Voordelige motorstalling Veenendaal

Motorstalling Veenendaal: Bewaar uw motor veilig en waardevast in de motorstalling van Tiko Opslag, vlakbij Veenendaal. Dit doen wij zelf ook met onze oldtimers. U profiteert bij ons dan ook van bijzondere aandacht voor kwaliteit. Als echte motorliefhebbers begrijpen wij wat u zoekt: een volwaardige ruimte tegen een zo betaalbaar mogelijk tarief. Op korte afstand van Veenendaal. Dat omschrijft de motorstalling zoals u die bij Tiko Opslag vindt. Neem hiervoor nu contact met ons op. Vraag onze offerte aan!

Meer over Motorstalling
Contact ons vrijblijvend
Offerte Aanvragen
Motorstalling Veenendaal

Professioneel verzorgde motorstalling Veenendaal

Wij bieden u een goede mooie motorstalling vlakbij Veenendaal. Onze motorstallingen zijn helemaal droog, vorstvrij, vochtvrij en  betreffen een eigen afsluitbare garagebox. Allemaal in een omgeving van bedrijvigheid, waar veel bedrijven en kunstenaars uit Veenendaal en omstreken ruimte huren. Zo profiteert u van een goede en prettige sociale controle rondom uw stalling. Lees hier meer over onze motorstallingen. 

Motorstalling Veenendaal

Kies voor Woudenberg!

Bent u gevestigd in Veenendaal en wilt u uw motor gebruiken, dan wilt u hier natuurlijk direct bij kunnen. Dit is een belangrijke reden om uw motorstalling te huren bij Tiko Opslag. Dankzij onze centrale ligging in Woudenberg, naast de A12, kunt u ons zeer snel en gemakkelijk bereiken vanaf Veenendaal maar ook Utrecht, Scherpenzeel, Maarn, Doorn, Leusden, Leersum, Veenendaal en Ede liggen op een afstand van een luttele 15 minuten rijden.

Veenendaal Motorstalling

Seutelen naar hartenlust

Elke motor behoeft onderhoud. Of het nu gaat om het vervangen van een wiel, het doorsmeren, filters vervangen, een lampje repareren of vloeistoffen bijvullen, dit doet u dan het liefste zelf. Huurt u uw eigen motorstalling bij Tiko Opslag, dan mag u deze hiervoor gebruiken. Hiervoor huren meerdere mensen uit Veenendaal onze motorstalling. Ook beschikt uw eigen stalling over elektra, zodat u de accu aan een druppellader kan zetten.  

Mocht u een heel restauratieproject willen uitvoeren, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden voor een ruimte waar u kunt slijpen, lassen en meer. 

Veenendaal Motorstalling

Toegankelijke motorstalling Veenendaal

Terwijl veel motorstallingen in Veenendaal beperkte openingstijden hebben, is Tiko Opslag niet gebonden aan vaste tijden. Hierdoor bieden wij een betere toegankelijkheid. U kunt bij ons altijd terecht: 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar. Maar ook in het persoonlijke contact zijn wij toegankelijk. Heeft u iets nodig, of heeft u specifieke vragen? Bel ons! 

Contact ons vrijblijvend

Meer dan alleen een stalling

Heeft u andere ruimte nodig naast uw stalling, bijvoorbeeld opslag voor uw inboedel of inventaris? Of zoekt u een bedrijfsruimte, atelier of oefenruimte in de buurt van Veenendaal? Ook hierin voorziet ons pand. Zodoende huisvesten wij op dit moment aannemers, distributiecentra, kledingdepots, ateliers, kantoorruimtes, meubelrestaurateurs en internetwinkels uit zowel Veenendaal als vele andere steden.  

Veenendaal
Motorstalling

Meer weten?

Heeft u voor uw motorstalling Veenendaal op het oog, maar wilt u liever voordeliger uw stalling huren? Kom dan meer te weten over uw voordelen bij Tiko Opslag! Hiervoor kunt u ons altijd bellen en mailen. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding. Wij tonen u graag onze motorstallingen, bedrijfsruimtes en opslagruimtes. Zo kunt u direct zien wat bij u past. Afsluitend krijgt u van ons een uniek en voordelig huurcontract dat bij u past. Bel naar 033 286 1100. 

Motorstalling Veenendaal met hart voor uw zaak

Tiko Opslag is een familiebedrijf met hart voor de zaak. Als geen ander weten wij wat het betekent om je met hart en ziel in te zetten voor het bedrijf; om zorg te dragen voor waardevolle eigendommen en voorraden. Vanuit die ervaring leveren wij een klantgerichte service voor onze brede klantenkring in Veenendaal en omgeving. Want een goede service maakt veel verschil. Dit merkt u vanaf al het eerste moment dat u contact zoekt met Tiko Opslag. Wij bieden u alle vrijheid: voor uw motorstalling en elk ander soort opslag! Geheel naar uw wensen! Mail voor meer informatie naar info@tiko-opslag.nl. 

Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu

Achtergrond

Tiko Opslag is ooit begonnen als champignonkwekerij. Pas in het jaar 1993 besloot voormalig eigenaar Harry het roer om te gooien, om zich vooral te richten op de vele bedrijven en particulieren die in de omgeving van Veenendaal behoefte hadden aan een betaalbare motorstalling en opslagruimte. Handig was dat het bedrijfspand altijd al een goede ventilatie en atmosfeer heeft gehad. Hierdoor ontstond een bijzondere veelzijdigheid aan klanten die gebruik maakten van onze motorstallingen. Zo maakten de champignons plaats voor een afvulbedrijf van honing, een motorshowroom, een sierviskwekerij en een aannemersbedrijf. Door de steeds grotere vraag naar motorstallingen, opslagruimtes en bedrijfsruimtes  is Tiko Opslag tegenwoordig een volwaardig bedrijfsverzamelgebouw waarin ZZP’ers, aannemers, internetwinkels, distributiecentra en zelfs kunstenaars uit Veenendaal actief zijn!  

Voordelige motorstalling Veenendaal
Bewaar uw motor veilig en waardevast in onze professionele motorstalling, op korte afstand van Veenendaal.

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: