Opslagruimte Nieuwegein.

Opslagruimte Nieuwegein: voordelige opslag in de buurt van Nieuwegein. Wij verhuren onze opslag al vanaf 40 euro per maand. Zit u met spullen thuis die u niet kwijt kunt? Of heeft u een bedrijf met inventaris? Kies dan voor een betaalbare opslagruimte niet ver van huis. Een opslagruimte waar u snel naartoe kunt om uw bezittingen weg te brengen en weer op te halen. Waar u altijd toegang heeft op ieder willekeurig moment. Een opslagruimte waarin uw bezittingen veilig staan opgeslagen, in een professioneel verzorgde ruimte niet ver van Nieuwegein. Kies voor Tiko Opslag in Woudenberg. Vraag nu uw eigen offerte aan!

Meer over Opslagruimte
Contact ons vrijblijvend
Offerte Aanvragen

Veilige opslagruimte Nieuwegein

Wij verhuren deze opslagruimte even onder Nieuwegein, al vanaf €48,- per maand. Wij bieden u zowel kleine als grote units. Omdat deze in afmeting verschillen, heeft u de mogelijkheid om een opslagruimte te huren die volledig aansluit op uw behoeften. U huurt dus veel voordeliger dan bij de meeste bedrijven in Nieuwegein. Dit is alleen de ruimte die u echt nodig heeft, en niets meer! Heeft u tijdens uw huurperiode toch een grotere of kleinere opslagruimte nodig, dan mag u een andere ruimte uitkiezen. Wij zetten dan meteen uw contract om. Meer weten? Bel naar 033 286 1100 of mail naar info@tiko-opslag.nl.

Soorten opslag en opslagruimtes Nieuwegein

U kunt bij Tiko Opslag voor alle soorten opslagruimtes terecht. Zo verhuren wij o.a.:

Nieuwegein Opslag

Opslagruimte huren: groot en klein

Hier slaat u uiteenlopende spullen op. Zoals boeken, uw huisraad of gehele inventaris die u niet bij thuis in Nieuwegein kwijt kunt. Alles staat dan veilig in een goed geconditioneerde opslagruimte. Dankzij het gunstige binnenklimaat ook voor opslag op de langere termijn.

Nieuwegein Opslag

Opslagruimte als bedrijfsruimte?

Professionele bedrijfsruimtes zijn voorzien van uw eigen opgang, werkruimte en opslag. Sommige ruimtes zijn voorzien van eigen keuken, sanitair en opslagruimte. Dankzij de goede bereikbaarheid met Nieuwegein en omgeving, kunt u altijd ongestoord werken, zakendoen of overleggen in uw opslagruimte.

Opslag Nieuwegein

Ateliers in een opslagruimte

Prettige, goed verwarmde ateliers in een voormalige opslagruimte voor uiteenlopende creatieve mensen uit Nieuwegein. De uitstekende lichtinval en rustige omgeving is gemaakt om in te schilderen, boetseren, tekenen of animeren. U kunt doorlopend een eigen atelier/opslag huren, maar ook kunt u per dag of per dagdeel een atelier huren, bijvoorbeeld voor workshops.

Opslag Nieuwegein

Opslagruimte voor garageboxen

Bewaar uw auto veilig en waardevast in de autostalling van Tiko Opslag, vlakbij Nieuwegein. Dit doen wij zelf ook met onze oldtimers. U profiteert bij ons dan ook van bijzondere aandacht voor kwaliteit. Als echte autoliefhebbers begrijpen wij wat u zoekt: een volwaardige (opslag)ruimte tegen een zo betaalbaar mogelijk tarief.

Contact ons vrijblijvend

Waarom onze opslagruimte Nieuwegein?

Genoeg redenen om uw opslag bij Tiko Opslag te huren:

● Scherp geprijsde opslagruimte

● Droog, vorstvrij, verwarmd en veilig

● 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar

● Direct te bereiken met de auto, bus of vrachtwagen

● Met gratis transportwagentjes in en uit te laden

● Snel bereikbaar vanuit Nieuwegein

Wij hebben transportwagentjes klaar staan om u veel gesjouw te besparen!

Opslag
Opslag-Nieuwegein

Dé opslagruimte-oplossing voor Nieuwegein

U bereikt de opslagruimte van Tiko Opslag in Woudenberg snel vanuit de omgeving van Nieuwegein. Wij zijn vlakbij de A12 gevestigd, en zijn zelfs via binnendoor-wegen goed bereikbaar. Door deze verbinding en korte afstand vanaf Nieuwegein, zijn wij de gekozen locatie van uiteenlopende huurders die opslagruimte zoeken, waaronder particulieren, bedrijven, zzp’ers en kunstenaars. Ontdek ook deze creatieve en inspirerende omgeving vol bedrijvigheid. Leer meer over Tiko Opslag op onze Opslag-pagina

Meer weten over onze opslag?

Wilt u meer weten over ons bedrijf en onze opslag? Neem hiervoor gerust contact met ons op. Bent u in Nieuwegein gevestigd, kom dan ook langs voor een bezoek. Wij geven u dan een rondleiding, zodat u meteen kunt zien welke opslagruimtes of werkruimtes voor u geschikt zijn. Na uw bezoek ontvangt u vrijblijvend een op maat opgesteld huurcontract. Maak hiervoor nu een afspraak. Bel naar 033 286 1100.

Nieuwegein
Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu

Familiebedrijf met hart voor uw zaak

Tiko Opslag is een familiebedrijf met hart voor de zaak. Als geen ander weten wij wat het betekent om je met hart en ziel in te zetten voor je bedrijf; om zorg te dragen voor belangrijke eigendommen en voorraden in je opslagruimte. Vanuit die ervaring leveren wij een klantgerichte service voor onze brede klantenkring in Nieuwegein en omgeving. Want een goede service maakt al het verschil. Dit merkt u vanaf al het eerste moment dat u contact heeft met Tiko Opslag. Wij bieden u alle nodige vrijheid voor opslag op maat, op korte afstand van Nieuwegein!

Achtergrond van onze opslagruimte

Tiko Opslag is ooit begonnen als champignonkwekerij. Pas in het jaar 1993 besloot eigenaar Harry het roer om te gooien, en zich vooral te richten op de vele bedrijven en particulieren uit Nieuwegein die behoefte hadden aan betaalbare opslagruimte. Handig was dat onze opslag reeds een goede ventilatie en atmosfeer had. Hierdoor ontstond een bijzondere veelzijdigheid aan klanten, veelal uit Nieuwegein, die gebruik maakten van onze units. De champignons maakten plaats voor een afvulbedrijf van honing, een autoshowroom, een sierviskwekerij en een aannemersbedrijf. Door de steeds grotere vraag naar kleinere ruimtes, is Tiko Opslag tegenwoordig een volwaardig bedrijfsverzamelgebouw voor opslagruimte waarin aannemers, internetwinkels, distributiecentra en zelfs artiesten uit Nieuwegein zijn gevestigd!

Uw opslag in dé opslagruimte voor Nieuwegein - ivar 3
Professionele opslag Nieuwegein
Heeft u opslag nodig in de omgeving van Nieuwegein? Kies de betaalbare locatie niet ver van huis. Veilig, schoon en droog!

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: