Atelier Bilthoven voor kunstenaars.

Zoekt u een atelier bij Bilthoven, dan zoekt u ook ruimte, rust en daglicht. Dit moet helemaal uw eigen plek zijn, waar u ongestoord kunt werken. Waar u altijd terecht kunt zodra u tijd en inspiratie heeft. Kies hiervoor de creatieve omgeving van Tiko Opslag Woudenberg: dé uitvalbasis voor kunstenaars uit de omgeving van Bilthoven. Schildert, tekent, boetseert of bent u anderzijds creatief bezig? Geeft u bijvoorbeeld workshops, trainingen of therapie? Dan bent u perfect op uw plek bij Tiko Opslag. Vraag nu een offerte aan!

Meer over Ateliers
Contact ons vrijblijvend
Offerte Aanvragen
Atelier Bilthoven

Atelier Bilthoven: van kunstenaars, voor kunstenaars

Tiko Opslag biedt professioneel verzorgde ateliers aan kunstenaars uit Bilthoven en, dankzij de gunstige centrale ligging, ook de rest van Nederland. Elk atelier is schoon, verwarmd, geventileerd, vorstvrij, vochtvrij en beveiligd. Er komt veel daglicht naar binnen via de (dak)ramen. Zit u net in een creatieve flow, werk dan gerust wat langer door. Voor de late creatieve uurtjes is er goede verlichting. Bij het huren van ons atelier krijgt u de beschikking over goed verzorgd sanitair (keuken en toiletten). Lees hier waarom ons atelier zo populair is bij kunstenaars uit Bilthoven.

Atelier Bilthoven

Toegankelijke mensen, toegankelijk atelier

Tiko Opslag biedt optimale toegankelijkheid. Zo kunt u altijd bij ons aankloppen als u specifieke wensen of vragen heeft. Ook ons pand zelf is toegankelijk; uitstekend bereikbaar met de auto, bus of vrachtwagen vanuit Bilthoven en omstreken. Zware bezittingen kunt u hierdoor snel en gemakkelijk vervoeren. Waar nodig mag u onze transportwagentjes gebruiken, die wij gratis ter beschikking stellen op ons terrein en in de hallen voor al onze klanten.

Bilthoven Atelier

Prettige omgeving voor kunstenaars uit Bilthoven

Heeft u voor uw atelier echt Bilthoven in gedachten? Verbreed uw horizon: onze locatie in Woudenberg is zeer snel te bereiken door de gunstige ligging tov de A12 en de A28. Daardoor huren zoveel kunstenaars, ook uit Bilthoven, zo graag onze ateliers en hangt er een prettige sfeer. Neemt u pauze om even bij te komen? Stap dan onze tuin in. Loop naar de vijverpartij geniet van de frisse lucht of drink een drankje. Voer een goed gesprek met andere kunstenaars en doe nieuwe inspiratie op. Ook de aanwezigheid van ondernemers uit Bilthoven geeft ons terrein veel gezonde bedrijvigheid.

Bilthoven Atelier

Atelier Bilthoven of een atelier bij u in de buurt

Uw atelier bij Tiko Opslag is dus snel te bereiken vanuit Bilthoven, dankzij onze ligging bij de A12. Zo worden onze ateliers, bedrijfsruimten en opslagplaatsen vaak gehuurd door particulieren en bedrijven uit die omgeving. Zoals aannemers, internetondernemers, zzp’ers en kunstenaars. Ook komen veel huurders niet alleen uit Bilthoven, maar ook uit Utrecht, Scherpenzeel, Maarn, Maarsbergen, Doorn, Leusden, Leersum, Veenendaal, Ede en natuurlijk Woudenberg zelf.

Contact ons vrijblijvend

Meer informatie?

Woont u in Bilthoven en wilt u onze ateliers eens komen bezichtigen? Dat kan. Neem hiervoor nu contact met ons op. Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding. Zo kunt u zelf de sfeer proeven en uw keuze maken uit onze verschillende ateliers. Deze verschillen allemaal in maat en uitvoering, waardoor u echt veel persoonlijke keuze heeft. Na de rondleiding sturen wij u een op maat gemaakte offerte toe. Neem hiervoor wel eerst even contact met ons op voor een afspraak. Zo kunnen wij u de volle aandacht geven tijdens de rondleiding en komt u niet voor niets uit Bilthoven! Mail hiervoor naar info@tiko-opslag.nl of bel naar 033 286 1100.

Bilthoven
Atelier

Familiebedrijf voor kunstenaars uit Bilthoven en omgeving

Tiko Opslag is een familiebedrijf met hart voor kunst. Als geen ander weten wij wat het betekent om je in je atelier met hart en ziel te storten in je kunstwerk, en om goede zorg te dragen voor de opslag van je voorraden en eigendommen. Vanuit die ervaring leveren wij een klantgerichte service voor onze brede klantenkring in Bilthoven en omgeving. Want een goede service maakt veel verschil. Dit merkt u vanaf al het eerste moment dat u contact zoekt met Tiko Opslag: wij bieden u alle nodige vrijheid: ruimte in uw atelier, ruimte voor uw wensen!

Offerte Aanvragen
Contact ons vrijblijvend
Bel ons nu

Achtergrond

Tiko Opslag is ooit begonnen als champignonkwekerij. In het jaar 1993 besloot toenmalig eigenaar Harry het roer om te gooien, om zich vooral te richten op de vele bedrijven die in de omgeving van Bilthoven behoefte hadden aan bedrijfsruimte. Handig was dat het bedrijf altijd al een goede ventilatie en atmosfeer heeft gehad. Door de jaren heen ontstond een bijzondere veelzijdigheid aan klanten. Zo maakten de champignons plaats voor een afvulbedrijf van honing, een sierviskwekerij, een houthandel, een cartridge handel, en nog veel meer. Vanaf 2013 is zoon Ivar in de zaak gekomen en in 2016 is Harry met pensioen gegaan. Tiko Opslag is door de jaren heen zich steeds meer gaan richten op kleinere bedrijven en particulieren, die onder andere veel vraag hadden naar atieliers. Tiko Opslag tegenwoordig een volwaardig bedrijfsverzamelgebouw waarin bedrijven, zzp’ers, muzikanten, kunstenaars en opslag behoedende mensen de ruimte die vinden die ze zoeken.

Atelier Bilthoven voor kunstenaars uit Bilthoven en omstreken

Kiest u voor ons atelier vlakbij Bilthoven? Dan krijgt u ruimte, rust en daglicht. De voordelige plek om uw beste werk te maken!

Aanhanger huren en verhuisbedrijven: