit het best aansluit op uw wensen. Waar mogelijk kan een opslagbox verder op maat worden aangepast en ingericht. Bespreek dit meteen met ons tijdens het bezichtigen van onze opslagruimtes. Na het realiseren stellen wij een passende huurovereenkomst voor u op. Neem nu contact met ons op en ontvang meer informatie en een oplossing op maat, vlakbij u in Amersfoort!

Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu

Extra voordelige opslagbox in Amersfoort huren?

Wilt u voor het voordeligste tarief een professionele opslagbox huren? Amersfoort ligt op steenworp afstand van Tiko Opslag, en is een even handige als voordelige oplossing voor uw opslag! Bij ons kunt u een opslagbox volledig huren op maat: toegankelijk en betaalbaar!

Amersfoort-Opslagruimte
De voordelige opslagruimte vlakbij Amersfoort!

Professionele maar betaalbare opslagruimte huren in omgeving Amersfoort? Bewaar hier uw bezittingen, voordelig en met gerust hart!

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: