Ideale opslag huren Utrecht

Een ruimte huren in de buurt van Utrecht? Tiko Opslag biedt uiteenlopende mogelijkheden voor (inboedel)opslag, bedrijfsruimtes, ateliers en andere soorten ruimte, vlakbij Utrecht. U kunt ons contactformulier invullen, met een specifieke vraag. Dan zullen wij u een passende offerte maken. Mocht u direct een richtprijs willen, dan kunt u het uitgebreide contactformulier invullen. Voor (inboedel-)opslag krijgt u direct een passende prijs aangeboden. Waar mogelijk geven wij u ook voor alle andere te huren ruimtes direct een prijsindicatie.

Meer over Ruimtes huren
Contact ons vrijblijvend
Offerte Aanvragen

Niet al onze bedrijfsruimtes, kantoren, ateliers, opslag en overige ruimtes die wij in Utrecht verhuren, laten zich gemakkelijk in een overzicht vangen. Dit door de grote diversiteit in mogelijkheden. Zo hangt de prijs van een ruimte af van de eventuele eigen sanitaire voorzieningen. Zoals eigen wc, eigen keuken of zelfs eigen douchegelegenheid. U kunt bedrijfsruimtes en opslag huren van 6 meter hoog, en weer andere van 2.5 meter hoog. Is de (opslag-)ruimte verwarmd? Heeft de ruimte direct daglicht? Heeft de ruimte een eigen opgang? Vele factoren die de prijs van een ruimte huren in Utrecht beïnvloeden. Daarom krijgt u het meest concrete en passende antwoord, als u contact op neemt met ons via contactformulier of telefoonnummer 033 286 1100. Nadat wij uw wensen in kaart hebben gebracht, geven we u graag een passend aanbod.

Ruimte huren Utrecht

Wij verhuren de volgende soorten ruimtes in Woudenberg (vlakbij Utrecht):

Ruimte huren Utrecht

Ideale opslag huren Utrecht

De boxen voor opslag van Tiko Opslag variëren in grootte, zodat u altijd een opslagruimte op maat en vlakbij Utrecht kunt huren. De box kan gedurende een bepaalde tijd worden gehuurd, dus nooit langer of groter dan nodig. Wilt u tussentijds een andere opslag huren, dan passen wij gewoon uw huurcontract aan.

Ruimte huren Utrecht

Bedrijfsruimte huren Utrecht

Voor de (beginnende) ondernemer uit Utrecht heeft Tiko Opslag speciaal gevarieerde bedrijfsruimtes die u kunt huren. Dit voor onder andere magazijnvoering, distributiecentra, webwinkels, en aannemers. Onze ruimtes zijn uitermate geschikt voor al deze doeleinden. Zowel uw inventaris als voorraad staan droog, veilig en schoon opgeslagen, wat bijdraagt aan een professionele bedrijfsvoering. Wij zullen voor u de ideale combinatie van kantoor- en/of opslag- en/of werkruimte op korte afstand van Utrecht verwezenlijken.

Ruimte huren Utrecht

Atelier met opslag huren nabij Utrecht?

De ateliers, op enkele minuten verwijderd van Utrecht, zijn verwarmd en voorzien van dakkoepels en raampartijen waardoor er voldoende licht binnen kan komen. Deze ateliers kijken uit op fraaie tuinen, bomen en vijvers die één en al rust uitstralen. De ideale plek voor creatieven die voor hun ruimte Utrecht goed bereikbaar willen houden: kunstschilders, beeldhouwers, ontwerpers, grafisch designers, hobbyisten.

Utrecht Ruimte huren

Oefenruimte mét opslag bij Utrecht!

De ruimtes bieden alle gelegenheid om ongestoord te oefenen. Als band kunt u ofwel uw eigen ruimte continu huren, ofwel een ruimte delen met andere bands uit Utrecht. Er kan tevens gebruik gemaakt worden van keuken en toilet. Het sanitair is goedverzorgd en functioneert uitstekend. Handig is ook dat u deze ruimte meteen ook kunt gebruiken als opslag voor uw apparatuur en instrumenten. Zo hoeft u deze niet steeds heen en weer te slepen tussen thuis, werk en de oefenruimte, en hoeft u geen verschillende ruimtes te huren.

Utrecht Ruimte huren

Onze opslag als motorbox en autostalling huren!

Kiest u voor het huren van uw opslag bij Utrecht ons uit, dan blijft u een goede toegankelijkheid houden over uw motor of auto. Onze opslag beschermt uw motor of auto tegen de buitenlucht, vorst en regen. Uw motor of auto is altijd bereikbaar en staat veilig achter slot en grendel. Klein onderhoud kunt u ter plaatse uitvoeren, op elk geschikt moment. Dus geef gas en kom uw stalling huren!

Utrecht Ruimte huren

Familiebedrijf met hart voor uw zaak

Tiko Opslag is een familiebedrijf met hart voor de zaak. Als geen ander weten wij wat het betekent om je met hart en ziel in te zetten voor je bedrijf; om zorg te dragen voor belangrijke eigendommen en voorraden in een opslag. Vanuit die ervaring verhuren wij binnen een klantgerichte service voor onze brede klantenkring in Utrecht. Want een goede service maakt veel verschil. Dit merkt u vanaf al het eerste moment dat u contact zoekt met Tiko Opslag: wij bieden u de nodige vrijheid. Genoeg ruimte voor uw opslag, genoeg ruimte voor uw wensen!

Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu

Meer informatie over (opslag) huren?

Woont u in Utrecht en wilt u onze ateliers eens komen bezichtigen? Dat kan. Neem hiervoor nu contact op met Tiko Opslag. Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding. Zo kunt u zelf de sfeer proeven en uw keuze maken voor welke verschillende ateliers u zou willen huren. Deze verschillen allemaal in maat en uitvoering, waardoor u veel persoonlijke keuze heeft. Na de rondleiding sturen wij u een op maat gemaakte offerte toe. Neem hiervoor wel eerst even contact met ons op voor een afspraak. Zo kunnen wij u de volle aandacht geven tijdens de rondleiding en komt u niet voor niets uit Utrecht! Mail hiervoor naar info@tiko-opslag.nl of bel naar 033 286 1100.

Achtergrond als opslag

Tiko Opslag is ooit begonnen als champignonkwekerij. Pas in het jaar 1993 besloot eigenaar Harry het roer om te gooien, en zich vooral te richten op de vele bedrijven en particulieren in Utrecht die behoefte hadden aan betaalbare opslagruimte. Handig was dat de opslag reeds een goede ventilatie en atmosfeer had. Hierdoor ontstond een bijzondere veelzijdigheid aan klanten die gebruik maakten van deze opslag. Ruimte voor champignons maakte plaats voor ruimte voor een afvulbedrijf van honing, een autoshowroom, een sierviskwekerij en een aannemersbedrijf. Door de steeds grotere vraag naar kleinere opslagruimtes is Tiko Opslag tegenwoordig een volwaardig bedrijfsverzamelgebouw waarin aannemers, internetwinkels, distributiecentra en zelfs artiesten uit Utrecht zijn gevestigd!

Familiebedrijf voor kunstenaars

Tiko Opslag is een familiebedrijf met hart voor kunst. Als geen ander weten wij wat het betekent om je in je atelier met hart en ziel te storten in je kunstwerk, en om goede zorg te dragen voor de opslag van je voorraden en eigendommen. Vanuit die ervaring leveren wij een klantgerichte service voor onze brede klantenkring in Utrecht en omgeving. Want een goede service maakt veel verschil. Dit merkt u vanaf al het eerste moment dat u contact zoekt met Tiko Opslag: wij bieden u alle nodige vrijheid: ruimte in uw atelier, ruimte voor uw wensen!

Ideale ruimte Utrecht
Tiko Opslag biedt alle mogelijkheden voor betaalbare ruimte bij Utrecht: voor uw opslag, bedrijf, atelier of andere bestemming!

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: