De perfecte oefenruimte bij Baarn!

Oefenruimte Baarn: Zoekt u een eigen oefenruimte voor uw band in de buurt van Baarn? Ontdek Tiko Opslag in Woudenberg. Hier oefent u in een ruimte die u de hele week kunt huren, desgewenst gedeeld met andere bands, en ook eventueel inclusief opslag. Hierdoor kunt u op uw eigen apparatuur spelen, èn deze na het spelen gewoon laten staan! Dit wordt u aangeboden door muziekliefhebbers. Onze voormalige champignonkwekerij is nu een kweekvijver voor talent. En er liggen plannen voor een opnamestudio! Hebben wij de juiste snaar geraakt? Neem dan nu contact met ons op voor uw oefenruimte vlakbij Baarn!

Meer over oefenruimtes
Contact ons vrijblijvend
Offerte Aanvragen
Oefenruimte Baarn

Professionele oefenruimte nabij Baarn

Tiko Opslag is van oudsher gewend zijn pand vlakbij Baarn perfect te verzorgen. Dat waarderen onze klanten, die hun graag eigendommen met zorg bewaren in een verwarmde, vochtvrije, vorstvrije en veilige (oefen)ruimte, en in een atmosfeer van bedrijvigheid. Het is hier dan ook prettig musiceren. U heeft voldoende ruimte om volume te maken in de geisoleerde oefenruimte, er is goede verlichting en de temperatuur is aangenaam. Ook maakt u gebruik van goed verzorgde toiletten. Zo heeft u al snel de beste oefenruimte! Baarn ligt bovendien om de hoek!

Oefenruimte Baarn

Oefenruimte bij u in de buurt

De ruimte die u bij ons huurt, huurt u niet per dagdeel, zoals bij veel andere aanbieders het geval is. Onze ruimten worden de gehele maand door gehuurd. En desgewenst gedeeld met andere bands. Zo kunt u in veel gevallen uw apparatuur gewoon gebruiksklaar laten staan.

Mocht u meer opslag ruimte nodig hebben, voor podium apparatuur, of voor uw instrumenten, dan kunt u bij ons een kleine opslagunit huren. Meer weten, bel 033 2861100 of mail ons: info@tiko-opslag.nl.

Baarn Oefenruimte

Toegankelijke oefenruimtes

Tiko opslag is met haar ligging op 3 minuten van de A12 en 10 minuten van de A28, uitstekend bereikbaar vanuit Baarn. U kunt gemakkelijk bij de oefenruimte komen met de auto, aanhanger of vrachtwagen. Dit scheelt u veel gesjouw met apparatuur en instrumenten. Aanvullend mag u waar nodig gebruik maken van onze diverse transportwagens in onze hallen of op ons terrein, die wij gratis ter beschikking stellen.

Baarn Oefenruimte

Muzikanten kiezen voor Tiko!

Tijdens of na uw sessie in de oefenruimte loopt u gemakkelijk het terrein op. Dit ligt gunstig ten opzichte van de snelwegen A12 en A28. Een gezellige sfeer zorgt ervoor dat u andere muzikanten uit Baarn of elders kunt tegenkomen, of een van de kunstenaars en ondernemers die onze bedrijfsruimtes en ateliers huren. Maar soms is het juist prettig stil en rustig.

Contact ons vrijblijvend

Bedrijfsruimte én oefenruimte Baarn!

Zoekt u nog een goed verzorgde bedrijfsruimte in de omgeving in Baarn? Ook die kunt u bij ons huren! U zou dan kunnen werken in hetzelfde pand als oefenruimte! Om deze reden hebben meerdere ondernemers, loodgieters, aannemers, fietsenmakers, garagehouders, meubelmakers en kunstenaars bij ons hun bedrijfsruimte en oefenruimte. Baarn is nu eenmaal haast direct te bereiken, dankzij onze ligging. Meer weten? Lees: Oefenruimte Baarn.

Oefenruimte-Baarn
Oefenruimte-Baarn

Oefenruimte met hart voor muziek

Tiko Opslag biedt een werkplaats in Baarn voor alle soorten klanten. Als geen ander weten wij wat het betekent om je met hart en ziel in te zetten voor je bedrijf; om zorg te dragen voor belangrijke eigendommen in de werkplaats of oefenruimte. in Baarn klanten bieden wij dan ook een klantgerichte service. Deze maakt veel verschil. Dit merkt u vanaf al het eerste moment dat u contact zoekt over uw oefenruimte! Baarn en Tiko Opslag: ze horen bij elkaar.

Achtergrond

Tiko Opslag is ooit begonnen als champignonkwekerij. In het jaar 1993 besloot toenmalig eigenaar Harry het roer om te gooien, om zich vooral te richten op de vele bedrijven die in de omgeving van Baarn behoefte hadden aan bedrijfsruimte. Handig was dat het bedrijf altijd al een goede ventilatie en atmosfeer heeft gehad. Door de jaren heen ontstond een bijzondere veelzijdigheid aan klanten. Zo maakten de champignons plaats voor een afvulbedrijf van honing, een sierviskwekerij, een houthandel, een cartridge handel, en nog veel meer. Vanaf 2013 is zoon Ivar in de zaak gekomen en in 2016 is Harry met pensioen gegaan. Tiko Opslag is door de jaren heen zich steeds meer gaan richten op kleinere bedrijven en particulieren, die onder andere veel vraag hadden naar oefenruimtes. Tiko Opslag tegenwoordig een volwaardig bedrijfsverzamelgebouw waarin bedrijven, zzp’ers, muzikanten, kunstenaars en opslag behoevende mensen de ruimte die vinden die ze zoeken.

Oefenruimte
Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu

Wilt u meer weten over onze oefenruimtes?

Heeft u specifieke wensen of aandachtspunten? Wij zijn benieuwd en helpen u graag. Hiervoor kunt u altijd terecht bij Ivar en zijn vrouw Marieke. Maak nu een afspraak voor een rondleiding en vraag om uw unieke offerte. Tiko Opslag, daar zit muziek in!

De perfecte oefenruimte bij Baarn!
Zoekt u een eigen oefenruimte voor uw band in Baarn? Ontdek Tiko Opslag in Woudenberg. Hier oefent u lekker en voordelig!

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: