Uw werkplaats huren nabij Utrecht

Werkplaats Utrecht: Wilt u als ondernemer, kunstenaar, techneut of andere zelfstandige uw werkplaats huren in de buurt van Utrecht? Denk dan aan Tiko Opslag. Ons pand ligt vlakbij de A12, en op slechts 10 autominuten van de A28 en A1. U krijgt bij ons voor een unieke ruimte, indien gewenst met krachtstroom. Dit is in een bedrijfsverzamelgebouw, waar u een inspirerende en toegankelijke omgeving vindt, waar verschillende handwerkslieden en (kleine) zelfstandigen uit Utrecht hun werkplaats huren. Kies net als hen voor een rustige en goed verzorgde omgeving om in te werken. Vraag nu een oplossing op maat aan.

Meer over Werkplaatsen
Contact ons vrijblijvend
Offerte Aanvragen
Werkplaats Utrecht

Werkplaats vlakbij Utrecht: welke moet u huren?

Tiko Opslag biedt meer dan 250 units voor zijn klanten uit Utrecht. Hieronder zijn ook werkplaatsen, die wij verhuren in verschillende afmetingen, en die geschikt zijn voor uiteenlopende doeleinden. Zo is de kleinste werkplaats die u kunt huren slechts enkele vierkante meters groot, terwijl de grootste eigen sanitair en meerdere ramen heeft. Het voordeel bij deze verschillende indelingen is duidelijk: door een ruimte te huren die aansluit op uw gebruik, betaalt u nooit te veel voor een deels ongebruikte werkplaats vlakbij Utrecht.

Werkplaats Utrecht

Goed verzorgde werkplaats in Utrecht huren?

Wat voor werkplaats kunt u huren in bij Tiko Opslag? Deze worden gebruikt door aannemers, loodgieters, meubelmakers, garagehouders, fietsenmakers, kunstenaars en nog veel meer ondernemers en particulieren uit Utrecht. Naast werkplaatsen verhuren wij professioneel verzorgde opslagruimtes, garages en autostallingen. Het is hier droog, verwarmd, vochtvrij, vorstvrij en veilig. Veel van de ruimten zijn bovendien voorzien van hun eigen opgang en sanitair. Eigenlijk is er voor iedereen wel een geschikte een werkplaats bij Tiko Opslag, vlakbij Utrecht! Meer weten? Lees meer over het huren van uw toekomstige werkplaats vlakbij Utrecht!

Utrecht Werkplaats

Toegankelijke werkplaats huren vlakbij Utrecht

Ons ligt pand vlakbij Utrecht en is uitstekend te bereiken en gebruiken. Niet alleen kunt u tot aan de deur van uw werkplaats rijden: u kunt het pand zelfs binnenrijden! Eenmaal hier mag u eventuele zware eigendommen op ons terrein en in de hallen naar en van uw werkplaats verplaatsen, met behulp van onze eigen transportmiddelen. Deze stellen wij gratis voor u ter beschikking. En net zoals ons pand, zijn wij ook zelf toegankelijk; heeft u gaandeweg nog specifieke wensen, vragen of opmerkingen over het huren van uw werkplaats bij Utrecht? Dan horen wij het graag. Bijvoorbeeld als u op een ander moment toch een andere werkplaats wilt huren, of als er een aanpassing nodig is voor uw soort werk. Plaats genoeg, wij passen deze naar wens aan of kiezen een nieuwe uit voor u.

Utrecht Werkplaats

Inspirerende werkplaats vlakbij Utrecht huren

Bij Tiko Opslag kunt u een werkplaats huren in een prettige omgeving vol creatieve bedrijven en zelfstandigen uit Utrecht. Ons veelzijdige huurdersbestand zorgt voor een levendig geheel, waarin bijzonder werk tot stand komt. Er is plaats om elkaar te treffen in de groene omgeving rondom het pand, waar het prettig is om even bij te komen van het vele harde werk in de werkplaats. Ook kunt u tussendoor even naar Utrecht voor lunch of werk! Plaats nu uw aanvraag in een mail naar ons: info@tiko-opslag.nl, of bel naar 033 286 1100!

Contact ons vrijblijvend

Werkplaats vlakbij Utrecht bekijken, dan huren?

Voordat u onze werkplaats vlakbij Utrecht gaat huren, wilt u natuurlijk zien welke het beste voldoet aan al uw wensen. Wij leiden u hiervoor graag rond. Hierdoor leert u meer over het pand en het terrein zelf, waardoor u eerder uw ideale werkplaats vindt. Hierna ontvangt u snel een op maat opgestelde huurofferte van ons (zeer voordelig!). Woont u in Utrecht en wilt u in deze buurt een werkplaats huren? Kom dan gewoon eens langs! Maak hiervoor nu een afspraak: neem contact met ons op.

Utrecht
Utrecht

Familiebedrijf met hart voor de zaak

Tiko Opslag biedt een werkplaats in Utrecht voor alle soorten klanten. Als geen ander weten wij wat het betekent om je met hart en ziel in te zetten voor een bedrijf; om zorg te dragen voor belangrijke eigendommen en voorraden in de werkplaats. Vanuit die ervaring verhuren wij met een klantgerichte service voor onze brede klantenkring uit Utrecht en omgeving. Want een goede service maakt veel verschil. Dit merkt u vanaf al het eerste moment dat u contact zoekt met Tiko Opslag. Wij bieden u hierbij de nodige vrijheid: ruimte voor uw werkplaats én uw wensen.

Werkplaats huren Utrecht: onze achtergrond

Tiko Opslag is ooit begonnen als champignonkwekerij. In het jaar 1993 besloot toenmalig eigenaar Harry het roer om te gooien, om zich vooral te richten op de vele bedrijven die in de omgeving van Utrecht een werkplaats wilden huren. Handig was dat het bedrijf altijd al een goede ventilatie en atmosfeer heeft gehad. Door de jaren heen ontstond een bijzondere veelzijdigheid aan klanten. Zo maakten de champignons plaats voor een afvulbedrijf van honing, een sierviskwekerij, een houthandel, een cartridge-handel, en nog veel meer. Vanaf 2013 is zoon. Ivar in de zaak gekomen en in 2016 is Harry met pensioen gegaan. Tiko Opslag is door de jaren heen zich steeds meer gaan richten op kleinere bedrijven en particulieren, die onder andere veel vraag hadden naar een werkplaats. Tiko Opslag is tegenwoordig een volwaardig bedrijfsverzamelgebouw waarin zzp’ers, muzikanten, kunstenaars, maar ook veel mensen met behoefte aan een werkplaats of inboedel opslagruimte, uit omgeving Utrecht actief zijn!

Utrecht-Werkplaats
Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu
Kies de perfecte werkplaats bij Utrecht
Bij ons krijgt u als ondernemer, kunstenaar, techneut of zelfstandige de beste en voordeligste werkplaats van Utrecht!

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: